grup bölgeleri savaşçıları BİTİRDİ
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
grup bölgeleri savaşçıları BİTİRDİ
Bu grup bölgeleri yüzünden savaşçılar isyan ediyorlar ve birçoğu oyunu bırakıyor çünkü grup bölgelerine savaşçıları almıyorlar inanın grup istedikmi savaşçıyız dediğimizde dalga geçiyolar resmen o derece. grup bölgeleri açıldığından beri hiç giremedim ve migrat ve sığınak görevlerim duruyor yakında çemberlitaş açılacakmış o da grup bölgesiymiş ve bu gidişle bn de oyunu bırakmayı düşünüyorum çünkü oyunda savaşçıya ihtiyaç kalmamış grup bölgeleri yüzünden bi çözüm yolu bulunması lazım inş gmler dikkate alırlar bizi...
Re: grup bölgeleri savaşçıları BİTİRDİ
Özellikle Immune ve Junon kesiminde savaşçı tank varsa şifanın işi rahat olur çünkü az hasar alır ve fazla can basmanıza gerek kalmaz. tabi bunu yapabilmesi içinde zırh itemları fazla olmalı ve (Junon için) shen kuo item da bulundurmalı. sen bunları tamamladıktan sonra migrata girmen rahat olur fakat Sığınak için aynı durum malesef yok çünkü 1000 elektrik direnci olan hiç kimse kenan dan hasar almaz ve sığınaklarda alınan hasar migrata göre daha azdır bu nedenle büyüler 5 kişi tercih ediliyor.
Aslında savaşçı ile girmenin istenmemesinin başka bir nedenide toplam hasarları düşürmesi ve süre uzamasına neden olması çünkü büyüler kendi aralarında adamı çevirirken savaş hiç hasar veremiyor.
Aslında savaşçı ile girmenin istenmemesinin başka bir nedenide toplam hasarları düşürmesi ve süre uzamasına neden olması çünkü büyüler kendi aralarında adamı çevirirken savaş hiç hasar veremiyor.
Sunucu: Eminönü
Monera[49]
KeyLimePie[49]
Çınar [49]
Monera[49]
KeyLimePie[49]
Çınar [49]
-
- Salgın Koruyucusu
oyunda çevrem de yok ondan dolayı bana düşen tek şey oyunu tekrar bırakmak çünkü yakında çıkacak olan çemberlitaş eklentisi de grup bölgesi olacakmış :S
cezaturan sana katılıyorum ama gülmekten 
Linkin
Büyücülinkin ==== PsiKoLoTiK
Büyücüxlinkin
Şifacılinkin

Büyücülinkin ==== PsiKoLoTiK
Büyücüxlinkin
Şifacılinkin

- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
Grup Bölgesi deyince neden bırakıyorsun? Savaşçısız yapamayacaklar, görürsün. 
PIRASASAPI
Söylemesi kolay tabii. Sıfırdan çar kasmak çok mu kolay. Ha arkadaşların yardım ederse bilemem. Peki arkadaşı olmayanlar napıcak ??
-
- Salgın Koruyucusu
aynn katılıyorum!Kental yazdı:Söylemesi kolay tabii. Sıfırdan çar kasmak çok mu kolay. Ha arkadaşların yardım ederse bilemem. Peki arkadaşı olmayanlar napıcak ??