Merhaba
Bugünlerde sunucumuzda dolanan ve karakteri de kasılan Waxwhine adlı kişinin Sunucu Lider Yardımcımız '' WaxWhineRAVYN '' ve loncamız ile hiç bir bağı ve alakası yoktur.
Duyduğumuza göre arkadaşımızın adını ve loncamızın reklamını yaparak diğer oyuncularından maden ve item talep ediyormuş.
Gerekli duyurunun şu andan itibaren yapıldığını belirterek , hiç bir mesuliyetin bize ait olmayacağını sizlere söylemek isterim.
ATABEY
WaxWhine
- GORSOMAN
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: WaxWhine
:arrow:

GORSOMAN//KıVo//Gorso//Gorsoo//KiVo --- **Raiders of Anatolia**
www.istanbuloyun.com
Bu bildirimi lonca konunuzun içerisinde de yapabilirdiniz ayriyetten konu açmanıza gerek yoktu atabey
post kasma hevesinizi anlıyoruz fakat bu kadar belli etmeyin.
4 sunucuda oynuyorum ama kuklacı içerisinde ki loncanız kadar reklam yapan bir loncaya daha rastlamadım. Hepiniz komedi filminden çıkmış oyuncular gibisiniz hatta kişileri yaptıklarınızla daha çok güldürüyorsunuz
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
4 sunucuda oynuyorum ama kuklacı içerisinde ki loncanız kadar reklam yapan bir loncaya daha rastlamadım. Hepiniz komedi filminden çıkmış oyuncular gibisiniz hatta kişileri yaptıklarınızla daha çok güldürüyorsunuz
Neden'i olan, Nasıl 'a Katlanır.
[Nietzsche]
[Nietzsche]
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Reklam Gibi bir amacımız yok bilgilendirmek amacıyla bu konuyu actık ilgilendirmiyorsa yorum yapmayın.
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
NeveR yazdı:Bu bildirimi lonca konunuzun içerisinde de yapabilirdiniz ayriyetten konu açmanıza gerek yoktu atabeypost kasma hevesinizi anlıyoruz fakat bu kadar belli etmeyin.
Ünlü Oldun El Salla

- CanABREK
- Işık Hanım'ın Elemanı
NeveR yazdı:Bu bildirimi lonca konunuzun içerisinde de yapabilirdiniz ayriyetten konu açmanıza gerek yoktu atabeypost kasma hevesinizi anlıyoruz fakat bu kadar belli etmeyin.
Anlamsızca konuştuğunun farkındasındır umarım
Mustafa Kemal ATATÜRK
İzinde İlerliyoruz PAŞAM .!
İzinde İlerliyoruz PAŞAM .!
- GORSOMAN
- FareAdam Düşmanı
piyangodan falan mı çıktı bu arkadaş ? yoksa öncekilerden birinin isim değişmiş halimi ?

GORSOMAN//KıVo//Gorso//Gorsoo//KiVo --- **Raiders of Anatolia**
www.istanbuloyun.com
- Tonyukukxx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
- JunqenTR
- Sahaf Yardımcısı
Bu aralar nedense RoA'ya karşı bi gereksiz laflar ve kıskançlık söz konusu :roll:

JunqenTR `
Ayakkabılarımın altı delikti; ama üstü her zaman boyalıydı. ECG
-
- İskele Babası
Kıskançlık Ve Gereksiz Laf Falan Yok Hem Kıskanılacak Bişeyiniz De Yok Yani ..JunqenTR yazdı:Bu aralar nedense RoA'ya karşı bi gereksiz laflar ve kıskançlık söz konusu :roll:
Saygılarımla ..
Herşeye Rağmen KankaX ( Yeniden Ayaklanıyoruz .. Yer Yerinden Oynayacak )
KankaXUAsman || IxHoLYGaNxYsFxI