kabalamaşmammı gerekior anlamadım bu forumu şunu açmıcaz bunu açmıcaz bu forumda chatmi yapcaz ne diorsun sen arkaşım ya çarşı bölümüde kapatalım ozman nasıl olsa oyunda yaznsıtabiliroz ismeti kesncede konu açmayalım nasıl olsa herkes kesior çar çalndıgında konu açmayalım nasıl olsa herkesin çalınıo çalınsın herkesn allah alahh ya
çok anlamsız bi yorum yapmışsın katılmıorum sana
geri sarmadan magdurummmmmm
Re: geri sarmadan magdurummmmmm
Bnmde alışveriş ile gelen 35m Geri sarılma olayı yüzünden kayboldu attığım e-mail'e cvp olarak bu geldi.Tanıdığım arkadaşlarada orjinal kopyası gelmiş.Peki mesajı yolladımda ne oldu sorun mu çözüldü.Zararımızı telafi edemiyorlarmış.Zararını karşılayamayacaksan neden geri sarma yapıorsun.Altından kalkamayacağınız işlerin altına yatmıcaksınız o zman.Ya Bu Deveyi GÜdeceksin Ya Bu Diyardan Gideceksin.Gelen Cvp:zembekoğlu yazdı:Merhabalar;
Wizards'ın da dediği gibi 4 eşyanın birden kaybolması gerçekten imkansız gibi gözüküyor, hele hele bir aktarma vesaire olmadığından bahsediyorsunuz. Şifrenizi sizden başka kullanan birisi varmı bunu sorgulayın öncelikle, yok eğer illada geri sarmadan kaynaklandı diyorsanız ikv destek e bir mesaj bırakın açıklayıcı şekilde. Sunucu ismi ve karakter isminizide yazmayı unutmayın.
Merhabalar,
Her ne kadar sunucu performansları üst seviyede tutulmuş olsa da İstanbul Kıyamet Vakti sunucularında önceden tespit edilemeyen bazı sorunlar nedeni ile geçici kapanma durumları olabilmektedir. Maalesef bu tarz teknik hatalardan dolayı oluşan zararları telafi edemiyoruz. Aynı sorunun tekrarlanmaması için gerekli önlemler hazırlanmış ve yayına alınmıştır.
Teşekkürler.
İKV Destek Takımı

BiNDiK BiR AlaMeTe GiDiYoRuz KıyaMete...
Kinggold/KaSaTooRa
TeŞKiLaT
cevabı email adreimizemi yollıckalar yoksa forumamı yolluolarr ?
coolmann yazdı:kabalamaşmammı gerekior anlamadım bu forumu şunu açmıcaz bunu açmıcaz bu forumda chatmi yapcaz ne diorsun sen arkaşım ya çarşı bölümüde kapatalım ozman nasıl olsa oyunda yaznsıtabiliroz ismeti kesncede konu açmayalım nasıl olsa herkes kesior çar çalndıgında konu açmayalım nasıl olsa herkesin çalınıo çalınsın herkesn allah alahh ya
çok anlamsız bi yorum yapmışsın katılmıorum sana
Merhaba ;
Söylediklerinizle yaptığınız şey uyuşmuyor.Şu an Teşkilat'ta yüzlerce kişi var ama hepsi İsmet'i kesemiyor o yüzden bu önemli bir durum ama eğer geri sarmadan etkilenen birçok kişi varsa bu önemsiz bir durumdur çünkü birinden artıp öbüründen azalmıştır yani ne kazanç ne kayıp olmuştur. Yorumumu daha dikkatli okuyunuz ve ayrıca kabalaşırsanız sizin zararınıza olacaktır
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
rappper arkadaşım yanlışınız var
geri sarmada bir + bir - yi götürür diyorsunuz ama öyle olmuyor adama item satıyorsunuz 10m ye
oyun geri sarıyor bir bakıyorsunuz item de yok para da yok ya da itemi alıyorsunuz geri sarıyor bi bakıyorsun
para da yok item de yok
ben bu olayı 2 kez yaşadım. inanmıyorsanız yaşayanlara da sorabilirsiniz
geri sarmada bir + bir - yi götürür diyorsunuz ama öyle olmuyor adama item satıyorsunuz 10m ye
oyun geri sarıyor bir bakıyorsunuz item de yok para da yok ya da itemi alıyorsunuz geri sarıyor bi bakıyorsun
para da yok item de yok
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
Wizards yazdı:rappper arkadaşım yanlışınız var
para da yok item de yok
rapper gereken cevabı bu arkaşımız yazmış size
ayrıca o benm zararıma olacak bölümde siz rahat olun endişe etmein ben kaldıramıcagm yükün altına girip geri fites yapmam
aynen deigi gibi olay öle kolyeyi sattım 16 mlyona sunucu geri sarılınca kolyede adamda parada adamda olay bu eşitlk söz konusu deil bişeyler yazıorsun tşkr ama bilmedigin şelerde varmış demkki 2 defada bana oldu bu olay yani BİLMEDEN konuşmuorum