bu loncada son sözü her daim ben söylerim :!:aNaRcHy yazdı:Sevgili Aİlem... Biraz klasik mi oldu ne.![]()
Hey siz SoNx'ler. :!: :lol:
Şakayı bir yana bırakırsak 1 senedir sizlerleyim. Çok da güzel günler yaşattınız bana size çok ama çok teşekkür ediyorum herşey için. Varlığınız bana en büyük hediyedir bunu bilin. Sizleri tanımak sizlerle konuşmak eğlenmek oyun oynamak ap ayrı bir zevk.Fakat, artık bunun SoN'una gelmiş bulunuyorum. SoNx olduğuma asla pişman değilim yine olsa yine yaparım. :lol: Sizleri seviyorum. Unutmadan söylemeliyim.
Ailemize sahip çıkın.
SoN'suza dek :!:
~~ >>''SoNx LoNcaSı''<< ~~
- sonxlazz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ~~ >>''SoNx LoNcaSı''<< ~~
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....

[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]
Apo abi ne adamsın valla adam kendi isteyiyle bıraktı sanki.sonxlazz yazdı:bu loncada son sözü her daim ben söylerim :!:aNaRcHy yazdı:Sevgili Aİlem... Biraz klasik mi oldu ne.![]()
Şakayı bir yana bırakırsak 1 senedir sizlerleyim. Çok da güzel günler yaşattınız bana size çok ama çok teşekkür ediyorum herşey için. Varlığınız bana en büyük hediyedir bunu bilin. Sizleri tanımak sizlerle konuşmak eğlenmek oyun oynamak ap ayrı bir zevk.Fakat, artık bunun SoN'una gelmiş bulunuyorum. SoNx olduğuma asla pişman değilim yine olsa yine yaparım. :lol: Sizleri seviyorum. Unutmadan söylemeliyim.
Ailemize sahip çıkın.
İnanak mı panpa ?
Mutluyum, sevinçliyim, YEAH diyorum.
:!: 2023 BENİM ARKADAŞIM O DA SANA YASAK :!:
Mutluyum, sevinçliyim, YEAH diyorum.
:!: 2023 BENİM ARKADAŞIM O DA SANA YASAK :!:
ZaNZiBaR yazdı:sonxlazz yazdı:bu loncada son sözü her daim ben söylerim :!:aNaRcHy yazdı:Sevgili Aİlem... Biraz klasik mi oldu ne.![]()
Ailemize sahip çıkın.
ÇeMBeRLiTaŞ GeLiNCe HaBeR VeRiRiZ GeLiRSiN BiRAz DiLeN ŞiMDi
Apo abi ne adamsın valla adam kendi isteyiyle bıraktı sanki.
- sonxlazz
- FareAdam Düşmanı
ünal yeni üyelerin bulunduğu listeyi güncellettirmeyi unutma bu arada video listemiz nerede la :?aNaRcHy yazdı:Güncel :!:
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....

[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]
Onu yenilicez inşallah.sonxlazz yazdı:ünal yeni üyelerin bulunduğu listeyi güncellettirmeyi unutma bu arada video listemiz nerede la :?aNaRcHy yazdı:Güncel :!:
- sonxfederal
- İri Fare Avcısı
- Sonxteam
- Işık Hanım'ın Elemanı
* * yaLnızadam karakterinin sahibi Emin kardeşimiz, SoNxNeFeR olarak aramıza katılmıştır.
* * Hakan kardeşimiz WaFFeNxBaRoNN isimli karakterini SoNxLeJYoNeR olarak değiştirmiştir.
Ailemiz ve kendileri adına hayırlı olması dileğimizdir. İyi forumlar.
* * Hakan kardeşimiz WaFFeNxBaRoNN isimli karakterini SoNxLeJYoNeR olarak değiştirmiştir.

Her Başlangıcın Bir SoN'u Vardır...!!
ve... "Herşey aynı SoN'u paylaşır."
Güncelle güncelle bitmiyor bi sabit durun be.Sonxteam yazdı:* * yaLnızadam karakterinin sahibi Emin kardeşimiz, SoNxNeFeR olarak aramıza katılmıştır.
- yaLnizadam66
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
aNaRcHy yazdı:Güncelle güncelle bitmiyor bi sabit durun be.Sonxteam yazdı:* * yaLnızadam karakterinin sahibi Emin kardeşimiz, SoNxNeFeR olarak aramıza katılmıştır.
Ailemiz ve kendileri adına hayırlı olması dileğimizdir. İyi forumlar.Şaka bir yana hayırlı olsun.
![]()
Saolasın kardeşim
kyLex
*
teKzad
*
EMiN
*
teKzad
*
EMiN