Mynet çok başarılı !!!!
-
- Cin Avcısı
Mynet çok başarılı !!!!
Bugün öğrendim ki 3 yıldır kullandığım, en az beş adet 3 aylık özel sürüm kutu ve 2 isim kodu yüklediğim mynet üyeliğim aslında yokmuş böyle bir e- mail hesabı hiç açılmamış. Bunu bana söyleyem mynette çalışan telefon destek haattında ki arzu hanım. Kriz geçirdim, elimde o hesaba yüklemiş olduğum 2 adet kod duruyor atmamış olduğum. Ama öyle bir hesap yokmuş. Telefondan kodları söyliyim ordan kontrol edin dedim kutunun FOTOKOPİSİNİ çektirin dedi. Şaka değil KUTUNUN FOTOKOPİSİNİ ÇEKTİRİP FAKS YOLLICAKMIŞIM. Sinirlendim kapadım, zaten öyle bir üyelik hiç açılmamış.....
IISeHRaZaTII
Montecarlo
"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
Montecarlo
(L. Dumont)
- KOZHEY
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Rock N Roll
Re: Mynet çok başarılı !!!!
Dua et FAX istememiş :?
IISehrazatII yazdı:Bugün öğrendim ki 3 yıldır kullandığım, en az beş adet 3 aylık özel sürüm kutu ve 2 isim kodu yüklediğim mynet üyeliğim aslında yokmuş böyle bir e- mail hesabı hiç açılmamış. Bunu bana söyleyem mynette çalışan telefon destek haattında ki arzu hanım. Kriz geçirdim, elimde o hesaba yüklemiş olduğum 2 adet kod duruyor atmamış olduğum. Ama öyle bir hesap yokmuş. Telefondan kodları söyliyim ordan kontrol edin dedim kutunun FOTOKOPİSİNİ çektirin dedi. Şaka değil KUTUNUN FOTOKOPİSİNİ ÇEKTİRİP FAKS YOLLICAKMIŞIM. Sinirlendim kapadım, zaten öyle bir üyelik hiç açılmamış.....
Mynet Çalısanı Arkadaş gayet Haklı bu durumda sen Telefon acıyorsun onu istiyorsun.. Günde 100 lerce insan arıyor hesaplarım calındı kayboldu aktıve olmuyor diye,..
Senden Fax istemeleride gayet dogal hakları , Kime inanacaklar ,
Kullandıgın mynet Kullanıcı Adını
Daha oncekı Hesap bılgılerını
Kimlik Kart Fotokopini
Ve Son dönemde Kullandıgın E PIN PLUS kodunu Senden istemeleri dogal senın gıbı baska bırısıde arayıp bu mail i almak isteyebılır dıye güvenlik önlemi almışlar bundan dogal birşey olamaz. Madem para vermıssen maıl ıcın Adamda senın hakkını geri vermek ıcın bunu istiyor..
Not : Ayrıca 6 ay ı gecen maillere girmediginizde aktive etmediginizde Mail adresınız Kapana bılır Mynet kullanan herkes bunu biliyordur..
Bence Hesabınızın güvenligi için FAX ı gönderin mynet müsteri hizmetlerine..

Karanlık Aydınlıktan
Yalan Doğrudan Kaçar...
Güneş Yalnız Da Olsa
Etrafa Işık Saçar.
Üzülme....
Doğruların Kaderidir Yalnızlık,
Kargalar Sürüyle,
Kartallar Yalnız Uçar
-
- Cin Avcısı
Yazımı okuman sadece 3 dakikanı alırdı keşke okusaydın da burda mal durumuna düşmeseydin.KESFED yazdı:IISehrazatII yazdı:Bugün öğrendim ki 3 yıldır kullandığım, en az beş adet 3 aylık özel sürüm kutu ve 2 isim kodu yüklediğim mynet üyeliğim aslında yokmuş böyle bir e- mail hesabı hiç açılmamış. Bunu bana söyleyem mynette çalışan telefon destek haattında ki arzu hanım. Kriz geçirdim, elimde o hesaba yüklemiş olduğum 2 adet kod duruyor atmamış olduğum. Ama öyle bir hesap yokmuş. Telefondan kodları söyliyim ordan kontrol edin dedim kutunun FOTOKOPİSİNİ çektirin dedi. Şaka değil KUTUNUN FOTOKOPİSİNİ ÇEKTİRİP FAKS YOLLICAKMIŞIM. Sinirlendim kapadım, zaten öyle bir üyelik hiç açılmamış.....
Mynet Çalısanı Arkadaş gayet Haklı bu durumda sen Telefon acıyorsun onu istiyorsun.. Günde 100 lerce insan arıyor hesaplarım calındı kayboldu aktıve olmuyor diye,..
