Elemin kardeş senden alışveriş yapan ve sana son derece güvenen birisi olarak şu gösterdiklerine katılıyorum, bu kadar akraktersizin içinde senin gibi adamlar az bulunur.. Punitive' den saygılar
Yarının Farklı Olacağına Kendi Kendine Söz Verirsin, Ama Yarın Çoğu Zaman Bugünün Tekrarı Olur...'' James T. McCay ''
Emin abi son zamanlarda düştüğün 2 . tuzak ? :S Herkese güvenmen , herkesi bizim gibi zannetmenden mı kaynaklanıyor acaba :S daha dıkkatlı olmalısın , geçmiş olsun ,
Eyw Punitive
İnanınki parasında degilim Sadece Sizede aynısını yapmasınlar diye adamları tanıyın diye...
yoksa 25 m nedir ki...
Bu ikinci oldu birincisi gözlükten kaybettik ikincisi parayı önceden verdik.
Dün benimle tartıştığında IISıRaDıSıII adlı karakter , çok karakterli biri gibi konuşuyodu ki bu konu sadece saatler sonrasında açıldı.Kimin nasıl biri olduğunu görmemizde yardımcı olduğu için Eleminx kardeşime teşekkür ederim.Bu arada geçmiş olsun , bunun gibi YARATIKLAR OYUNDA bile hırsızlıkğa kalkışacak kadar düştüyse vay bu insanlığın haline ...
Bunun ne halt olduğu zaten ortada benimle de bir ara yakınlık kurdu iyi anlaşıyoduk sonra dedi benim çar kötü ya gel ortak olalım ikimiz o çarada benim çarada ikisini de dizelim demişti daha önce böyle olaylar başıma geldiğinden anlamıştım ne halt olduğunu facede filan bulmak istersen adı SeLçuk Göktaş