ikvoyuncusu2008 yazdı:Koray'ım liste cıvıl cıvıl , bakıyorumda böyle daha güzel olmuş gibi Eline sağlık kardeşim Üye Sayımızda Yakıyo Hani :lol:
Dışarda Baharın Habercisi Kuşların Cıvıltıları Eşliğinde , O Hazin Dolu Bahar Kokularının Penceremden İçeri Girdiği Sırada , Elimde Mendil Polenlerin Azizliğine Uğramış Bir Şekilde Günde En Az 3o Kere Hapşurarak Burnumu Silerek Çektiğim O Rezaleti Yaşarken Yaptım BU Listeyi Ben . . Bu Mudur , BUDUR . Mutluyum , Sevinçliyim YEAH Diyorum . . .
* Değişen Meran'ın Büyüyen Gücü oLmak TemeL Vizyonumuz ve VazgeçiLmeyecek DeğerLerimizdir. .
Misyonumuz
* BirLik ve BeraberLiği Korumak,Her Konuda ÜyeLerimizLe Birlikte Hareket Etmek , GücümüzLe ve VarLığımızLa MERAN'a Damgamızı En İyi ŞekiLde Vurmak.Geçici DeğiL KaLıcı oLmak . . !
Sunucumuza Kazınmış Başarılarımız
* Meran Sunucusunun İlk Kadim Kesen Loncası
* Meran Sunucusuna İlk Şaheser Kazandıran Lonca
* Meran Sunucusuna İlk Ashab-ı Kehf Kazandıran Lonca
* Meran Sunucusunda Junon'u İlk Kesen Lodos Lonca
* Meran Sunucusunda Centurion'u İlk Kesen Lodos Lonca
* Meran Sunucusuna İlk Nefs-i Müdafa Kazandıran Lonca
* Meran Sunucusunda En Yüksek Rütbeye Sahip Lodos Lonca [/b][/color]
* Üye Alımlarımız Lonca Üyelerimizden En Az 3 Arkadaşımızın Referansı ile Gerçekleşmektedir...
* Üyelik Başvurularını Lonca Kurucu ve Başkanlarına Veya Lonca Başkan Yardımcılarımıza Oyun İçinde Danışarak Ayrıca http://WwW.MeGaXTeaM.TR.GG / İLETİŞİM Adresinden de Bize ULaşarak Yapabilirsiniz...[/b][/color]
MeGaXTeaM Lonca Şikayet Bildirimi & Öneriler Hk.
* MeGaXTeaM Ailesi ile İlgili Her Türlü Görüşleriniz,Fikirleriniz ve Yorumlarınızı Ayrıca Loncamız ile İlgili Şikayetlerinizi Web Sitemizin ( http://WwW.MeGaXTeaM.TR.GG ) İLETİŞİM Kısmından Kullanmakta Olduğunuz Char İsmini de Belirterek Bize Ulaştırabilirsiniz....Teşekkürler...
MeGaStaR yazdı:Dışarda Baharın Habercisi Kuşların Cıvıltıları Eşliğinde , O Hazin Dolu Bahar Kokularının Penceremden İçeri Girdiği Sırada , Elimde Mendil Polenlerin Azizliğine Uğramış Bir Şekilde Günde En Az 3o Kere Hapşurarak Burnumu Silerek Çektiğim O Rezaleti Yaşarken Yaptım BU Listeyi Ben . . Bu Mudur , BUDUR . Mutluyum , Sevinçliyim YEAH Diyorum . . .
Hava sıcaklığı 30 dereceye yaklaşırken dışarıdan tatlı bir esinti içeri giriyor sürekli kuş cıvıltıları kafamda dönüp duruyor ve benim çin'e gitmem dolayısıyla biriken derslerim ve 5 gün içinde girmem gerek 8 sınavım var Mutlu değilim huzurlu da değilim ama yeah diyorum bıkkınlıktan
MeGaStaR yazdı:Dışarda Baharın Habercisi Kuşların Cıvıltıları Eşliğinde , O Hazin Dolu Bahar Kokularının Penceremden İçeri Girdiği Sırada , Elimde Mendil Polenlerin Azizliğine Uğramış Bir Şekilde Günde En Az 3o Kere Hapşurarak Burnumu Silerek Çektiğim O Rezaleti Yaşarken Yaptım BU Listeyi Ben . . Bu Mudur , BUDUR . Mutluyum , Sevinçliyim YEAH Diyorum . . .
Hava sıcaklığı 30 dereceye yaklaşırken dışarıdan tatlı bir esinti içeri giriyor sürekli kuş cıvıltıları kafamda dönüp duruyor ve benim çin'e gitmem dolayısıyla biriken derslerim ve 5 gün içinde girmem gerek 8 sınavım var Mutlu değilim huzurlu da değilim ama yeah diyorum bıkkınlıktan