Silahların ıska gecmemelerı ıcın neler yapılmalıdır saglam car mı dızılmelı yoksa bu şansamı baglı ws lerde falan latıf cok iyi latıf için halıtmı plevnemı ardenneler ıtem dızmekmı lazım
Teşekkürler ..
Silahların ıska geçmesi .. /
Silahların ıska geçmesi .. /
Asilsavaşcı [ Ecel Getiren ]
Re: Silahların ıska geçmesi .. /
- melihbey
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Senin saldırı puanın ile rakibin savunma puanı arasında tam olarak bilmedğimiz bir oran var bu orana göre ıska yapmak veya yapmamak kavramalrı ortaya çıkıyor ve arkadaşlara katılıyorum üstünü ardenneler yapmalısın !!
Karaköy
Ultron
Megatron
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
rakibin plevne dizmesin sen de ardenneler diz. gör bakalım ıska geçiyor mu 
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Hayır biliniyor.Eğer Karşındaki kişinin savunması ile senin saldırı puanın eşitse yüzde 50 ihtimalle vurursun yani bir vurusun bir ıska geçer buna göre hesaplanıyor.Bu yüzden saldırıyı arttırmalısın.Eğer karşındanin ıska geçmesini istiyorsan savunma dizmelisinmelihbey yazdı:Senin saldırı puanın ile rakibin savunma puanı arasında tam olarak bilmedğimiz bir oran var bu orana göre ıska yapmak veya yapmamak kavramalrı ortaya çıkıyor ve arkadaşlara katılıyorum üstünü ardenneler yapmalısın !!
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
onu herkes biliyor zatenRefresh yazdı:Hayır biliniyor.Eğer Karşındaki kişinin savunması ile senin saldırı puanın eşitse yüzde 50 ihtimalle vurursun yani bir vurusun bir sıka geçer buna göre hesaplanıyor.Bu yüzden saldırıyı arttırmalısın.Eğer karşındanin ıska geçmesini istiyorsan savunma dizmelisinmelihbey yazdı:Senin saldırı puanın ile rakibin savunma puanı arasında tam olarak bilmedğimiz bir oran var bu orana göre ıska yapmak veya yapmamak kavramalrı ortaya çıkıyor ve arkadaşlara katılıyorum üstünü ardenneler yapmalısın !!
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
39 zamanında olsaydık bu konunun önemini vurgulamak isterdim. Ancak Malesef yeni gelen yetenekler vs sistemini değiştirdi. Eskiden vs lerde ıska anlamında saldırı itemlerin önemi çok büyüktü. Şimdi ise bu farkı göremiyoruz malesef.
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.