İşte Başından sonuna kadar büyücü kasma skilleri

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

İşte Başından sonuna kadar büyücü kasma skilleri

Mesaj gönderen SHooT »

0-10 lvl:gelen tüm puanlarını meteroite vereceksin zaten ilk lvllerde kudrete ihtiyaç yok menzile de ihtiyaç yok sadece bol hasara ihtiyaç var en iyisi bu!...

10-20lvl: 10 lvl olunca yeteneklerin sıfırlanacak bundan sonra 15 meteroit bilgisi 4 meteroit 1de buza vereceksiniz neden derseniz eğer skilleri okuduysanız meteroit skili derki her bir puan hasarı yüzde 2 arttırır dolayısıyla 15 paun verirseniz hasarınız yüzde 30 artar ama bilgisinde derki 5 puandan sonra her bir puan hasarı yüzde 5 artırır 5x10 yüzde 50 eder yani bilgisini 15 lerseniz hasarınız yüzde 50 artar...Diyeceksiniz ki en başta niye bilgiye vermedik o zaman ilk 5 puanımız boşa giderdi çünkü ilk 5 puana kadar hasar artışı yok ondan sonra başlıyor....bundan sonra 20 ye kadar sadece meteroite verin meteroitde 15 olunca buza vermeye başlayabilirsiniz:D çünkü o zamana kadar yaptığınız görevde size verilen tüm itemler meteroitseldir buza verirseniz kasamazsınız....

20-30 arası:evet 20 lvl olunca yine yetenekleriniz sıfırlanacak 25 lvlde "anka" vereceği için görevde ve şimdiye kadar giydiğiniz tüm fiziksel itemler ankanın verdiği buz hasarının 10da biri olduğu için 20den sonra buza yöneliyoruz:D 15 buz bilgisi 15 direnç kırma 9 buz 1 meteroit... buzunuz 15 olmadan meteroite geçmeyin ve emin olun o meteroiti bi çok kez kullanmıyacaksınız bile ankanızı aldıktan sonra direnç kırıp buz çaktığınızda hayvan yerde olacaktır yada yarısı bitecektir çok rahat kasarsınız bu şekilde

30-40 lvl arası :işte en sevdiğim yer :) yine buzdan şaşmıyoruz 15 buz 15 bilgisi 15 direnç kırma 15de elektrik burada bilgi sadece teslada ve kudret tüketiminde işe yaradığı için yıldırımın kendisine verdik çünkü direnç kırınca yıldırımın hasarı artar ama meteroitinki artmaz burada size tavsiyem bildiğiniz gibi buz merlin ve komet merlin itemlerin üretimi artık çok ucuz 2 saf gümüşe bi buz merlin iteme sahip olabilirsiniz eğer bu lvllerde üstünüzü buz merlin yada komet merlin düzerseniz sizi 45 e kadar çok rahat götürür.(kasma yerleri: üstünüz buzsa en iyi yer vahşiler ve komodolar üstünüz kometse en iyi yer ormandaki kemik kafalar ve ruhçalanlar)

40-45 arası: burada aldığınız itemlere göre eğer buz merlinse 15 buz 15 bilgisi 15 direnç kırma 15 yıldırım 15 bilgisi 5 tesla eğer komet merlinse 15 meteroit 15 bilgisi 15 elektrik 15 bilgisi 15 kons 5 tesla burada tesladan bi puan alıp kutba verebilirsiniz meran şehrine gidebilmek için..

45-49 arası en zor yerdir aslında çünkü eskimeler burada başlar komet yada buz itemleriniz burada eskimeye başlar ama son dönemlerde kolayı çıktı arz yada lodos oluyorsunuz 45 lvl olmadan itemleriniz eskimeden kendinize bi 500 kp kasıyorsunuz daha sonra 45 olup sürekli em atıyorsunuz hem adam keserek zevk alıyorsunuz hemde karakteriniz kasılıyor hemde iyi bi alıştırma oluyor sizin için büyücü kullanmayı orada öğrenebilirsiniz kimse sizin kaç vurduğunuza filan bakmaz çağırırsınız gelirler ve em atarsınız bu kadar basit hele eğer oyunda bi arkadaşınız varsa oda karşı tarafa geçer kimsenin görmediği bi yere geçersiniz guruptan çıkarsınız sürekli onu kesersiniz her bi emde 20 30 ex kasarsınız buda bi yöntem tabii:D

Dipnot: 30-40 lvl alacağınız itemler kesinlikle 35 lvli geçmesin ki erkenden kullanabilesiniz en makbulü en düşükj lvlli olanıdır yani 31 lvl komet merlin şayak ayak. 36 lvl komet merlin pamuklu ayakkabıdan çook daha iyidir çünkü aynı itemi 5 lvl erken kullacakasınız... umarım yardımcı olabilmişimdir

