Efektli Yetenek Tasarımları (Büyücü)
- Muriscoyagmao
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
Re: Efektli Yetenek Tasarımları (Büyücü)
Söylenecek tek şey emeklerin boşa gitmesin.Dikkate alıp bu tip çalışma yapan kişilerden Sobee'nin yararlanması kanaatindeyim.
insensitivE KAMER
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
Beyler dağılın adam king 
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
eline emeğine,sabrına sağlık. feyz alınabilir seyler. umarım yönetimin dikkatini çeker. ancak süpercan ve ICF varken bunlar vb sadece hayal...
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
Adam kendini aşmış.izdirapgrafik yazdı:Biz oyuncuların İKV hakkındaki en büyük isteklerinden biri de daha doyurucu efektlere sahip olan yeteneklerdir şüphesiz.Görseller forumunu takip edenler bilirler,Ocak ayının sonlarında savaşçı karakterine yönelik yetenek çalışmalarımı sizlere sunmuştum.Şimdi ise büyücü yetenek tasarımları görücüye çıkıyor.Umarım beğenirsiniz.Alıntı değildir,emeğe saygı gösteriniz.
29 Ocak 2011 tarihli "Efektli Yetenek Tasarımlarım" konusuna ulaşmak için;
[code]viewtopic.php?f=58&t=49348[/code]
--------------------------
"Kaplan Pençesi"
İstanbullu büyücülerin şimdiye kadar kullandıkları standart saldırı büyülerinin daha geliştirilmiş boyutu.Kaplanlardan esinlenen bu büyü tıpkı standart saldırılar(buz oku,elektrik,meteorit) kadar hızlı ve çeviktir.
"İlüzyon"
Ucubelerin sayıca üstün olduğu alanlarda gizlilik sağlar.Aktif olduğu süre boyunca yaratıkların sizi farketmesini engeller.Saldırı yeteneği değildir.
"İnfilak"
Düşmanı tek hamlede toza dumana karıştıran efsanevi saldırı.Teşkilat'ın kuruluş yıllarında Üsküdarlı usta büyücüler tarafından geliştirilerek Teşkilat'a sunulmuş ve bunca yıl boyunca Teşkilat tarafından bir sır gibi saklanmıştır.Standart saldırılara göre tekrar saldırı zamanı daha uzun fakat daha yıkıcı bir büyüdür.
"Çakal Savunması"
Aniden uğranılan saldırıları bertaraf etmek için geliştirilen çözüm.Tek seferliğe mahsus alınan hasarın tamamını emer.Saldırı yeteneği değildir.
"Hava Polisi"
Etrafınız düşman tarafından sarıldığında kurtuluş hamleniz bu saldırı olacaktır.Havadan yapılan saldırı 360 derece açıyla etrafınızdaki düşmanı yakacaktır.
- mert1
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Suikastçiler
infilak hariç diğer yetenekler ikv ile ilgisi yok bnce
IIALTAİRII
Selam..
Bir önceki savaşçı yetenekleri gibi bu da güzel olmuş, İnfilak ve Hava Polisi en beğendiklerim.
Şifacı için de bir şeyleri yapacağını umuyorum ve bekliyorum.
Bu tarz çalışmalar yapmayı bende planlıyordum ama başka işlerle meşgulum, bakalım ilerde olabilir
Emeğe saygı..
Bir önceki savaşçı yetenekleri gibi bu da güzel olmuş, İnfilak ve Hava Polisi en beğendiklerim.
Şifacı için de bir şeyleri yapacağını umuyorum ve bekliyorum.
Bu tarz çalışmalar yapmayı bende planlıyordum ama başka işlerle meşgulum, bakalım ilerde olabilir
Emeğe saygı..
2009-2013
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ace Of Spades
Ellerine sağlık , umarım gerçekleşir.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- basshunter09
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Seyri Beka
Tek kelimeyle mükemmel olmuş.Eline sağlık.Yönetime böyle yaratıcı yetenekleri oyunda görmek istedigimizi belirtelim..
xxxMsTfxxx
Walkınqdead

Walkınqdead

Adam bu dünyasını bitirmiş ahirete çalışıyor
Tebrikler dostum..
Metin2 oynamak istemiyorum!
(anlayan anladı)
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN