Bendeniz 1991 Şanlıurfa dogumlu Burhan ASLAN..
Kelimelere ilk ÇEKEMEYEN ANTEN TAKSIN Sözüyle başlamak istedim.
Oyunda Önüme Hangi arz çıkarsa isterse En iyi arkadasım olsun Keserim veya ölürüm farketmez ..Ben ölünce Adamlar güler Brhn i kestim gibisinden alaylarlar İYi bisi demiyorum.. Peki ben kesince neden bi tarafınız kalkıyo Zorunuza gidiyor Derdiniz ve sıkıntınızı anlamıs degilim Anlayamam da zaten cok zor
Bana Klavye Erkegisin Diyenlerden Telefon ister hakettigi KeLamları dizerim taki adam edene kadar adamın bana dedigine bakarmısınız ancak telefonda edersin diye . Ula Sen telefonda bile konusamıyorsun karsıma nasıl çıkıcaksın ki Ancak oyunda ona buna hava olsun diye yazarsın..
ŞURAYA DİKKAT
ThexWanted karekterine sahip olan adam Bana dediki nerelisin urfalıyım dedim Bende urfalıyım dedi.
Bugun Saat 3 gibi İtfayiyenin orada bekle gelicem dedi Ben buna inanmadım sırf gelmesi için adamı aradım Canından bezdirene kadar küfür ettim Ve kendisine dedimki bi adamda izzeti nefis Haysitet olsa bu kadar lafı kaldıramaz iki eli kandada olsa gelir.
Gelmiyen böyle böyle olsun Dedi
Saat 2 :de dedigi yere gittim ve 3:50 e kadar bekledim adamı arıyorum tlfnu açmıyo vodafone mus hzmetini aradım numaramı yasaklamıs.
Oyundaki bir dostumu aradım oyuna girde şu adam oyundamı bak diye Oyundada yok herif temelli kaçmıs
Arkadasım dayanamayacagın Kazıgın altına girme diye bi laf vardır bunu iyi benimse madem ki erkeklik ediyorsun Sözünün eri ol ..
Neyse geçelim bunu çünkü bunun gibi 100'lerce kisi var
2. Husus
ALLAHU' Cc Bizi yaratıp bize deger veren yaradanımıza ben hangi cürretle küfür ederim haşşa Haşşa hAşşaa
Benim çardan edilmis dogru fakat benim ettigimi nerden cıkardınız 10 yasında kuzen var onun işi olamazmı hiçmi düsünümeniz
Herneyse siz nasıl benimserseniz benimseyiz Alayınız bnm için boş adamlarsınız
Adamın biri dedi ki Brhn herkese kfr ediyor..
Tanımadıgım biriisi ise yazdı BANA NEDEN ETMİYOR
Bunun cevabı cok basit ve cok net Hakedene edeirm cunki adamlıktan bi alakanız yokki sizin Alayınız fasafiso.
Demek istedigim şu İn Cin TP HEr kimsen kim olursan oL hiç biriniz umrumda degilsiniz sizi kaale almam almamda Çünkü siz sanal alemin sanal adamlarısınız bu tek gerçektir..
TEKRAR VE SON KEZ DİYORUM
Benimle Bi sorunu olan buyursun gelsin öle yazmakla bu işler yürümezki ve evladım
DipNOT İstediginiz kadar ugrasın benle vazgeçmem sizinle muhattap olmam saygıyı hakedenler zaten yanımdadır.
Diyeceklerim bu kadar umarım bazıları ders almıştır..
Yorqundj
Yorqun
IIxZALİMxII
HaYDİN HAYIRLI İŞLER
_ _ _ __ _ _ _ _ __ _ _ _ __ _ _ _ __ _ _ _ __ _ _ _ _ __ _ _ _ __ _ _ _ _ __ _ _ _ _ __ _
kRaLına YoL verMişim soyTaRısıyLa UgRasamam xD ''