Bu nasıl bir sorundur..
Re: Bu nasıl bir sorundur..
Program ekle kaldır a girdiğinde nvidia ile ilgili olan yazılımları bulup kaldıracaksın örneğin nvidia graphic driver vs. Bunları kaldırdıktan sonra googleye girip senin yazdığın marka ve modelin driverini indirip tekrar kurucaksın son olarak oyunu tekrar kurup bilgisayarını yeniden başlatacaksın ve sorunsuz bir şekilde keyifli maceraya devam ediceksin anlaşılır olmadıysa eğer bana özel mesaj olarak msn adresini yolla adım adım yapacağın işlemleri beraber yapabiliriz.
Arkadadaşım Öncelıkle Sorunun Ekran Kartı Güncellemsi İse Sende Bu Güncellemeyı Nerden Bulacaağını Bılmıyorsan Bunun Oldukça Kolay ve Basit Yolu Var.
''Device Doctor'' İsimli Bir Program var.ekran kartı veya donanımınızla ilgili tüm güncelleştirmeleri bulup İnternetten İndirmenıze Yardımcı Olan Bir Programdır. Bilgısayarındakı Ekran Kartı Dısındakı Gerekli Guncellmelerıde Bu Program İle Bulup İndırebılırsın.Google de Device Doctor die Yazıp Aratırsan Faydalı Olacagı Dusuncesındeyım.Kullanımıda OLdukca Kolaydır.Kolay Gelsın..
''Device Doctor'' İsimli Bir Program var.ekran kartı veya donanımınızla ilgili tüm güncelleştirmeleri bulup İnternetten İndirmenıze Yardımcı Olan Bir Programdır. Bilgısayarındakı Ekran Kartı Dısındakı Gerekli Guncellmelerıde Bu Program İle Bulup İndırebılırsın.Google de Device Doctor die Yazıp Aratırsan Faydalı Olacagı Dusuncesındeyım.Kullanımıda OLdukca Kolaydır.Kolay Gelsın..
Redstrom
http://us.download.nvidia.com/Windows/2 ... h-whql.exe
Bu linkteki dosyayı kur ve bilgisayarını yeniden başlat. Bakalım düzelecek mi. İyi oyunlar
Bu linkteki dosyayı kur ve bilgisayarını yeniden başlat. Bakalım düzelecek mi. İyi oyunlar
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
Arkadaşlar sorunun geçtiğini sandım ama maalesef düzelmedi. Başka önerileriniz var mı ?
Yaşam soframdaki en güzel mezesin sen..
Paşazade-Toroskaplani-Toroskaplanii
Bir bilgisayarcıya götürmende fayda var, şahsen ben öyle yaptım. Kendi başına çözülebilecek bir sorun değil.
İlk başta bende de senin söylediğin gibi hata oluyordu, sonra daha da kötüleşmeye başladı. Oyuna girdiğimde sürekli donmaya başlıyor ve reset atmak gerekiyordu. Sadece oyunda değil internette gezinirken bile oluyordu. Bir an önce bilgisayarcıya götürmelisin.
Hatanın Resimleri

İlk başta bende de senin söylediğin gibi hata oluyordu, sonra daha da kötüleşmeye başladı. Oyuna girdiğimde sürekli donmaya başlıyor ve reset atmak gerekiyordu. Sadece oyunda değil internette gezinirken bile oluyordu. Bir an önce bilgisayarcıya götürmelisin.
Hatanın Resimleri

2009-2013
Öyle yapacağım artık.. Neyse yine de yardımlarınız için teşekkürler.
JouRney yazdı:Bir bilgisayarcıya götürmende fayda var, şahsen ben öyle yaptım. Kendi başına çözülebilecek bir sorun değil.
Hatanın Resimleri
o yerdeki işaretler çemberlitaş ile ilgili bişeyler olabilir çünkü görmediğim silahlar yetenekler madenler var
Mareeşal (49) ^
EtriZade(45) (beta)
EtriZade(45) (beta)
kaan6758 yazdı:JouRney yazdı:Bir bilgisayarcıya götürmende fayda var, şahsen ben öyle yaptım. Kendi başına çözülebilecek bir sorun değil.
Hatanın Resimleri
o yerdeki işaretler çemberlitaş ile ilgili bişeyler olabilir çünkü görmediğim silahlar yetenekler madenler var
her şeyın altından çemberlitaşı cıkarır oldunuz ...
Hata ile ilgili yorumlar yapın lütfen.. Sorunumu hala çözemedim yardımcı olabilecek ?
Hala yardım beklemekteyim...