Onemli Not : 7 gun uzaklastirma vermeyi unutmayin ltfn
Ölüm Oyunlarına Şifacı Hariç bütün karakter alınıyoR.
Re: Ölüm Oyunlarına Şifacı Hariç bütün karakter alınıyoR.
Gm ler bizim isteklerimizi en guzel sekilde yerine getirmek uzere yetkilendirilmislerdir. Yani biz variz diye onlar var ama sirf 10 dk fazla surcek die ikv nin en onemli karekterini yok sayiyolar. Eskiden yapildigi gibi yani buz buyucusu bombaci vs vs .. etkinlik alanina getirtebilirler. Malesef ki buna ben kotu bi sekilde alet oldum. Kisaca anlatim Son 3 Sifa etkinlik Salonundayiz ve Gm arkadas artik hangi comezdi hatirlamiyorum ( MALUM MERAN'A ANCA COMEZ GM LERI GONDERIYOLAR.) heralde baya isi vardi arkadasin ki bana o 2 sifayla birlikte dalmaya basladi... Bu zihniyeti uyguluyan bi oyun icindeyiz. Demek istedigim odurki isinizi TAM ANLAMIYLA yapin...

* HAYATIM = KIZIM *
Sen SoNx'sin tabi sana dalacaklar. :lol: 1 Günde 2 SoNx ölüm oyunu kazanırsa charlarımıza ban atarlar. Ayrıca abi o GM değildi galiba Etkinlik[Arudge] diye hatırlıyorum.Sonxquit yazdı:Gm ler bizim isteklerimizi en guzel sekilde yerine getirmek uzere yetkilendirilmislerdir. Yani biz variz diye onlar var ama sirf 10 dk fazla surcek die ikv nin en onemli karekterini yok sayiyolar. Eskiden yapildigi gibi yani buz buyucusu bombaci vs vs .. etkinlik alanina getirtebilirler. Malesef ki buna ben kotu bi sekilde alet oldum. Kisaca anlatim Son 3 Sifa etkinlik Salonundayiz ve Gm arkadas artik hangi comezdi hatirlamiyorum ( MALUM MERAN'A ANCA COMEZ GM LERI GONDERIYOLAR.) heralde baya isi vardi arkadasin ki bana o 2 sifayla birlikte dalmaya basladi... Bu zihniyeti uyguluyan bi oyun icindeyiz. Demek istedigim odurki isinizi TAM ANLAMIYLA yapin...
aNaRcHy yazdı:Sen SoNx'sin tabi sana dalacaklar. :lol: 1 Günde 2 SoNx ölüm oyunu kazanırsa charlarımıza ban atarlar. Ayrıca abi o GM değildi galiba Etkinlik[Arudge] diye hatırlıyorum.Sonxquit yazdı:Gm ler bizim isteklerimizi en guzel sekilde yerine getirmek uzere yetkilendirilmislerdir. Yani biz variz diye onlar var ama sirf 10 dk fazla surcek die ikv nin en onemli karekterini yok sayiyolar. Eskiden yapildigi gibi yani buz buyucusu bombaci vs vs .. etkinlik alanina getirtebilirler. Malesef ki buna ben kotu bi sekilde alet oldum. Kisaca anlatim Son 3 Sifa etkinlik Salonundayiz ve Gm arkadas artik hangi comezdi hatirlamiyorum ( MALUM MERAN'A ANCA COMEZ GM LERI GONDERIYOLAR.) heralde baya isi vardi arkadasin ki bana o 2 sifayla birlikte dalmaya basladi... Bu zihniyeti uyguluyan bi oyun icindeyiz. Demek istedigim odurki isinizi TAM ANLAMIYLA yapin...
Cure doğru söylemiş sen bir sonx sin tabi dalacaklar . ama neden dalacaklar sonxler sadece kaçmayı bildigi için ve ölüm oyununda da gm ler kaçanlara vurdugu içindir Çömez olan biri warsa oda sensn daha ölüm oyununun kurallarını bilmedigin için ama illa ben şifacı da cok iyiyim son 2 ye klsm garanti 1. olurdum diyorsan kendine bu kadar güveniyorsan /f Helper yeterli
Bu da yatıyor kalkıyor bize çatacak yer arıyor arkadaş ya.. Tamam sen kingsin lanet olsun bsg ya. :lol: Bir isteğim var bunun dilini bilen varsa SoNx ler vs atmaz cümlesini açıklasın yalvarıyorum.HeLPeRR yazdı:aNaRcHy yazdı:Sen SoNx'sin tabi sana dalacaklar. :lol: 1 Günde 2 SoNx ölüm oyunu kazanırsa charlarımıza ban atarlar. Ayrıca abi o GM değildi galiba Etkinlik[Arudge] diye hatırlıyorum.Sonxquit yazdı:Gm ler bizim isteklerimizi en guzel sekilde yerine getirmek uzere yetkilendirilmislerdir. Yani biz variz diye onlar var ama sirf 10 dk fazla surcek die ikv nin en onemli karekterini yok sayiyolar. Eskiden yapildigi gibi yani buz buyucusu bombaci vs vs .. etkinlik alanina getirtebilirler. Malesef ki buna ben kotu bi sekilde alet oldum. Kisaca anlatim Son 3 Sifa etkinlik Salonundayiz ve Gm arkadas artik hangi comezdi hatirlamiyorum ( MALUM MERAN'A ANCA COMEZ GM LERI GONDERIYOLAR.) heralde baya isi vardi arkadasin ki bana o 2 sifayla birlikte dalmaya basladi... Bu zihniyeti uyguluyan bi oyun icindeyiz. Demek istedigim odurki isinizi TAM ANLAMIYLA yapin...
Cure doğru söylemiş sen bir sonx sin tabi dalacaklar . ama neden dalacaklar sonxler sadece kaçmayı bildigi için ve ölüm oyununda da gm ler kaçanlara vurdugu içindir Çömez olan biri warsa oda sensn daha ölüm oyununun kurallarını bilmedigin için ama illa ben şifacı da cok iyiyim son 2 ye klsm garanti 1. olurdum diyorsan kendine bu kadar güveniyorsan /f Helper yeterli
.^*^ALeMİ ALeM YaPaN üÇ BeŞ ÇaKaLSa KRaLLıK BiZe YaKıŞMaZ^*^ .
ஐ◄███▓▒░░|.aLqoHoLiq..ıIıxMüBDeZeLxıIı.|░░▒▓███►ஐ
ஐ◄███▓▒░░|.OuZz.|░░▒▓███►ஐ
ஐ◄███▓▒░░|.aLqoHoLiq..ıIıxMüBDeZeLxıIı.|░░▒▓███►ஐ
ஐ◄███▓▒░░|.OuZz.|░░▒▓███►ஐ