Abdullah/Meran
Kullanıcı avatarı
GLADANA
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: İşte Başından sonuna kadar büyücü kasma skilleri

Mesaj gönderen GLADANA »

bence düşük level item satın alma konusunda yanılıyorsun adam diyelim 31 levellik ayakkabı aldı 41 de çöp olcak bu ayakkabı 31-41 arasında geçirdiği süre 36-46 arasında geçirdiği süreden az olduğu için bence leveli yüksek olan ayakkabıyı almalı.
Resim
Kullanıcı avatarı
DiSMoTi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen DiSMoTi »

GLADANA yazdı:bence düşük level item satın alma konusunda yanılıyorsun adam diyelim 31 levellik ayakkabı aldı 41 de çöp olcak bu ayakkabı 31-41 arasında geçirdiği süre 36-46 arasında geçirdiği süreden az olduğu için bence leveli yüksek olan ayakkabıyı almalı.
:arrow:
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
Kullanıcı avatarı
FaunTLeRoy
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen FaunTLeRoy »

DiSMoTi yazdı:
GLADANA yazdı:bence düşük level item satın alma konusunda yanılıyorsun adam diyelim 31 levellik ayakkabı aldı 41 de çöp olcak bu ayakkabı 31-41 arasında geçirdiği süre 36-46 arasında geçirdiği süreden az olduğu için bence leveli yüksek olan ayakkabıyı almalı.
:arrow:
31 lwlde Komet efsunu varsa ayakkabıda 45 lwlde çöp olur o ayakkabı
36 lwlde de Komet efsunu varsa 45 lwlde çöp olur

Ayakkabının leveline göre değil çöp olmalar
efsunun leveline göre
Resim

ResimResim
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

hızlı kascaksan haklı olabilirsin ama ben büyücü kasarken yavaş yavaş her levelin tadını çıkarta çıkarta kasarım :) teşkilattaki büyücümü yanlış hatırlamıyorsam 2 ayda 49 lvl yaptım. tavsiyem hemen kasmaya çalışmayın. mesela boss görevlerini tek yapmaya çalışın yardım dilenmeyin kimseden. tamamen kendi yağınızda kavrulursanız kızgın kumu kesmek için bile değişik bir yetenek kombinasyonu lazım oluyor :)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen melodrama44 »

harcadığınız emeğe yazık be kardeşim aynı içerikli konulardan kaç kere açılmış yetenekler aynı farklı bi kombinasyon yokki evir çevir aynı şeyler.
keşke

1 temmuz 2012.
Kullanıcı avatarı
GarGaMeL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen GarGaMeL »

mitmet yazdı:hızlı kascaksan haklı olabilirsin ama ben büyücü kasarken yavaş yavaş her levelin tadını çıkarta çıkarta kasarım :) teşkilattaki büyücümü yanlış hatırlamıyorsam 2 ayda 49 lvl yaptım. tavsiyem hemen kasmaya çalışmayın. mesela boss görevlerini tek yapmaya çalışın yardım dilenmeyin kimseden. tamamen kendi yağınızda kavrulursanız kızgın kumu kesmek için bile değişik bir yetenek kombinasyonu lazım oluyor :)
Doğru söylüyor ben tek başıma azul fln kesiyodum hiçte sorun olmuyor 8-)
Delikanlı Pokemon toptan çıkmaz.

Hayvanları çok seviyorum,özellikle kızarmış tavuğu !

İçerken araba kullanmayın. Bir yere çarparsanız biranız dökülür, ziyan olur...

Alayına Şifaaa!.....
Kullanıcı avatarı
WiLL
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen WiLL »

Merhaba,

Sen 0-10 lvlde meteorit e verin dedin meteorit bilgisinede vercekmiyiz Oda geçerlimi ? :?
Kullanıcı avatarı
WiLL
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen WiLL »

GarGaMeL yazdı:
mitmet yazdı:hızlı kascaksan haklı olabilirsin ama ben büyücü kasarken yavaş yavaş her levelin tadını çıkarta çıkarta kasarım :) teşkilattaki büyücümü yanlış hatırlamıyorsam 2 ayda 49 lvl yaptım. tavsiyem hemen kasmaya çalışmayın. mesela boss görevlerini tek yapmaya çalışın yardım dilenmeyin kimseden. tamamen kendi yağınızda kavrulursanız kızgın kumu kesmek için bile değişik bir yetenek kombinasyonu lazım oluyor :)
Doğru söylüyor ben tek başıma azul fln kesiyodum hiçte sorun olmuyor 8-)

Demek Öyle 49 lvlde Kadim Hidra yıdamı tek kesecez alah aşkına =) :mrgreen: :mrgreen:
tabiki yardım isteyeceğiz =) :mrgreen:

“Büyücü” sayfasına dön