İKVehber (Demo)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Essoperagma
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: İKVehber (Demo)

Mesaj gönderen Essoperagma »

DuMaNnN yazdı:Selamun Aleyküm;

Kardeşim güzel çalışma olmuş eline koluna sağlık.Fakat ben de biraz eleştiride bulanacağım.
Bir yazılımcı olarak bu tür program veya tanıtma amaçlı yazılımların programlama dilini iyi seçmen gerektiğini düşünüyorum.Bu tür tanıtım veya eğitim amacı güden yazılımları yapmak için en uygun dilin action script olduğunu düşünüyorum(Flash animasyonları).Çünkü Flash türü animasyonlar hem daha göz alıcı hem de daha kullanışlı olur.Fakat bir script dili kullanarak güzel bir çalışma ortaya çıkarmışsın.Daha önce de bunun gereğini bir arkadaş açıklamış zaten.Ne kadar zamandır bu işle uğtaştığını bilmiyorum fakat daha profesyonelleşmek istiyorsan daha ileri seviye çalışman gerekir.Bu tür bir çalışmayı yapmanın bir çok yolu vardır.Tıpkı bir problemin birden çok çözüm yolu olduğu gibi(Algoritma-Akış diyagramı).Delphi , C# , HTML , ASP , Flash veya C++ kullanılarak böyle bir çalışma yapılabilir.Fakat önemli olan hangi çözüm yolu en iyisi olur? Sorusunun cevabı çalışmanın başlangıcıdır.Ne kadar iyi başlarsan o kadar da iyi devam edersin.Umarım daha ileri bir çalışma ile tekrar karşımızda olursun.

Saygılar...
AmisosxxPittBuLL yazdı:Eline Sağlık Çok güzel bir çalışma olmuş.
Dumann Arkadaşında söylediği gibi bu tarz programlar Flash ile daha akışkan ve sağlıklı olur gibi geliyor banada.
İlk mesajında Tam sürümü yapmayı düşünmüyorum yazmışsın fakat, zannedersemki bu ilgiye karşıda yeni bir sürüm daha yaparsın inşallah.
Yeni sürümleri ve buna benzer güzel programları senden bekliyor olacağız.
Saygılarımla...

Acaba ben mi yanlış düşünüyorum diye endişelenmeye başlamıştım :) Bikaç şey daha söylemek istiyorum

ilk olarak, bu programın yeraltı bölgesini içermesinin doğru olduğunu düşünmüyorum. rehber oyuna yeni başlamış oyuncular içindir, oyunun mantığını tam kavramamış bi insan için temel bilgilerin eminönü ortamında öğretilmesi daha uygundur bence. ayrıca henüz labirenti bile görmemiş bi insan için oyun sürprizlerle doludur, görmek için 39. seviyeye ulaşması gereken yeraltı bölgesini başlar başlamaz görmesi yeni bölgenin heyecanını kaybettirebilir diye düşünüyorum.
başlangıç için örs ya da gbm nin işlevinden önce, nasıl yürünür, klavye tuşlarının işlevi nedir, npc ve diğer oyuncularla etkileşim nasıl yapılır, yaratıklara nasıl saldırılır, eşyalar nasıl giyilir-çıkarılır gibi soruların cevapları verilmeli. bunların arkasından efsunlar nedir, madenler nedir, reçeteler nedir-üretim nasıl yapılır, max hasar-element hasar farkı nedir, dirençler ne işe yarar gibi konular açıklanabilir.
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Şikayet dilekçeniz bugün bize gelmiş ve şu an değerlendirilip hukuk departmanına iletilmiştir.
Teşekkürler.

NOT: Karakterlerinizi geri allabilmek için lütfen iikvdestek@sobee.com.tr ye mail atabilir misin. Durumu değerlendirerek neler yapabileceğimizi konuşalım.

Teşekkürler.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
cesiler1992
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen cesiler1992 »

Lathander yazdı:Şikayet dilekçeniz bugün bize gelmiş ve şu an değerlendirilip hukuk departmanına iletilmiştir.
Teşekkürler.

NOT: Karakterlerinizi geri allabilmek için lütfen iikvdestek@sobee.com.tr ye mail atabilir misin. Durumu değerlendirerek neler yapabileceğimizi konuşalım.

Teşekkürler.
İyi günler charım ban yemiş ama desteğe mesaj attım charınız ban yememiştir diyor ama girince hala bloklanmış yazıyo ne olcak?
Beyazköş sahibi: Xxxsavaşxxx ve xxbuyucuxx
Kullanıcı avatarı
BoDyGuArD
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Zouka

Mesaj gönderen BoDyGuArD »

sanırım yanlış konudasınız bu arada tavsiyelerinize dikkat edeceğim.çok işlerim var müsait olduğum zamanlar ilgilenicem bu proje ile :) yeraltı konusunda haklısınız ben de onu düşündüm sizden birinin farketmesini bekledim :)
Kullanıcı avatarı
Kapris
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Kapris »

Tam Sürümünu Yapıcakmısın
Kullanıcı avatarı
Omer96
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Omer96 »

Mesajım bulunsun.
Kullanıcı avatarı
BoDyGuArD
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Zouka

Mesaj gönderen BoDyGuArD »

tam sürüm için geri sayım :) ilginiz için tekrar tekrar teşekkür ederim arkadaşlar :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön