YöNeticiLer AçıkLama Yapmak Zorunda .

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Naskastra
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KARDES

Re: YöNeticiLer AçıkLama Yapmak Zorunda .

Mesaj gönderen Naskastra »

eKRAN KARTINA BAK YADA Bİ DENE BAKALIM OYUN PC NE UYGUN MU DENEME BÖLÜMÜ VAR
HırsLa Çakarım Kibritimi, iLk Dumanda YarıLanır Cigaram. Bir Duman ALırım DoLu! Bir DumaN KeNdimi öLdüresiye..!
Kullanıcı avatarı
machinetimes
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: KAMOOOOON

Mesaj gönderen machinetimes »

Yaptım ama ekran kartının tüplerini patlattım :D ondan olabilirmi ? Assasin's Creed Brother Hood full çözünürlük oynarken fazla yüklenmişim :D
S A V A Ş M I İ S T İ Y O S U N U Z K A M O O O N

Resim KAMOOOON
Kullanıcı avatarı
G0kTurk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen G0kTurk »

Bu oyuna akçe sistemi geldiğinde 2 hafta kadar oynadım. Baktım gerçek hayatta zengin olan aldı başını gitti. Biz öğrenci adamlar plus parasına zor para ayırırken bi de akçeye yetişemedik. Şahsen ben yetişemedim . Farklı online oyunlar aramaya başladım.Archlord'u buldum. Bence en iyi online oyun. Gerek grafik gerek efekt vs. sonra arkadaşlarımın baskılarından bi yıldım ve bi geri geliyim dedim. Oyuna geldiğimde sadece eminönünde 10 dakika dolandım ve oyunu bilgisayardan kaldırdım. Ortalık sirk gibi olmuş. Birisi ayı çıkarır birisi tesla gözcü çıkarır birisi köpek çıkarır.Oyunda lag çok ama çok abartılı. Benim oynadığım oyunda BG de en az 100 oyuncu olur aynı anda savaşırız en ufak bi lag olmaz bu oyun "DÜNYA DEVLERİNİN ARASINA GİRCEM" diyor 10 kişi toplansın felaket boyutta lag sorunu ortaya çıkıyor.

Bu oyun 2008 de oyundu.Eşi benzeri olmayan bir oyundu hemde. Daha sonra neler olduysa.Oyun yavaş yavaş kalitesini düşürdü.Ve en sonda akçe olayı oyuncuları bezdiren olay oldu.

İKV Yönetimi keseni düşüneceğine biraz da oyuncularını düşün !
Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.

Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.

Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.

GOKTURK | SpaNNunGxHanDsUp

“Genel Sohbet” sayfasına dön