okan34 yazdı:Arkadaşlar herşey sizlerin ellerinizde ister sobee yi batırır ister muhteşem yaparsınız. Oyuncu gibi gözüken bizler birer
müşteriyiz. Oyuncular ne isterse her zaman o olur. Fakat kimse bunun farkında değil hala uyanamayanlarımız var.
Belkide bunun sebebi oyuncuların %70 i oyuncuların 16 yaşından küçük olması ve sadece oyun olarak değerlendirmesidir.
oyunculara karsı ılgı yok yonetımde dev ler oyunu gelıstırmekle ugrasıyolar pekı gm ler napıyor
oyuna gırsen baksan cogu gm bıle gormemıstır yavas gelmesı ılgının az olmasını gerektırmez
Birisi Mevlana'ya:
-"Sen ne biçim Müslümansın, dinin de bir izzeti var.
Müslüman'a gel, Yahudi'ye gel, Mecusi'ye gel,
Tövbeni bozsan yine gel.. Olur mu öyle şey!!".
Mektubu okuyan Mevlana şu cevabı göndermiş;
-"Sen de gel..".
xxcezaxx yazdı:Yönetimin üstüne bu kadar gelinmesini anlayamıyorum . Herşey daha iyi olsun daha kaliteli bi ortamda oyun hizmeti sunmak için verilen uğraşlar böyle dalga konusu olamaz .
Olaylara sadece kendi bakış açınızdan bakmayı bırakamadınız gitti ...
Verilen Paralara Rağmen Eğer Biraz Kalite Olsaydı ; Hızlı ve Sağlıklı Olurdu.
Buda Benim Görüşüm ; Ben Buna Kalite Derim.
"Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
xxcezaxx yazdı:Yönetimin üstüne bu kadar gelinmesini anlayamıyorum . Herşey daha iyi olsun daha kaliteli bi ortamda oyun hizmeti sunmak için verilen uğraşlar böyle dalga konusu olamaz .
Olaylara sadece kendi bakış açınızdan bakmayı bırakamadınız gitti ...
Verilen Paralara Rağmen Eğer Biraz Kalite Olsaydı ; Hızlı ve Sağlıklı Olurdu.
Buda Benim Görüşüm ; Ben Buna Kalite Derim.
Fikrine sonuna kadar saygı duyuyorum . Benim söylemek istediğim daha kaliteli olabilmesi için bekliyorlar muhakkak .
Düşünüldüğünce Çemberlitaş'da daha fazla Akçe, Kutu alınacak ve bu da yönetimin lehine olacaktır . Yağma arttırıcısı felan İKV kazanacak yine ama şu an ki durumlar bu kadar ilerlemeyi gösteriyor .
Yahu iyi de Çemberlitaş 1 yıl önce gelen Grup Bölgeleri gibi küçük yan bir güncelleme olmayacak.Direkt büyük oyunun sürümünün değişeceği bir güncelleme olacak.En azından resim video koymaları lazım bugünlerde...
Yönetimin hala yanında olan arkadaşlara şaşıyorum.Bu aceleniz ne gibi saçma sorular??? Arkadaşım maden bu kadar geç getirecekler aylar öncesinden reklam yapmasınlar.İnsanlar artık oyundan sıkılmaya başladı.Sancak sunucusunda oyunu bırakan çok sayıda oyuncu oldu.Kimileri de hızlı olursa hatalar olur demiş.Yahu sevgililer gününde torba yerine kalp şeklinde kutular getirdiler bunda bile kaç tane hata çıktı.Büyük işler yaptıklarını sanıyorlar ama en ufak bir güncellemede bile ne kadar çok hata meydana geliyor.Bu oyun artık eskisi gibi değil.Bizler oyuncu olmanın yanında artık müşteriyiz.Sobee bunun farkına varsa iyi eder.
öncelikle bende 2. yi beğendim neden onuda söyleyeyim arkadaşların dediği gibi biz müşteriyiz ve daima haklıyız bu kanundur. Şimdi 2. karikatürde ne zaman geleceği hakkında benim bile bilgim yok bunu mevlüt dinç söylemedi fakat yöneticiler söylüyor resmi bir kurumda falan çalışanlar bunun ne anlama geldiğini iyi bilir özelliklede bir bankacının müşteriye bunu demesi o bankadan atılmasına sebep olur çünkü bu bir ayıptır bunu düşünemeyecek yöneticiler oyunda mevcut ne mantıkla aldılar bilmiyorum
diğer bir konu çemberli gelmesede olur fakat adam akıllı hataları düzeltsinler bizde adam akıllı oynayalım illa çemberliyle beraber bu hataları düzeltmek zorundamısınız söylediği zaman düzeltin en azından ilgileniyor gibi görünün