CARIM SOYULDU || ASPİRİNXŞİFA [ 5 LVL ]
Re: CARIM SOYULDU || ASPİRİNXŞİFA [ 5 LVL ]
of ya gıttı guzelım ıtemler :? :?
Asilsavaşcı [ Ecel Getiren ]
-
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
KARDEŞİM BU TAMAMEN SENIN HATAN BU OLAYLAR ÇOK OLUYOR HİÇ Mİ DÜŞÜNMÜYORSUN YA ÇALARSA DİYE AYRICA ASPIRIN DENILEN ŞAHISI HERKEZ TANIR BILIR KIMDEN ŞU ZAMANA KADAR ŞİFRE İSTEMİŞ SENDEN İSTESİN ?
- IxSPARCOxI
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ben Böyle Hayatın
İyiolmusmu Desem nedesem bilemyorum ASPIRINN herkes carlarını hemenhemen bilir aspırın calacak kadar düşmedi bunu adımgibi biliyorum. asoırının şifacısı ASPIRINXSİFA dır hepsi büyük Adındandamı anlamadın 5lwn birine nasıl para verirsin :lol: Budediginede inanmıyorum Kimse 5 lwn birine para vermez bildigim kadarıyla 5lwn gec 49 lwn vermeyen var 5lwn car kasmak zordeil Helede Hırsızlıkyapmak için herkes kasar eder Burda konusmamın nedeni Okadar saf olmayın vede Aspırın böyle bişey yapmaz Herkes bilirbunu bilmeyenler okusun.
IxSPARCOxIBeNxSpArCoHERZAMAN HERYERDE ŞANLIURFASPOR
HAPŞUR DUĞUMUZDA COK YAŞA DİYEN SEVDİĞİMİZ OLMASA BİLE OHA YAVAŞ DİEN DOSTLAR MIZ VAR
Sen Benim İçime çektğim Dumansın. http://i.hizliresim.com/rgJAr3.jpg
HAPŞUR DUĞUMUZDA COK YAŞA DİYEN SEVDİĞİMİZ OLMASA BİLE OHA YAVAŞ DİEN DOSTLAR MIZ VAR
Sen Benim İçime çektğim Dumansın. http://i.hizliresim.com/rgJAr3.jpg
ANLATAMIYORUM GALİBA ? ADAMLAR ARZLAR YANİ DEDİLERKİ O GERÇEKTEN ASPİRİN ILK BAŞTA O DEGIL DEMISLERDI
- Aspirinn
- İri Fare Avcısı
Selkamün Aleyküm, kardesim Benim Carlarim, ASPIRINN, ASPIRINXBÜYÜ ve ASPIRINXSIFA, Baska hicbir carim yoktur, nasil 5 lvl bir cara güvenirsin, dedigin gibi ben www.uyelikal.com yurtdisi bayisiyim, ordan istedigine(Ugur beye de ) sorabilirsin, acik adresim ve telefon numaram orda mevcuttur, 5 lvl car acip serefsizce kimsenin parasini almam, beni bilen bilir, bazilarinin adini kullanarak oyun icinde cok soygun olmaktadir, lütfen dikkatli olalim, saygi ve sevgilerimle
ASPIRINN ASPIRINXSIFA ASPIRINXBÜYÜ
DEVA LONCASI
DEVA LONCASI
Biliyorum abi bu aDRenaliN diye bır #@!? dediki ahmet abi beni telden aradı o gerçekten ahmet abi dedi
- Aspirinn
- İri Fare Avcısı
Gecmisolsun kardesim, ben bu aralar giremiyorum, islerim cok yogun, yeni ürünler Cemberlitas hazirliklarindan dolayi gecikmeli gelecektir, www.uyelikal.com sayfasinda ürün oldumu bendede var demektir, tekrar saygi ve sevgiyle kal,
ASPIRINN ASPIRINXSIFA ASPIRINXBÜYÜ
DEVA LONCASI
DEVA LONCASI
Ahmet abi para sorun değil çar blok yemese iyi sana kolay gelsin abi
ARKADASLAR BUNUN SORUMLUSU ARZ OLAN ADRENALİNDİR KENDISI O GERÇEKTEN AHMET ABİ DEDİ , GÖRDÜGÜMDE NİYE YALAN SOYLEDIN DEDIM 'adrenalin terbiyesiz bir hareket yapıyor ' dedi. bazı tanıdıklarından sordurtturdum onlarıda yasakladı..