Choosensxghost 0 Vs 3 KHoLPaSHaLixFaeR

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
manstreal
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Choosensxghost 0 Vs 3 KHoLPaSHaLixFaeR

Mesaj gönderen manstreal »

arkadaslar bu karızma olayını anlatıyım o kus beyınlı arkadaslar anlasın . 1. el ws attık olmesne yakın 2. dırencı actıgımda dırencın bıtmesı ıcın beklıyoduk dedıkı kp yok mu em gır cık yap dedı dedım kı yenı gozlk cektm onun ıcın gıremıyorum beklıyelm dedı o da nasolsa keslıyorum 500 olur 2. ws de gır cık yaparsın dedı bende kestım 500 oldu dedım olay bu . yalanvarsa burdaym eger hala ws atmak ısteyen varsa koysunlar char para atarım herkesle ws lutfen uzatmayın konuyu daha eskımıs bı konuydu gundeme getırmeyn .
FeaR
Chembers
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Chembers »

Öncelıkle herkese slm ..Bazı nedü belırsız ınsanların bos konusmasından dolayı bu konuya uzun suredır uzagım ama beyınsız ınsnlar cogaldıkca cnm sıkılmaya basladı bu fear benı yenecek olemı =)) lutfen klan parasına dıkkat cekın eed o bana wuruken bende ona hasar werdım nedenı wurus hasarları hesaplıor du bu beyınsızzz.... ama suda bı gercek kımseye ıyılık etmıceksın ...ulan emrah ıle ws atarsın 200 m wermessıın sıfaya gecersın adam balıkcıda ıflahını soktu hala konusorsun sen kımsın zbdı sen benle deıl ws atmak yanımda gecerken hazırola gecersın benım ustumden prım yapmak zekıce ama senın gıbı beyınsızler bunu basaramaz. Özetlersek ...ben bır futbolcuyum sende olsan olsan babası ıle mac ızlemeye gelen kucuk cocuk olursun .. anlamısındır sanırım aramızdakı farkı....

Choosensxghost [Ecel Getiren]

ChoosensxCHeMBrS [Ejder Asa]

ChoosensxGhostt [Ashab-ı Keyf]

ChoosensxSquLLİ [Ecel Getiren]

"Delikanlılık ne racon kesmek ne adam oldurmek nede haraç kesmektir,Delikanlılık aksam olunca evine ekmek götürmektir"
Kullanıcı avatarı
Mirliva
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Mirliva »

Abicim boşver bunları kaale almaya bile değmezler burda konu açarak bile uğraşmaya değmez şahsiyetler ...Bu arada harbi harbi boynuz kulağı geçti :)
Cahil dediğimiz zaman,mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz.Kastettiğimiz ilim,hakikati bilmektir.Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi,hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir...ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
manstreal
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen manstreal »

ulen ghost musun ne dumbeleksın mal anlattıgım acıklamann 1 tanesı yalan mı sen karızma vermek ıcın mı kesldn ? gel #@!? YİYORSA ATALIM WS KOCUM . mal mal konusma ne mal oldgnuzu bılıyorduk 1 kez daha bellı etme kendını . nasıl boyle normal bırseymıs gıbı yalan soyluyeblıyorsun anlamıs degılım zaten . AYRICA BANA ( ben atmadım yıgenım atmıstı demıstın burdada oylesne kesıldım dıyorsun yalanın burdan cıkıyor ayık ol ;)
FeaR
Kullanıcı avatarı
Alqoholiq
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Alqoholiq »

manstreal yazdı:ulen ghost musun ne dumbeleksın mal anlattıgım acıklamann 1 tanesı yalan mı sen karızma vermek ıcın mı kesldn ? gel #@!? YİYORSA ATALIM WS KOCUM . mal mal konusma ne mal oldgnuzu bılıyorduk 1 kez daha bellı etme kendını . nasıl boyle normal bırseymıs gıbı yalan soyluyeblıyorsun anlamıs degılım zaten . AYRICA BANA ( ben atmadım yıgenım atmıstı demıstın burdada oylesne kesıldım dıyorsun yalanın burdan cıkıyor ayık ol ;)

Üzülüyorum Size :) oyun Mahlukları Neyse havanızı yiyim elvedamı desem (hahaha :) ) Benden bu kadar bu kadar karektersizin arasında oyun oyunama daha dorusu :D klavyeme yazık :D :D :D :D :D :D Arada Forma giriyorum . Neyse Uzatmıyalım çok Fear yanı gayaaaaa :D 3*0 yenmişsssin sözde :D sen kim :D dursun abi kim la beni konusturuyon yazı yazarsan 1 haftaya anca cevap yazarım :D konuyuda özelleştirmişler bizim açtıgımız konuları destek nedense hemen kapatıyo
Destegede üzülüyom helal olsun size destek ekibi buradan alkışlıyorum ... Tabi kapatırlar yalakaları war tabi tabi........... güle güle oyun mahlukları güle güle inşllh görüşmemek üzere ..

Kendime inanamıyorum hayatıma bu kadar önem vermemiştm bu oyuna :D Hayatta bi OyuN Sıra oyun oynama bizde İKV'mi O neyla :D ne ara la bazarda :D İKV yemişim ikvsini :D haydi Goydugum gibi galın emi :D Bu konuyu Kapatmayan ToP olsun Destek size sesleniyom :)
.^*^ALeMİ ALeM YaPaN üÇ BeŞ ÇaKaLSa KRaLLıK BiZe YaKıŞMaZ^*^ .

ஐ◄███▓▒░░|.aLqoHoLiq..ıIıxMüBDeZeLxıIı.|░░▒▓███►ஐ

ஐ◄███▓▒░░|.OuZz.|░░▒▓███►ஐ

“Genel Sohbet” sayfasına dön