boşverin gitsin sobee nin bu aralar başka işleri var süper can gibi.kim takar ikv yi oyuncularını para geliyor nede olsa.karikatürlerde çok güzel olmuş eline sağlık.
Çemberlitaş Karikatürler Sessiz kalmayalım...
Re: Çemberlitaş Karikatürler Sessiz kalmayalım...
oofff off.oyunda okadar eksik var ki.saymaktan bıktım artık.arkadaşlarım görüyorlar soruyor haliyle.bune oyunu diye.boşver saçma bi oyun takılıyom bende diyorum artık.neyini anlatayım adama.15 kişiyle bir arada olunca kasmasını oyundan sebepsiz yere atmasını herkezin maden başında beklemesini nasıl açıklayım adamlara
boşverin gitsin sobee nin bu aralar başka işleri var süper can gibi.kim takar ikv yi oyuncularını para geliyor nede olsa.karikatürlerde çok güzel olmuş eline sağlık.
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Arkadaşlar Tabiki Bende Sizin Gibi Yeni Eklentimizin "Çemberlitaş"'ın Gelmesini Bi An Önce İstiyorum.
Karikatürler de Güzel Olmuş.
Fakat Sitemlerinizde Yalnışlık Var. Neden Aylar Önce Videolar veya Reklamlar Yapıyorsunuz Demeniz Saçmalık. Reklam'a Niye Yapıyorsunuz Diye Bi Kelime Kullanılmaz. Tek Amaçları Bizi Bilgilendirmek, Hazırlıklı Olun Demeleri. Ayrıca Oyunumuzun Daha da Çok Duyulması İçin Yapılıyor Bu Reklamlar. Hatırlayın Sığınak, Migrat Geldiğinde İlk 3 Günde Fullenen Kişiler Olmuştu. Dengesizlik Oluyo Tabiki, Bu Bölgede Bunları Aşacaklarına inanıyorum.
Daha Güzel Bi İKV İçin El Ele.
GANDALF
Karikatürler de Güzel Olmuş.
Fakat Sitemlerinizde Yalnışlık Var. Neden Aylar Önce Videolar veya Reklamlar Yapıyorsunuz Demeniz Saçmalık. Reklam'a Niye Yapıyorsunuz Diye Bi Kelime Kullanılmaz. Tek Amaçları Bizi Bilgilendirmek, Hazırlıklı Olun Demeleri. Ayrıca Oyunumuzun Daha da Çok Duyulması İçin Yapılıyor Bu Reklamlar. Hatırlayın Sığınak, Migrat Geldiğinde İlk 3 Günde Fullenen Kişiler Olmuştu. Dengesizlik Oluyo Tabiki, Bu Bölgede Bunları Aşacaklarına inanıyorum.
Daha Güzel Bi İKV İçin El Ele.
GANDALF
kardeşim ne reklamı oyunu bizden başka oynayan mı var.en son ne zaman bankacıyı,balıkçı idrisi,jandarma aliyi soran birine rasladın.zevk olsun diye arkadaşlarla sıfırdan çar açıp beraber kasmasak yeni çar görmeyecek kimse.birini oyuna başlatmaya çalışsam oyundaki hataları nasıl açıklıyacağım adama.hangi oyunda var böyle hatalar.ikv çok ileri teknoloji kullanıyorda bizim internetimiz bilgisayarımız mı kaldırmıyor.yanlış anlama bunları sana tepki olsun diye yazmadım.tepkimiz oyuna.
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
kargasa yazdı:kardeşim ne reklamı oyunu bizden başka oynayan mı var.en son ne zaman bankacıyı,balıkçı idrisi,jandarma aliyi soran birine rasladın.zevk olsun diye arkadaşlarla sıfırdan çar açıp beraber kasmasak yeni çar görmeyecek kimse.birini oyuna başlatmaya çalışsam oyundaki hataları nasıl açıklıyacağım adama.hangi oyunda var böyle hatalar.ikv çok ileri teknoloji kullanıyorda bizim internetimiz bilgisayarımız mı kaldırmıyor.yanlış anlama bunları sana tepki olsun diye yazmadım.tepkimiz oyuna.
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Reklam yapılmaz denilmiyor arkadaşım yazılanları dikkatli oku istersen.Çemberli geliyor dendi kaç ay oldu ben sayamadım.Yayınlanan kısa videolardan öğrendiğimizde çemberlide MUTFAK olacakmış.Madem çemberliyi geç getireceksin reklamını da zamanında yaparsın.İnsanlar beklemekten usandı.Oyunu bırakan o kadar çok oyuncu oldu ki sunuculardaki oyuncu sayısı azaldı.
AFxORUGA
AFxKaRTaNeM
Orugaxbüyü
Msxoruga
AFxKaRTaNeSi
AFxByNORUGA

AFxKaRTaNeM
Orugaxbüyü
Msxoruga
AFxKaRTaNeSi
AFxByNORUGA

xxcezaxx yazdı:Yönetimin üstüne bu kadar gelinmesini anlayamıyorum . Herşey daha iyi olsun daha kaliteli bi ortamda oyun hizmeti sunmak için verilen uğraşlar böyle dalga konusu olamaz .
Olaylara sadece kendi bakış açınızdan bakmayı bırakamadınız gitti ...
Birine mal dedim diye 1 hafta sus aldım adam anamı sayfalarca sövdü o kdr kişinin arasında almadı ceza adelet ?
- wanxhelsing
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Benden Sobee çalışanlarına
Güzel paylaşım
XxSENGEZERxX sengezer Sengezer
Zalımın Zulmü Varsa
Mazlumun ALLAH'ı Var
Ahım Seni Kül Der
Vallahi Billahi
Mahzuni Bu Rıhtıma
Yanaşıyor Son Gemi
Düşenin Dostu Olmaz
BUNU UNUTMA EMİ *
Zalımın Zulmü Varsa
Mazlumun ALLAH'ı Var
Ahım Seni Kül Der
Vallahi Billahi
Mahzuni Bu Rıhtıma
Yanaşıyor Son Gemi
Düşenin Dostu Olmaz
BUNU UNUTMA EMİ *
Sagol bu sarkiyi ariyordumwanxhelsing yazdı:
Benden Sobee çalışanlarına![]()