Arkadaşlar... boşa konuşuyorsunuz...
Burası bir Paylaşım platformu....
Paylaşmak isteyen mesajını yazar düşüncesini belirtir...
Belirten kişi tüm üyelerin anlayacağı dilde ve şekilde konuşmalıdır....
başkalarının anlamasını veya okumasını istemediği bir konuyu özel mesajla iletir.....
Laz Türk Kürt muhabbeti yapmayın artık...
Bu muhabbeti yaptığınız müddetçe aynı toprakta yaşadığımız aynı havayı soluduğumuz bu güzel ülkeyi içten içe kemiriyorsunuz...
Bu konu neden hala kilitlenmedi ben onu şok içerisinde takip ediyorum...
Siyasetin yeri burası olmamalı... bu oyunu 7 yaşında çocukta 30 yaşında bayanda oynuyor... bu foruma giriyor.... yazdıklarınızı yaptıklarınızı lütfen buna göre yapın yazın....
7 Yaşındaki çocuk sizin ayrımcı yazılarınızı okurken okuldaki sıra arkadaşını hayatına kast ederse; haberlerde izlediğiniz zaman "Memleketin çivisi çıktı artık iyice" demeyin kendi kendinize..
Bu ortamı yaratan bu ortamı tartışanlardır... ve tartışmayı fitilleyecek kelamları azından çıkartanlardır...
Fenomen kardeşim... sen eski bir oyuncusun bu zamana kadar hakkında hiç kötü bi yorum görmedim duymadım... sana bişey sormak istiyorum.. Burhan dene arkadaşı ben tanımam bilmem... sadece onun anlamasını yada okumasını istediğin bir şeyi neden özel mesaj kullanarak atmadın da.. bu kadar polemik yaratacağını tahmin ettiğin halde buraya yazdın onu merak ediyorum...
Yazdığının içeriğinde bi sorun vardır yoktur inan umrumda deil... eminimki kötü birşey yazmıyordur... ama böyle ufak görünen şeyler insanların aralarını soğutur... yapmayın böyle şeyler
Yanlış bir Kelam yazdıysam affola..
xBRHNx'Den Bi kaç bisi.. meraklıysan tıkla =)
-
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: xBRHNx'Den Bi kaç bisi.. meraklıysan tıkla =)

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Bakınız Kürtçe konuşmak yasak değilmiş!!
Olsaydı Styl loncasındaki arkadaşın yazısını silip ban verdiği gibi benide banlardı Hellriders.
Rutkay yaşın küçük biliyorum ama bahsettiğimiz tarih senin kapasitenle sınırlı değil!! 1982 değilde 1900lerden hatta öncelerinden başla. Kürt ile Türkün birlikte hareketi benim araştırmalarıma göre Osmanlılara dayanıyor!!
Kadriye kardeşim kusura bakma ama ben gerçekten bu kadar sorun edileceğini bilmiyordum, ben burhanada canını sıkan nedir diye sormuştum olay bu..
Amerikalılardan okadar nefret edersiniz ama sırf artistlik olsun hava olsun diye nickleriniz onların kullandığı dilden seçilir,
sömürürler diye nefret ettiğiniz ingilizlerinde dilini öğrenirsiniz konuşursunuz hatta günlük konuşmalarınızda dahi ''ok'' diye bi kelime var kültürünüzle dilinizle ilişkisi olmayan sizmisiniz bana burası Türkiye Cumhuriyeti burda Türkçe'den başka dil kullanılamaz diyen?
Gidip o ağızlarınızı temizleyinde gelin.
Olsaydı Styl loncasındaki arkadaşın yazısını silip ban verdiği gibi benide banlardı Hellriders.
Rutkay yaşın küçük biliyorum ama bahsettiğimiz tarih senin kapasitenle sınırlı değil!! 1982 değilde 1900lerden hatta öncelerinden başla. Kürt ile Türkün birlikte hareketi benim araştırmalarıma göre Osmanlılara dayanıyor!!
Kadriye kardeşim kusura bakma ama ben gerçekten bu kadar sorun edileceğini bilmiyordum, ben burhanada canını sıkan nedir diye sormuştum olay bu..
Amerikalılardan okadar nefret edersiniz ama sırf artistlik olsun hava olsun diye nickleriniz onların kullandığı dilden seçilir,
sömürürler diye nefret ettiğiniz ingilizlerinde dilini öğrenirsiniz konuşursunuz hatta günlük konuşmalarınızda dahi ''ok'' diye bi kelime var kültürünüzle dilinizle ilişkisi olmayan sizmisiniz bana burası Türkiye Cumhuriyeti burda Türkçe'den başka dil kullanılamaz diyen?
Gidip o ağızlarınızı temizleyinde gelin.

xXFENOMENXx
- MonarChy18
- Sahaf Yardımcısı
Demişsinki ''Hak edene ederim alayınız adam deilsiniz hepiniz fasa füso''.Sana tek bişey diorum adamlığını küfür ederek gösteriyorsan sana denecek ne laf bulabiliyorum nede edecek uygun hakareti...(Küfür içeriğim senin kadar kalabalık deil nedense ).
''Yenileceğinden Korkan,Daima Yenilir.''
Yıldırım Bayezid
Yıldırım Bayezid
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Z Y N
Rutkay ayrıyetten ben Türk değilim kardeşim niye bukadar ısrarcısın? Sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım!!
Almanyadaki gurbetçilerin hepside Alman vatandaşı.. Ama sen nerelisin diyince Türk'üm Kürt'üm diyorlar, değil mi?
Lafınızın ne manaya geldiğini bilinde konuşun. Cahil cahil konuşup kendinize barbar etiketini basmayın.
Almanyadaki gurbetçilerin hepside Alman vatandaşı.. Ama sen nerelisin diyince Türk'üm Kürt'üm diyorlar, değil mi?
Lafınızın ne manaya geldiğini bilinde konuşun. Cahil cahil konuşup kendinize barbar etiketini basmayın.

