Merhabalar,
Konuda gördügünüz gibi sivas kangalın"da sorun yaşıyorum. Sivas kangalı aldım. yanıma gelebilmesi için kaç kez tuşa basıyoruz. elimiz yoruldu artık, buna bir çözüm bulursanız seviniriz. iyi forumlar
[ Sivas KangaLı ]
[ Sivas KangaLı ]
Esat
- xFirelifex
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: [ Sivas KangaLı ]
Evet ayıda da aynı sorun var yanıma çağırınca gelmiyor hayvana yönlendirince benden hızlı koşuyor :mrgreen: Bir de mesela bir hayvana yönlendiriyorum hayvan hareket edince önce yönlendirdiğim zamanki yerine gidiyor eğer hayvan menzilinden çıkarsa orda oturuyor
Aynı şekilde mesela bir hayvana yönlendiriyorum sonra başka bir hayvana yönlendiriyorum önce ilk yönlendirdiğim hayvana gidiyor sonra geri geliyor 
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
DEVLERİMİZ Büyücü oLduğu İçin Karakter Olarak büyücüler daima Önde,Tesla "yı yönlendirmeye gerek yok.kendiliginden geliyor.
Esat
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
xFirelifex yazdı:Evet ayıda da aynı sorun var yanıma çağırınca gelmiyor hayvana yönlendirince benden hızlı koşuyor :mrgreen: Bir de mesela bir hayvana yönlendiriyorum hayvan hareket edince önce yönlendirdiğim zamanki yerine gidiyor eğer hayvan menzilinden çıkarsa orda oturuyorAynı şekilde mesela bir hayvana yönlendiriyorum sonra başka bir hayvana yönlendiriyorum önce ilk yönlendirdiğim hayvana gidiyor sonra geri geliyor
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG