eLimden ne qeLdiyse maraşaL oLman için yaptım Neyse Tekrar h.o umarım deişmessinxrecep66 yazdı:Şimdi Benim işlErim dolayısıyla Reeldeki hayatımdan dolayı oyuna fazla zaman ayıramıyorum bu yüzden kendim bi karar aldım evime geldikçe böle 25 26 lvl çhar kasıp rütbelemek böle böle giderken kp çharlarım çoğaldı ardından evime 2 pc daha aldım kp kasabilmek için ve bu işe böyle başladım fırsatım oldukça evime geldikçe kp mi kasıp çıkıyordum.. Ve elbet birgün mareşal olcağımı biliyordum zorluklarlada olsa Bu mevki ye geldim tekrardan bana destek veren (gaz veren] Arkadaşlarıma teşekkür ederim...
Mareşal çharım hayırlı olsun.. :)
- SpxGreywolf
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Mareşal çharım hayırlı olsun.. :)
yNçRxBristoL --- Yeniçerixbristol
BristoL ~ `
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..
BristoL ~ `
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..
Recep Sabrımı Zorlama İstersen ..xrecep66 yazdı:herkese Tekrardan gönülden teşekkür ederim şuan için lonca düşünmüyorum Arkadaşlarım yeter
GueNT
Kuklacı'dan tebrikler !
Hade $imdi de KLan değiştiR :lol: $aka biR yana aZminden dolayı TebRik ediyoRum Seni engellemelere ramen ba$aRdın tekRaRdan TeßRikLeR.HayıRLı oLSun.
ßy Yeniçerixtraklı ßy yNçRxTRaKLı
Hangi ÇıLgın ßana ZinciR vuRacakmı$ $a$aRım..
Hangi ÇıLgın ßana ZinciR vuRacakmı$ $a$aRım..