Ogulkan 10 Gnde Marasal Demıs:) Ben Onu 9 Dıyecegım
Ben Sızınlerı Yanımızda Gormek Istıyorum. Insan Allah Karsı Karsıya Baktırmaz Bize
Emegıne Saglık , Yuregıne Saglık .
Hayırlı Forumlar. Kolay Gelsn
Lotus ''
aNaRcHy yazdı:Ayrıca hepinize tek tek teşekkür ederim. Varlığınız bana yeterli. Burhan çalışıyorum kardeşim agustos sonunda bırakıcam inşallah o zaman buluşuruz.
Teşekkürler kardeşim sağol.wleqlaz yazdı:Sevdıgım Insanların Ismı Var , Benm Haz etmedıgım Insanların Ismı Var , Dostlarımın Ismı Var. Bana Kın buyutenlerın Ismı var . Merana Gelen Merandan Gıden Insanların Ismı var , Benmde Ismım var. Eyv KARDEŞiM. Snnle Fazla Oturup Konusmuslugumuz Olmasada. Sana Buyuttugum Saygıyı , Sevgıyı Anlayabılıyorsndur Umarım. Burda Adımı Gormek Mutlu Edıcı . Merana Ufakta Olsa bısey Vermenın Zevkını almak Bu olsa Gerek .![]()
Ogulkan 10 Gnde Marasal Demıs:) Ben Onu 9 DıyecegımAma , Kardeslerımın Hayat Sınavı Var. Bız Bnu Herseyden Once Tutuyoruz. Bu Sınavı Bır atlatsınlar . Meranda Gormek Istedıgınız Yerlere Gelecegız
![]()
Ben Sızınlerı Yanımızda Gormek Istıyorum. Insan Allah Karsı Karsıya Baktırmaz Bize
Emegıne Saglık , Yuregıne Saglık .
Hayırlı Forumlar. Kolay Gelsn
Lotus ''
İnşallah kardeşim sende Allah'a emanetsin.wleqlaz yazdı:aNaRcHy yazdı:Ayrıca hepinize tek tek teşekkür ederim. Varlığınız bana yeterli. Burhan çalışıyorum kardeşim agustos sonunda bırakıcam inşallah o zaman buluşuruz.
Yolun Acık olsun KardesımHakkında Hayırlısı Olur Ins
Burhan Anca Cagırır
Kendı Gelmez:D
Ama Ben Ikınızınde Yanına Gelecegım , En Kısa Zamanda Gorusmek Dılegıyle .
Allaha Emanet Ol kardesm .
Eyvallah Sefa'm.Facex yazdı:Ünal yolun açıl olsun . Sonkez olsada oyuna girdiyinde bi pm at kardeşim.
Eyvallah kardeşim.VeNGaT yazdı:yolun açık olsun gerçek hayatta başarılar