Efektli Yetenek Tasarımları (Büyücü)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Organize İşler

Efektli Yetenek Tasarımları (Büyücü)

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Biz oyuncuların İKV hakkındaki en büyük isteklerinden biri de daha doyurucu efektlere sahip olan yeteneklerdir şüphesiz.Görseller forumunu takip edenler bilirler,Ocak ayının sonlarında savaşçı karakterine yönelik yetenek çalışmalarımı sizlere sunmuştum.Şimdi ise büyücü yetenek tasarımları görücüye çıkıyor.Umarım beğenirsiniz.Alıntı değildir,emeğe saygı gösteriniz.

29 Ocak 2011 tarihli "Efektli Yetenek Tasarımlarım" konusuna ulaşmak için;

[code]viewtopic.php?f=58&t=49348[/code]

--------------------------

"Kaplan Pençesi"
İstanbullu büyücülerin şimdiye kadar kullandıkları standart saldırı büyülerinin daha geliştirilmiş boyutu.Kaplanlardan esinlenen bu büyü tıpkı standart saldırılar(buz oku,elektrik,meteorit) kadar hızlı ve çeviktir.

Resim
Resim

"İlüzyon"
Ucubelerin sayıca üstün olduğu alanlarda gizlilik sağlar.Aktif olduğu süre boyunca yaratıkların sizi farketmesini engeller.Saldırı yeteneği değildir.

Resim
Resim

"İnfilak"
Düşmanı tek hamlede toza dumana karıştıran efsanevi saldırı.Teşkilat'ın kuruluş yıllarında Üsküdarlı usta büyücüler tarafından geliştirilerek Teşkilat'a sunulmuş ve bunca yıl boyunca Teşkilat tarafından bir sır gibi saklanmıştır.Standart saldırılara göre tekrar saldırı zamanı daha uzun fakat daha yıkıcı bir büyüdür.

Resim
Resim

"Çakal Savunması"
Aniden uğranılan saldırıları bertaraf etmek için geliştirilen çözüm.Tek seferliğe mahsus alınan hasarın tamamını emer.Saldırı yeteneği değildir.

Resim
Resim

"Hava Polisi"
Etrafınız düşman tarafından sarıldığında kurtuluş hamleniz bu saldırı olacaktır.Havadan yapılan saldırı 360 derece açıyla etrafınızdaki düşmanı yakacaktır.

Resim
Resim
2006-2013
Kullanıcı avatarı
Schiller
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Anka

Re: Efektli Yetenek Tasarımları (Büyücü)

Mesaj gönderen Schiller »

Ayakta alkışlıyorum Umut seni :) Fevkaladenin fevkinde tasarım...

Çakal savunmasına 15 vericem ben etrafta dost diye gezinen çok çakal var :) savunmak için ;) :lol: :lol:

Şifacı yeteneklerini 4 gözle bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
DiSMoTi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen DiSMoTi »

Schiller sen forum yetkilisi değilmiydin.? Bıraktınmı yoksa :shock:
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Gercekten guzel. Devamını beklıyoruz. :)
Kullanıcı avatarı
Schiller
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Schiller »

DiSMoTi yazdı:Schiller sen forum yetkilisi değilmiydin.? Bıraktınmı yoksa :shock:
Merhaba DiSMoTi,

Lütfen konunun amacının dışına çıkmıyalım.Konuyu kapatın İzdirapgrafik'in konusuna yorum yapınız.
Kullanıcı avatarı
MeLankoLkBanyemS
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen MeLankoLkBanyemS »

izdirapgrafik yazdı:
Biz oyuncuların İKV hakkındaki en büyük isteklerinden biri de daha doyurucu efektlere sahip olan yeteneklerdir şüphesiz.Görseller forumunu takip edenler bilirler,Ocak ayının sonlarında savaşçı karakterine yönelik yetenek çalışmalarımı sizlere sunmuştum.Şimdi ise büyücü yetenek tasarımları görücüye çıkıyor.Umarım beğenirsiniz.Alıntı değildir,emeğe saygı gösteriniz.

29 Ocak 2011 tarihli "Efektli Yetenek Tasarımlarım" konusuna ulaşmak için;

[code]viewtopic.php?f=58&t=49348[/code]

--------------------------

"Kaplan Pençesi"
İstanbullu büyücülerin şimdiye kadar kullandıkları standart saldırı büyülerinin daha geliştirilmiş boyutu.Kaplanlardan esinlenen bu büyü tıpkı standart saldırılar(buz oku,elektrik,meteorit) kadar hızlı ve çeviktir.

Resim
Resim

"İlüzyon"
Ucubelerin sayıca üstün olduğu alanlarda gizlilik sağlar.Aktif olduğu süre boyunca yaratıkların sizi farketmesini engeller.Saldırı yeteneği değildir.

Resim
Resim

"İnfilak"
Düşmanı tek hamlede toza dumana karıştıran efsanevi saldırı.Teşkilat'ın kuruluş yıllarında Üsküdarlı usta büyücüler tarafından geliştirilerek Teşkilat'a sunulmuş ve bunca yıl boyunca Teşkilat tarafından bir sır gibi saklanmıştır.Standart saldırılara göre tekrar saldırı zamanı daha uzun fakat daha yıkıcı bir büyüdür.

Resim
Resim

"Çakal Savunması"
Aniden uğranılan saldırıları bertaraf etmek için geliştirilen çözüm.Tek seferliğe mahsus alınan hasarın tamamını emer.Saldırı yeteneği değildir.

Resim
Resim

"Hava Polisi"
Etrafınız düşman tarafından sarıldığında kurtuluş hamleniz bu saldırı olacaktır.Havadan yapılan saldırı 360 derece açıyla etrafınızdaki düşmanı yakacaktır.

Resim
Resim
Bu adama sadece helal denir. Başka diyecek söz bulamıyorum :)
Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Mesaj gönderen Fuerte »

Tebrikler Umut güzel çalışma. Şifacı yeteneklerini sabırsızlıkla bekliyorum :)
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Kullanıcı avatarı
ikvoyuncusu2008
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen ikvoyuncusu2008 »

Valla şu 2 gün içinde yayınladığın eserleri ayakta alkışlamamak elde değil.Eline emeğine sağlık.Hepsi birbirinden güzel çalışmalar.Savaşçı yetenekleri baktımda , büyücü yetenekleri dhaa hoş olmuş gibi geldi bana :)
[YaLNıZSavaŞÇII]
Kullanıcı avatarı
xsWiTxBANNED
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen xsWiTxBANNED »

güzel çalışma olmuş görseller kısmında savaşçılar için olanıda vardı bunun
Tokerx ;)
Kullanıcı avatarı
Atmosferr
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Atmosferr »

izdirapgrafik yazdı:
"Çakal Savunması"

Resim
Resim

"Hava Polisi"

Resim
Resim
Bu 2 si mükemmel ama öncekindede dediğim gibi yonetimin ilham alip çalışacağini sanmiyorum :|
ResimResim

GReMLiN[49] [(^)Ejder Asa]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön