CARIM SOYULDU || ASPİRİNXŞİFA [ 5 LVL ]
CARIM SOYULDU || ASPİRİNXŞİFA [ 5 LVL ]
Plus satıyorum dedı daha oncede 49 lvllerde satıyordu 13 .5 m e aldım plusı olmadı serı nosu dedıkı hesabını ver verdım sonra ustu yoktu soyuldu resım aldm koyucam acil yardım

Asilsavaşcı [ Ecel Getiren ]
Re: CARIM SOYULDU || ASPİRİNXŞİFA [ 5 LVL ]
url=http://goo.gl/mc9cY]
[/url

[/url

[/url
Buyrun aslında ınanmadım ama adrenalin arkadaş o gercekten aspırın dedı ahmet abı telefonlar aradı dedı..

Buyrun aslında ınanmadım ama adrenalin arkadaş o gercekten aspırın dedı ahmet abı telefonlar aradı dedı..
- lSuSTuRunl
- Işık Hanım'ın Elemanı
5 lvl karaktere şifre verecek kadar cesaretlisin, helal olsun
Rapten gelecek para kadar değerin var gözümde.
DeaTH..SusTuRun
İKV
M2
DeaTH..SusTuRun
İKV

M2

yazıdgımı gormedın heralde dedmkı adrenalın dıye bırı o gerçekten ahmet abi dedi.. Adam ahmet köseoglu muydu neydı
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Geçmiş olsun, bu arada oyun içerisinde dükkana ait olan ürünlerin e-pin satışını yapmanın yasak olduğunu umarım biliyordunuz. Bu arada 5 level karaktere ne kadar güven duyduğunuza da hayret kaldım.oyunda o işleri yapan kişinin kılığına girip açıkça sizi dolandırmış. Karakterlerinizin güvenliği de sizlere aittir. Yapabileceğiniz bu fotoyu destek Ekbine bildirip en azından o hesaba ceza yemesini sağlayabilirsiniz. (o da ne kadar mantıklı :S )
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- lSuSTuRunl
- Işık Hanım'ın Elemanı
Madem bu kadar güvendin fotoğraf da almayacaktın kardeşim.Diyemiyor musun gerçek karakterine geçsin.Hangi malak 1500 akceyı 13 me satsın ki.Akıl var mantık var
Rapten gelecek para kadar değerin var gözümde.
DeaTH..SusTuRun
İKV
M2
DeaTH..SusTuRun
İKV

M2

ARKADAŞLAR ADAM DAHA ÖNCE OYUNDAYDI ASPIRIN IN CARLARI VARDI HEPSIDE COK SAGLAM CARLARDI EPİN SATISIDA O BANA BEN YURT DIŞI BAYISINDE CALISIYORUM DEDI HATTA UYELIKAL.COM DAN BAKTIM Kİ ITEMLERIMI GERI GETIRMENIN IMKANI YOKMU
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
:arrow:ISTANBULFATIHI yazdı:Geçmiş olsun, bu arada oyun içerisinde dükkana ait olan ürünlerin e-pin satışını yapmanın yasak olduğunu umarım biliyordunuz. Bu arada 5 level karaktere ne kadar güven duyduğunuza da hayret kaldım.oyunda o işleri yapan kişinin kılığına girip açıkça sizi dolandırmış. Karakterlerinizin güvenliği de sizlere aittir. Yapabileceğiniz bu fotoyu destek Ekbine bildirip en azından o hesaba ceza yemesini sağlayabilirsiniz. (o da ne kadar mantıklı :S )
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