seagle yazdı:
PAran bolsa ben napayım bu oyunu oynıyan tek sen yoksun herkezin bütçesi dşünülmek zorunda 1 tl ye alnan hayvan ıkv de 20 TL bu fazla sadece hadi onu bıraktım ytenek görevinde yeteneklere ellemeseler ne olurdu sanki...
Herkesi düşünmek zorunda olduklarını nereden çıkartıyorsun?
ASLA herkesi düşünemezler.
mitmet yazdı:para benim istersem 60 tlye alırım hayvanı sonra da şişe takıp ızgara yaparım.
PAran bolsa ben napayım bu oyunu oynıyan tek sen yoksun herkezin bütçesi dşünülmek zorunda 1 tl ye alnan hayvan ıkv de 20 TL bu fazla sadece hadi onu bıraktım ytenek görevinde yeteneklere ellemeseler ne olurdu sanki...
bak kardeşim sen bu oyunu İHTİYAÇ zannediyorsun. eğlence istektir ihtiyaç değildir. herkes oyundaki her şeyi alcak diye bi kural yok. oyun senin isteğindir ve lükstür. harcayabilceğin kadarını harcarsın. sen demekki yemeyip içmeyip bu oyunlara para yatırıyorsun. yazık
yazamayacağım kadar çok karakter..
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
npcler sabit dursa yani sen ona vurmadan sana saldırmayacak sekilde olsa dedigin gibi sabit dostlar iyi olurdu.ama suanki durumda olsa sacma olur cünki devamlı yanından gectigin npclere saldırır cok dandik olurdu ozmn
mitmet yazdı:para benim istersem 60 tlye alırım hayvanı sonra da şişe takıp ızgara yaparım.
bak kardeşim sen bu oyunu İHTİYAÇ zannediyorsun. eğlence istektir ihtiyaç değildir. herkes oyundaki her şeyi alcak diye bi kural yok. oyun senin isteğindir ve lükstür. harcayabilceğin kadarını harcarsın. sen demekki yemeyip içmeyip bu oyunlara para yatırıyorsun. yazık
size itiraz etmiyorum yorumlarınız hatalarımıda bulmama yardımcı olmakta sadece oyundaki bazı şeylerin pahalı olduğu görüşündeyim... o kadar...
birde konudun asıl en temel amacıda şu kalıcı hayvan meselesiydi... yetenek olarak oyundaki aktivitelerin kısıtlanıyor mesela şöyle tesla küresiyle bir büyücü migrata sığınağa almazlar çok yardımcı oluyor ama 15 yapan çok nadiren wslik item olarak kullanılmakta örnek şifacı hayvanaı 15 yapması durumunda illa ana yeteneklerden kısıtlanıyor asıl tartışılması grekenin bunun oluduğunu düşünüyorum ... Yorumlarınız bnm için önemli ...
negatif ve pozitif yönde bakanlar illa olur bunu saygıyla karşılıyorum... :ugeek:
mitmet yourmlarını saygıyla karşılıyorum ama beni eleştirmeni istemem ... ben yemeyip içieyip oyuna yatırmam ama yatırırım ihtiyaçlarımdan sonra ... konu üzerinde yoğunlaşsak ? KALICI HAYVAN meselesine ne diyebilirsin bazı konulardaki düşüncelerine olumlu yönde bakıyorum...
ya başka oyunların çok müptelası olmadığım için tam bilmiyorum onlarda nasıl. ama tabiiki de çok daha iyi olur kalıcı hayvan. biz demeden saldırmadığı sürece. ama o zaman şifacı ve büyücünün avantajı olurdu. bi kalıcı hayvanı var bi de yetenekteki. 3 kişi çete gibi gezeriz artık
yazamayacağım kadar çok karakter..
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
mitmet yazdı:ya başka oyunların çok müptelası olmadığım için tam bilmiyorum onlarda nasıl. ama tabiiki de çok daha iyi olur kalıcı hayvan. biz demeden saldırmadığı sürece. ama o zaman şifacı ve büyücünün avantajı olurdu. bi kalıcı hayvanı var bi de yetenekteki. 3 kişi çete gibi gezeriz artık
hehe güzel olurdu ama kalıcı hayvan gelseydi keşke bu yetenke yerine ztn yetenek puanı az daha da kısıtlannıyor böylelikle ama komik olurdu
IKV botaniğe dönerdi
mesela silkroaddan örnek vericem o dediğin gibi dalmasa dedin ya köpek sana dalana dalıyor ... sen birine yönlendire biliyon ölüce kaldırma şeyi var özel 500 bin tanesi genelde ölmüyor köpek potu oluyor ..
köpeği 1 lwlden alıon snn le birrlikte lwl atlıyor 40 lwl de kurtlaşıor ..