ÖnceLikLe HayırLı AkşamLar DiLerim Herkez e .
Dünya DevLeri ArasıNa Girmeyi HedefLiyoruz , Oyun a Akçe Sistem i Getirip Para Kazanıp Ve Bu Sayede Daha iyi Hizmet Getiricez Gibi oyun iLe Bir Sürü vaat De buLunan İStanbuL KıyaMet Vakti YöNeticiLerinin Bu LagLar ı açıkLaması . Eğer Data vs Gibi Kod'saL mazaret SunarLarsa Neden Bunu Oyunun Yoğun OLduğu Bir Saat e Getirip Sabah a Karşı yapmadıkLarını aÇıkLamak ZorundadırLar Tabikide Biz İstaNbuL Kıyamet Vakti Oynayan KişiLeri Ciddiye ALıp SayıyorLarsa .
YöNeticiLer AçıkLama Yapmak Zorunda .
- Naskastra
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KARDES
YöNeticiLer AçıkLama Yapmak Zorunda .
HırsLa Çakarım Kibritimi, iLk Dumanda YarıLanır Cigaram. Bir Duman ALırım DoLu! Bir DumaN KeNdimi öLdüresiye..!
- zentiusxteamx
- Salgın Koruyucusu
Re: YöNeticiLer AçıkLama Yapmak Zorunda .
Tamamen paraya döktüler oyunu ama tam karşılığını alamıyoruz ! Yarım saat oldu hala oyuna girebilmiş değilim. Oyunda hala gereksiz laglar oluyor saçma sapan hatalar BU ŞEKİLDEMİ DÜNYA DEVLERİ ARASINA GİRCEZ ???
Yeter artık bi açıklama yapın şu hataya !!!!!
Yeter artık bi açıklama yapın şu hataya !!!!!
IıIxVOLTARENxIıI [(^)Ashab-ı Kehf]
Zentiusxvoltaren [(^)Ejder Asa]
VoLTaReN [Ecel Getiren]
Zentiusxvoltaren [(^)Ejder Asa]
VoLTaReN [Ecel Getiren]
- Naskastra
- Salgın Koruyucusu
Yada Bize DiyinKi Sayın YöneticiLer , Biz Para Kazanıyoruz Lag oLursada O Sizin Sorununuz Bizim KeyfiMiz Yerinde , Beğenmiyorsanız Baska oyun OyNayın Diyin . Verdiğimiz ParaLarLa eMin OLun Daha Çok Oyun BuLuruz . AMA BİR AÇIKLAMA LÜTFEN .
HırsLa Çakarım Kibritimi, iLk Dumanda YarıLanır Cigaram. Bir Duman ALırım DoLu! Bir DumaN KeNdimi öLdüresiye..!
- CraCkxMiKeYx
- Salgın Koruyucusu
Evet gerçekten bir açıklama istiyoruz . Oyun bu şekil devam edecekse bu oyunda kimse kalmaz. bu çok belirgin bir şey . neredeyse 45 dakika oldu hala tık yok giremiyorum mutlaka bir hata veriyor. Lutfen acilen duzetilmesini istiyoruz .
Crackxmichaelx]
(^)Ashab-ı Kehf]
Crackxlyder]
(^)Latif] (ÇaLıNDı. ! )
Crackxempirex]
(^)Latif]
Crackxmikeyx]
Ejder Asa]
Crackxlyder]
Crackxempirex]
Crackxmikeyx]
- yagmurtanesi
- Salgın Koruyucusu
Katılıyorum Neymiş Facebook'ta Sayfa açmışlar 30000 beğeni bekliyoruz.
Dünya Dewlerinin arasına girmek için Falan fila Oyun iyice para dolabı oldu
Bir açıklama BekliyoruZzZ :?:
Sayın Gmler! :twisted:
Dünya Dewlerinin arasına girmek için Falan fila Oyun iyice para dolabı oldu
Bir açıklama BekliyoruZzZ :?:
Sayın Gmler! :twisted:
Arkadaşlar bende sıradan bir oyuncu olarak belirtmeliyimki tabi ki bu durum can sıkıcı olabilir lakin çok oyunculu oyunlarda arada böyle şeylerin olmasından daha normal ne var? Herhangi bilinçli yapılan birey olduğunu düşünmüyorum bunun akçe sistemiyle veyahut parayla ne ilgisi var onu çözemedim..Başka çok oyunculu üoynayanlar bilirlerki isim vermiyim, oyunlarda görmediğiniz kadar lag var güncelleme yaparlar bir kaç gün oyuna girilmediği olur, çarınız askıda kalır veyahut bir çok hile vs .. Bu tür oyunlar arasında aksaklıkların yaşandıgı en az çok oyunculu mmorpg oyun diyebilirm 
- Naskastra
- Salgın Koruyucusu
Bize DeseLerki Sayın KuLLanıcıLar Oyun xx:xx ve xx:xx SaatLeri arasında Bakım Çalışması için kapatılacaktır tamam ama Hiç Kim Nerde Ne Kasıyor Boss Larda OLanLar Gibi ArkadasLar Varmı UmurLarında DeğiL . Eğer Biraz Ciddiye ALsaLar Bir GLobaL mesaj AtaLar Herkez Ona göre Hareket Eder Tek Bir Soru Sorucam : Junon a Kadar GeLdiniz Pat Diye Lag geLdi O Kasan arkadsLarın Ağzından Çıkan KeLimeLeri Merak Ediyorum Ben 
- Naskastra
- Salgın Koruyucusu
Nebula yazdı:Arkadaşlar bende sıradan bir oyuncu olarak belirtmeliyimki tabi ki bu durum can sıkıcı olabilir lakin çok oyunculu oyunlarda arada böyle şeylerin olmasından daha normal ne var? Herhangi bilinçli yapılan birey olduğunu düşünmüyorum bunun akçe sistemiyle veyahut parayla ne ilgisi var onu çözemedim..Başka çok oyunculu üoynayanlar bilirlerki isim vermiyim, oyunlarda görmediğiniz kadar lag var güncelleme yaparlar bir kaç gün oyuna girilmediği olur, çarınız askıda kalır veyahut bir çok hile vs .. Bu tür oyunlar arasında aksaklıkların yaşandıgı en az çok oyunculu mmorpg oyun diyebilirm
Arkadasım ParayLa ŞöyLe ALakası Var Burdan KazanıLan Para Buraya HarcanmaLı . Tamam OyunLarda Sorun OLabilir Kimse Bişey Demesin BöyLe Gitsin Tepkimizi BeLirticez ki Bir Çaresine BakıLsın ÖnLemLer aLınsın Yada Önceden ADAM YERİNE KOYUP Bİ GLOBAL ATSINLAR . Önceden ÖnLem aLaLım Bizde .
- machinetimes
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: KAMOOOOON
Ben oyuna giremiyorum bile hem CD den hemde İnternetten yükledim karşıma boş bi hata geliyo sonra tamam a basınca oyuna giriyo static hatası veriyo 2 gündür böyle güncellemeleri yapmıyo ne yapmam gerek. oyunlamı alakalı.
S A V A Ş M I İ S T İ Y O S U N U Z K A M O O O N
KAMOOOON