Niye hor görüyorsun benim şifamı ne yani olamaz mı o kadar iyileştirmemaRaZ yazdı:Dabi canım dabi benim babaannemde milletvekiliAFxKaRTaNeM yazdı:Resimde yazan büyü şifa Cemal'in değil benim şifamın iyileştirmesidir![]()
![]()
(AFxKaRTaNeSi)
(AFxKaRTaNeSi)

Niye hor görüyorsun benim şifamı ne yani olamaz mı o kadar iyileştirmemaRaZ yazdı:Dabi canım dabi benim babaannemde milletvekiliAFxKaRTaNeM yazdı:Resimde yazan büyü şifa Cemal'in değil benim şifamın iyileştirmesidir![]()
![]()
(AFxKaRTaNeSi)

Yok canım babaannem milletvekili diyorum sadece...AFxKaRTaNeM yazdı:Niye hor görüyorsun benim şifamı ne yani olamaz mı o kadar iyileştirmemaRaZ yazdı:Dabi canım dabi benim babaannemde milletvekiliAFxKaRTaNeM yazdı:Resimde yazan büyü şifa Cemal'in değil benim şifamın iyileştirmesidir![]()
![]()
(AFxKaRTaNeSi)![]()
(AFxKaRTaNeSi)

Şu aileye zahmet edip bide sen katılsan diyorum abi...AfxMeSgEnC yazdı:Yeni katılan arkadaşlar AİLEMİZE hoşgeldiniz.

Geri dönsen manasında... Senin derdin belliydi zaten ya neyseee artık...AfxMeSgEnC yazdı:Katılsan derkenYaz bitsinde :ugeek:

Lonca alımında herhangi bir şart yoktur... İstek üzeri lonca bünyesindeki kişiler tarafından görüşülüp olumlu veya olumsuz cevap size iletilir...serserixmustafa yazdı:lonca ile ilgili alımlarınızda bilgilendirirmisiniz (Eskikral,DiLYaRaSı)