Zırh
- llMeMOoll
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
Zırh
BarıKuTSaLBüYüCü çantadan aldı: [Alternatör GB-Amplifikatör] Emeği Geçen Kardeşlerime teşekkürlerimi iletiyorum. Başta ( Osman ve Nuri )... 100+ Junon Kesımı (246 Madalya) Sonunda Zırh düştü... Rabbim Olmayanlara da nasip eder İnşALLAH ...
Mutlu olmak mı istiyorsun ? -Hiç kimseden bir şey bekleme !!
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

Re: Zırh
EmRReX yazdı:İnş. hayırlısıyla artık
Hayırlı olsun zırhın
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

ematemax yazdı:Abartsaydın ?
Zil takıp gobek atcak zırh dustu dıye
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
- ataxlonca
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: Inceptıon
llMeMOoll yazdı:BarıKuTSaLBüYüCü çantadan aldı: [Alternatör GB-Amplifikatör] Emeği Geçen Kardeşlerime teşekkürlerimi iletiyorum. Başta ( Osman ve Nuri )... 100+ Junon Kesımı (246 Madalya) Sonunda Zırh düştü... Rabbim Olmayanlara da nasip eder İnşALLAH ...
Hayırlı olsun darısı olmayanlara...
[(^Ejder)KızılBüyü]...[(^Ecel)AtaxGaZi]...[(^Ashab-ı Kehf)AtaxHeKim]...
.....................................LONCA [Inceptıon]................................
[Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir.]
.....................................LONCA [Inceptıon]................................
[Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir.]
- ematemax
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
İmzandaki cümleyi beğendim . Konuyla ilgili .ataxlonca yazdı:llMeMOoll yazdı:BarıKuTSaLBüYüCü çantadan aldı: [Alternatör GB-Amplifikatör] Emeği Geçen Kardeşlerime teşekkürlerimi iletiyorum. Başta ( Osman ve Nuri )... 100+ Junon Kesımı (246 Madalya) Sonunda Zırh düştü... Rabbim Olmayanlara da nasip eder İnşALLAH ...
Hayırlı olsun darısı olmayanlara...
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax