Bu nasıl bir sorundur..
Bu nasıl bir sorundur..
Merhaba. Ben İkv'ye başladım başlayalı bir sorunla karşı karşıyayım.Oyuna giriyorum oynuyorum tamam. Ama bir süre sonra karakterin yürüyüşü hızlanmaya , tıkladığım yerler görünmemeye başlıyor. Daha sonra oyundan düşüyorum. bazen hata kodu veriyor bazen tamamen kapanıyor. Tamam hadi bu da normal diyelim.. Ama ben yine girişimi yaptığımda karakter seçerken karakterler sağa sola hızlı hızlı ilerliyor. Arkadan çıkan duman çabucak yükselip alçalıyor. Bir karakterimi seçtiğimde oyun dolarken tak! Yine düştüm.. Bu sorun sadece bilgisayara res. attığımda geçiyor. Ama bir yarım saat kadar sonra yine aynı şey oluyor. İllallah geldi artık. Yardımcı olabilirseniz sevinirim..
Yaşam soframdaki en güzel mezesin sen..
Paşazade-Toroskaplani-Toroskaplanii
Re: Bu nasıl bir sorundur..
Aynı sorunu bende yaşadım. Ekran kartın ile alakalı olabilir, sürücüsünü güncellemelisin.
Bir an önce düzelt, ilerde daha da kötüleşiyo bu hata. Ekran kartın Nvidia mı ?
2009-2013
Vallahi hiç bilmiyorum nereden bakabilirim ?JouRney yazdı:Aynı sorunu bende yaşadım. Ekran kartın ile alakalı olabilir, sürücüsünü güncellemelisin.
Bilgisayarım'a sağ tıklayın :arrow: Yönet :arrow: Aygıt Yöneticisi :arrow: Ekran Bağdaştırıcıları'na tıklayın orada göreceksiniz.
2009-2013
Evet NVİDİA GeForce 8600 GT'ymiş.
Sürücüyü güncelleştir mi diyeyim ?
Nvidia GeForce 9500 GT benimki de.
Bu karşılaştığın hatanın adı " nv4_disp Görüntü Sürücüsü Normal Çalışmasını Durdurdu "
Çok sinir bozucu bir hata, net bir çözümü tam olarak yok. Ben çözemedim, yeni bir ekran kartı aldım.
Sürücünüzü güncelleştirmek ilk yapacağınız iş, bir deneyin olmazsa format gerekebilir.
Bu karşılaştığın hatanın adı " nv4_disp Görüntü Sürücüsü Normal Çalışmasını Durdurdu "
Çok sinir bozucu bir hata, net bir çözümü tam olarak yok. Ben çözemedim, yeni bir ekran kartı aldım.
Sürücünüzü güncelleştirmek ilk yapacağınız iş, bir deneyin olmazsa format gerekebilir.
2009-2013
Başlat denetim masası program ekle kaldır a girip ekran kartınla ilgili ne kadar driver varsa kaldır daha sonra aygıt yöneticisinden kaldır daha sonra googleye girip ekran kartının marka ve modelini yazıp en güncel driveri indir ve kur.Daha sonra oyunu bilgisayarından tamamen kaldır ve tekrar kur sanırım hataların düzelecektir.ekran kartı driverinı nasıl kurarım diyorsan eğer çok rahat bir şekilde google ile halledebilirsın çok basit bir işlem.
Grafik ayarlarını en düşüğe getirdim umarım düzelir yardımların için teşekkürler.
Hangi driver'lar olduğunu nasıl bulabilirim ? Marka ve model dediğin yukarıda yazdığın NVIDIA GeForce 8600 GT mi ?Daha açık anlatırsanız sevinirim bilgisayarın bu detaylarından pek anlamam :lol:AhUlanAh yazdı:Başlat denetim masası program ekle kaldır a girip ekran kartınla ilgili ne kadar driver varsa kaldır daha sonra aygıt yöneticisinden kaldır daha sonra googleye girip ekran kartının marka ve modelini yazıp en güncel driveri indir ve kur.Daha sonra oyunu bilgisayarından tamamen kaldır ve tekrar kur sanırım hataların düzelecektir.ekran kartı driverinı nasıl kurarım diyorsan eğer çok rahat bir şekilde google ile halledebilirsın çok basit bir işlem.