xXFENOMENXx
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
Tartışmaya gerek yok
Herkes Türk doğacak diye bir kaide de yok
Bu duruma en güzel Atam cevap vermiş
"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"
Burada "Ne mutlu Türk olana" veya "Ne mutlu Türk doğana" dememiş
Herkes Türk doğacak diye bir kaide de yok
Bu duruma en güzel Atam cevap vermiş
"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"
Burada "Ne mutlu Türk olana" veya "Ne mutlu Türk doğana" dememiş

Konuyu Saptırmanıza gerek yok burdakı konumuz BURHAN İnsan olup olmamasıdır.
char main_title[ATA] = "[White]:";
char ddos_title[Attacker] = "[DDOS SYN]:";
char irc_title[Databes] = "[Irc]:";
char imspread_title[Scanner] = "[Facebook,Msn]:";
Programmer : АΤАКАЛ - ВΣΫАŽ
ŞekiL (A)

ŞekiL (A)

Benım anlamadığım olay bu adam Dıyor ya Telefnla konuşucak kadar yürekleri yok diye eee benı aradın ana bacı kufr ettin Sövdün sövdün Sen deli kanlımı oldun? Ben senın anana bacına sövmus olsaydım ben de senın gibi deli kanlımı olucaktım ? Senin seviyene düşmek istemeyen insanlar sana telefon numaralarını vermıyorlar sende onları Korkak sanıyorsun Sunu O Ufacık beynıne sok Sen telefondan kımseye zarar veremezsın. Telefon vermeme sebepleri Senın ne kadar karaktersiz Haysiyetsiz biri oldugunu bilmeleridir. Telefonu acıp insan gibi konusmak nedir bilmezsin Direk ana bacı Küfr edersin bilincli bir insanın zaten sana numarasını vermemesi gerekıyor sende artık Skype den mı nerden aldıysan benım Numaramı Aradın sövdün... Kendını deli kanlı olarak görmeye devam et Deli kanlıları biz istanbulda görürüz. iStanbuL'a iLk yolun dustuqunde Bana hber vermezsen ADAM değiLsin zaten....
char main_title[ATA] = "[White]:";
ŞekiL (A)

ŞekiL (A)

Kürdüne,lazına,çerkezine,göçmenine,hrıstıyanına,yahudisine v.b v.b
Durun bi soruyum.ENESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.
Duymadıla.......
Duymadıla.......

''Hayat Yaşamaya Değer'' Diyebilmek İçin Ne Yapmak Gerekir ?
__NaY__
Stylxgeel yazdı:Kürdüne,lazına,çerkezine,göçmenine,hrıstıyanına,yahudisine v.b v.b
Duymadıla.......
EKSİK YAZMIŞIM AFFEDİN BU KONU HAKKINDA YORUM YAPAN ARKADAŞLAR...
NEFES ALSIN YETER....

''Hayat Yaşamaya Değer'' Diyebilmek İçin Ne Yapmak Gerekir ?
__NaY__
Dediklerimi saptırıyorsunuz bikere ben kesinlikle ırkçılağa uzaktan yakından değinmedim, burası Türkiye ve resmi dil Türkçedir herkesin bildiği gibi, ben sana demiyorum hiçbir zaman kürtçe konuşmayacaksın kürtçeyi unut diye kendi aranda ne konuşursan konuş ister rusça konuş beni bağlamaz, ama burda yazmışsın bişeyler ne dediğini anlamıyoruz gelmişsin bide ötüyosun ırkçılık yapıyorsun diye, bazılarıda yazmış ırkçılık yapmayın türk kürt laz çerkez herkes kardeştir diye kusura bakmayın ama lazların çerkezlerin kendilerine ayrı dilleri yok bir, ikincisi onlar açılımda istemiyor hepiniz dış ülkelerin gazına geliyorsunuz dağa çıkmış birkaç kalleş onların lafına bakıyorsunuz, bu ülke düzelicek diyolar afedersiniz ama #@!? düzelir doğudaki 5 yaşındaki çocuk şimdiden asker vurucam diye konuşuyor,ben bu sorunların hiç birine değinmedim siz ırkçılık diyosunuz benim kızdığım nokta burda kürtçe yazı yazmanız ben kürtçe bilmiyorum sen ordan küfür etsen ne dediğini anlayamıyacam, çok istiyosan git kürtlere özel forum aç. bunları demeyede siz zorladınız baştan sona bakın bakalım 1 kere ırkçılıkla ilgili bişey yazmışmıyım aksine siz çıkardınız bu ırkçılık laflarını herkes diyor benim kürt arkadaşlarım var falan filan aynı ülkede yaşıyoruz ulan ahmaklar tabiki olucak benimde var kürt arkadaşım çoğu kişidende iyi geçiniyoruz niye çünkü benim yanımda ne kürtçe konuşuyor ne bu konulardan bahsediyor olması gerekende bu değilmi zaten ?
Oyunda Kural Yokki Kurala Göre Oynayalım..