Kimlik Kart Fotokopini
Ve Son dönemde Kullandıgın E PIN PLUS kodunu Senden istemeleri dogal senın gıbı baska bırısıde arayıp bu mail i almak isteyebılır dıye güvenlik önlemi almışlar bundan dogal birşey olamaz. Madem para vermıssen maıl ıcın Adamda senın hakkını geri vermek ıcın bunu istiyor..
Not : Ayrıca 6 ay ı gecen maillere girmediginizde aktive etmediginizde Mail adresınız Kapana bılır Mynet kullanan herkes bunu biliyordur..
IISeHRaZaTII
Montecarlo
(L. Dumont)
Montecarlo
(L. Dumont)
IISehrazatII yazdı:Yazımı okuman sadece 3 dakikanı alırdı keşke okusaydın da burda mal durumuna düşmeseydin.KESFED yazdı:IISehrazatII yazdı:Bugün öğrendim ki 3 yıldır kullandığım, en az beş adet 3 aylık özel sürüm kutu ve 2 isim kodu yüklediğim mynet üyeliğim aslında yokmuş böyle bir e- mail hesabı hiç açılmamış. Bunu bana söyleyem mynette çalışan telefon destek haattında ki arzu hanım. Kriz geçirdim, elimde o hesaba yüklemiş olduğum 2 adet kod duruyor atmamış olduğum. Ama öyle bir hesap yokmuş. Telefondan kodları söyliyim ordan kontrol edin dedim kutunun FOTOKOPİSİNİ çektirin dedi. Şaka değil KUTUNUN FOTOKOPİSİNİ ÇEKTİRİP FAKS YOLLICAKMIŞIM. Sinirlendim kapadım, zaten öyle bir üyelik hiç açılmamış.....
Kimlik Kart Fotokopini
Sana Hakaret Etmeyecem Çünkü kendi kendini o mal yerıne koyuyorsun gerek yok benımde senı mal yerıne koymama,
Eyy yaratıkların yaratıgı sahıs;
Öyle bir malsınki ben sana yardımcı olmak adına yazdıgım konuyu sen nerelere kadar cekıyorsun demekkı harbıden mal adamsın, yada kadınsın..
Dikkat edersen Ben orda 6 aydan fazla gırılmeyen maıl demısım, Mynet uzerınden IKV oynadıgın Kullanıcı Adı dememısım , Sıgır Sen 6 aydan fazla bır sure ıcerısınde gırmemıssın Mynet e maıl adresıne Kapatmıslar bu herkesın basına gelen birşey, Az bır uyanık olsan zaten bu duruma dusmez mal pozısyonuna gırmezdın .
Bizler sana yardımcı olmak için bilgi paylaşıyoruz sen Sıgırlık yapıyorsun Hemen Hakaret etmeye çalısıyorsun. O da senın Sıgır kadar beynının olmadıgını gösteriyor..
Neyse Ben Sana bilgi Paylasımı yapmadım kabul et . Sen Kendını Sıgır yerıne de koy mal yerınede Hangı Hayvan yerıne koymak istiyorsan Tercıh Senın TERCIH lerını sorgulamak bıze dusmez..
Verdıgım bilgi içinde sana özür diliyorum Mal ve Sıgır bırı oldugunu bilmiyordum af edersin

Karanlık Aydınlıktan
Yalan Doğrudan Kaçar...
Güneş Yalnız Da Olsa
Etrafa Işık Saçar.
Üzülme....
Kargalar Sürüyle,
Kartallar Yalnız Uçar
-
- Cin Avcısı
Biri bu adamı durdursunKESFED yazdı:IISehrazatII yazdı:Yazımı okuman sadece 3 dakikanı alırdı keşke okusaydın da burda mal durumuna düşmeseydin.KESFED yazdı:IISehrazatII yazdı:Bugün öğrendim ki 3 yıldır kullandığım, en az beş adet 3 aylık özel sürüm kutu ve 2 isim kodu yüklediğim mynet üyeliğim aslında yokmuş böyle bir e- mail hesabı hiç açılmamış. Bunu bana söyleyem mynette çalışan telefon destek haattında ki arzu hanım. Kriz geçirdim, elimde o hesaba yüklemiş olduğum 2 adet kod duruyor atmamış olduğum. Ama öyle bir hesap yokmuş. Telefondan kodları söyliyim ordan kontrol edin dedim kutunun FOTOKOPİSİNİ çektirin dedi. Şaka değil KUTUNUN FOTOKOPİSİNİ ÇEKTİRİP FAKS YOLLICAKMIŞIM. Sinirlendim kapadım, zaten öyle bir üyelik hiç açılmamış.....
Kimlik Kart Fotokopini
Sana Hakaret Etmeyecem Çünkü kendi kendini o mal yerıne koyuyorsun gerek yok benımde senı mal yerıne koymama,
Öyle bir malsınki ben sana yardımcı olmak adına yazdıgım konuyu sen nerelere kadar cekıyorsun demekkı harbıden mal adamsın, yada kadınsın..
