[ Sivas KangaLı ]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
AsaLeT
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

[ Sivas KangaLı ]

Mesaj gönderen AsaLeT »

Merhabalar,

Konuda gördügünüz gibi sivas kangalın"da sorun yaşıyorum. Sivas kangalı aldım. yanıma gelebilmesi için kaç kez tuşa basıyoruz. elimiz yoruldu artık, buna bir çözüm bulursanız seviniriz. iyi forumlar
Esat

Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: [ Sivas KangaLı ]

Mesaj gönderen xFirelifex »

Evet ayıda da aynı sorun var yanıma çağırınca gelmiyor hayvana yönlendirince benden hızlı koşuyor :mrgreen: Bir de mesela bir hayvana yönlendiriyorum hayvan hareket edince önce yönlendirdiğim zamanki yerine gidiyor eğer hayvan menzilinden çıkarsa orda oturuyor :D Aynı şekilde mesela bir hayvana yönlendiriyorum sonra başka bir hayvana yönlendiriyorum önce ilk yönlendirdiğim hayvana gidiyor sonra geri geliyor :D
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
AsaLeT
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen AsaLeT »

DEVLERİMİZ Büyücü oLduğu İçin Karakter Olarak büyücüler daima Önde,Tesla "yı yönlendirmeye gerek yok.kendiliginden geliyor.
Esat

Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

xFirelifex yazdı:Evet ayıda da aynı sorun var yanıma çağırınca gelmiyor hayvana yönlendirince benden hızlı koşuyor :mrgreen: Bir de mesela bir hayvana yönlendiriyorum hayvan hareket edince önce yönlendirdiğim zamanki yerine gidiyor eğer hayvan menzilinden çıkarsa orda oturuyor :D Aynı şekilde mesela bir hayvana yönlendiriyorum sonra başka bir hayvana yönlendiriyorum önce ilk yönlendirdiğim hayvana gidiyor sonra geri geliyor :D
WONKA
WANCHOPE
GINSENG

“Genel Etkileşim” sayfasına dön