Dikkat edersen Ben orda 6 aydan fazla gırılmeyen maıl demısım, Mynet uzerınden IKV oynadıgın Kullanıcı Adı dememısım , Sıgır Sen 6 aydan fazla bır sure ıcerısınde gırmemıssın Mynet e maıl adresıne Kapatmıslar bu herkesın basına gelen birşey, Az bır uyanık olsan zaten bu duruma dusmez mal pozısyonuna gırmezdın .
Bizler sana yardımcı olmak için bilgi paylaşıyoruz sen Sıgırlık yapıyorsun Hemen Hakaret etmeye çalısıyorsun. O da senın Sıgır kadar beynının olmadıgını gösteriyor..
Neyse Ben Sana bilgi Paylasımı yapmadım kabul et . Sen Kendını Sıgır yerıne de koy mal yerınede Hangı Hayvan yerıne koymak istiyorsan Tercıh Senın TERCIH lerını sorgulamak bıze dusmez..
Verdıgım bilgi içinde sana özür diliyorum Mal ve Sıgır bırı oldugunu bilmiyordum af edersin![]()
IISeHRaZaTII
Montecarlo
(L. Dumont)
Montecarlo
(L. Dumont)
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Benzeri bir durum başıma geldi fax istediler . Gereken işlemleri yaptım ve hesabımı geri aldım bazı şeyleri isterken fedakarlık yapmalısın ..IISehrazatII yazdı:Bugün öğrendim ki 3 yıldır kullandığım, en az beş adet 3 aylık özel sürüm kutu ve 2 isim kodu yüklediğim mynet üyeliğim aslında yokmuş böyle bir e- mail hesabı hiç açılmamış. Bunu bana söyleyem mynette çalışan telefon destek haattında ki arzu hanım. Kriz geçirdim, elimde o hesaba yüklemiş olduğum 2 adet kod duruyor atmamış olduğum. Ama öyle bir hesap yokmuş. Telefondan kodları söyliyim ordan kontrol edin dedim kutunun FOTOKOPİSİNİ çektirin dedi. Şaka değil KUTUNUN FOTOKOPİSİNİ ÇEKTİRİP FAKS YOLLICAKMIŞIM. Sinirlendim kapadım, zaten öyle bir üyelik hiç açılmamış.....
IISehrazatII yazdı:Biri bu adamı durdursunKESFED yazdı:IISehrazatII yazdı:Yazımı okuman sadece 3 dakikanı alırdı keşke okusaydın da burda mal durumuna düşmeseydin.KESFED yazdı:IISehrazatII yazdı:Bugün öğrendim ki 3 yıldır kullandığım, en az beş adet 3 aylık özel sürüm kutu ve 2 isim kodu yüklediğim mynet üyeliğim aslında yokmuş böyle bir e- mail hesabı hiç açılmamış. Bunu bana söyleyem mynette çalışan telefon destek haattında ki arzu hanım. Kriz geçirdim, elimde o hesaba yüklemiş olduğum 2 adet kod duruyor atmamış olduğum. Ama öyle bir hesap yokmuş. Telefondan kodları söyliyim ordan kontrol edin dedim kutunun FOTOKOPİSİNİ çektirin dedi. Şaka değil KUTUNUN FOTOKOPİSİNİ ÇEKTİRİP FAKS YOLLICAKMIŞIM. Sinirlendim kapadım, zaten öyle bir üyelik hiç açılmamış.....
Kimlik Kart Fotokopini
Verdıgım bilgi içinde sana özür diliyorum Mal ve Sıgır bırı oldugunu bilmiyordum af edersin![]()
.Sanırım hesabı mı çalan kişi senle aynı düşünmüyor ki o girebiliyor. Bİde buraya gelip bana ARDİZLİK yapıyosun
. Ayrıca eğer biliyorsan 3 boyutlu cisimlerin (örn: Dvd kutusu) nun fotokopisi çekilemiyor. Bana yazdığın manasız HARF YIĞININI renkli yazmak yerine gidip 2 kitap okusaydın burda MAL durumuna düşmicektin.
Sen kendi yazdıklarını görmeyecek kadar malsın.
Kafayı yemiş Yerli ANGUS sun sen ..
Daha söylediklerin birbirini tutmuyor evladım. Ne kadar Angus mal oldugunu meydana koyuyorsun. İthal edilen ANGUS lar bile senden daha akıllı mantıklıdır.. Biz burda Senin gibi mallara yardımcı olmak istedikçe sen ANGUS oldugunu illa belli edeceksin .. Allah sana Akıl fikir versin .

Karanlık Aydınlıktan
Yalan Doğrudan Kaçar...
Güneş Yalnız Da Olsa
Etrafa Işık Saçar.
Üzülme....
Kargalar Sürüyle,
Kartallar Yalnız Uçar