geri sarmadan magdurummmmmm
geri sarmadan magdurummmmmm
itemler gitti paralar gittti sadece benm deil bir cok kişinin gitti itemi ve parası bizi böle magdur etmeye hakkınız yok ben emek verip kasstm aldım o itemle paraları bi çırpıda sldnz gitti düzeltin ltfen geri sarın oyunu yalan oldu itemler ya
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
Re: geri sarmadan magdurummmmmm
merhabalar;
siz geri sarılmadan mağdur olabilirsiniz fakat demek oluyorki geri sarılmassada diğeer insanlar kayba uğrayacaklar oyunu geri sararak ne siz kazanıyorsunuz nede onlar kaybediyor ki işim piiriyseniz 2 saatlik geri alınma süresi bir oyuncuyu batırmamalıdır ikv takımı sizin yönünüzden değil tüm oyuncular açısından değerlendirme yapmıştır..
saygılarımla
siz geri sarılmadan mağdur olabilirsiniz fakat demek oluyorki geri sarılmassada diğeer insanlar kayba uğrayacaklar oyunu geri sararak ne siz kazanıyorsunuz nede onlar kaybediyor ki işim piiriyseniz 2 saatlik geri alınma süresi bir oyuncuyu batırmamalıdır ikv takımı sizin yönünüzden değil tüm oyuncular açısından değerlendirme yapmıştır..
saygılarımla

doru olablr evt ama yücelen ipekli ceket --- yücelen osmrdyum blyoz ---- urban zırh ------+arsenk ardenl kolye bunlar gitti bizim sunucda toplam 100 mlyon edior bn bunu 2 saat deil 10 saate zor kasarım bu ufak sayılcakkbi kayıp deil
kimi isnan oyunda 2 mlyonu bir arada göremior bunu side biiosunz ben gece gndüz oynuorum item cok zor cıkıo bu halde bide elmdekileri kaybediorum nasıl olcak bunun giderelmesi gerekior
kimi isnan oyunda 2 mlyonu bir arada göremior bunu side biiosunz ben gece gndüz oynuorum item cok zor cıkıo bu halde bide elmdekileri kaybediorum nasıl olcak bunun giderelmesi gerekior
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
merhabalar ;
bir konuda birden fazla cevap vermeyi sevmesemde cevaplayayım ;
oyunun sana 100m karı olur fakat sarılmassa senden çok daha fazka kayıpları olanda vardır bunu unutmamalısın
bir konuda birden fazla cevap vermeyi sevmesemde cevaplayayım ;
oyunun sana 100m karı olur fakat sarılmassa senden çok daha fazka kayıpları olanda vardır bunu unutmamalısın

anlıorm sizi tm güzel yaklaşıorsuz ama zararı olan kimse yok oyunun geri sarılmasını gerektrcek bişey olmadı herşey yolundaydı geri sarıldı oke ama şöle bişe var ben yeni düşürdügümitemerden bahsetmiormhaftalrdır kullandıgım itemler yok oldu başkasına gitmedi odugu yerden yok oldu silindiyani oyun 2 saat içinde bana o itleri vermedi ben cok önceden aldım durduk yerde itemler uctu şuan tek carla aktarım yaptım oda kendi carım zaten ya o carda olcak yada öbür carda ama ben kasasına kadar bktım 2 sininde itmler yok oldu şuan silindi bu gerçekten snr bozucu bişey bu gün cıkan itemler gittse sorun olmaz gerçi item cıkmıo ama nese dedigim gibi gtse sorun olmıcak ama normal kullandıgım itemler nasıl kaybolurr kaybolması için 1 ay öncesine gtmek lazım ki ozman cantamda 200 e yakn para olması gerekr bunun düzeltmesi gerekior ben arkşlarımada item aldım almamış olsam kendimi tekrar düzebilrm üstümü ama şuan paramda yok bitti gitti hepsi item kasmamda zor olur artk offf
diyebilecek bir şey yok belki kasada itemler üst üste gelmiştir kasandaki bütün itemleri çantana aktar sonra tekrar
kasaya aktar böyle yapmaya devam et belki çıkar ama 4 tane itemin aynı anda üst üste gelmesi çok mantıklı gözükmüyor
kasaya aktar böyle yapmaya devam et belki çıkar ama 4 tane itemin aynı anda üst üste gelmesi çok mantıklı gözükmüyor
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Merhabalar Mağduriyetinizin giderilmesi için http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ bu adrese Mağduriyetinizi Bildirmeniz gerekmektedir.
- zembekoğlu
- Sahaf Yardımcısı
Merhabalar;
Wizards'ın da dediği gibi 4 eşyanın birden kaybolması gerçekten imkansız gibi gözüküyor, hele hele bir aktarma vesaire olmadığından bahsediyorsunuz. Şifrenizi sizden başka kullanan birisi varmı bunu sorgulayın öncelikle, yok eğer illada geri sarmadan kaynaklandı diyorsanız ikv destek e bir mesaj bırakın açıklayıcı şekilde. Sunucu ismi ve karakter isminizide yazmayı unutmayın.
Wizards'ın da dediği gibi 4 eşyanın birden kaybolması gerçekten imkansız gibi gözüküyor, hele hele bir aktarma vesaire olmadığından bahsediyorsunuz. Şifrenizi sizden başka kullanan birisi varmı bunu sorgulayın öncelikle, yok eğer illada geri sarmadan kaynaklandı diyorsanız ikv destek e bir mesaj bırakın açıklayıcı şekilde. Sunucu ismi ve karakter isminizide yazmayı unutmayın.
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
gece en son girdigmde arkadaşım zrh ceket balyoz geldi dedi bunlar tm şuan 16 mlyon kayıp mesaj attım ikvdestege
arsenk ardenller kolye satmıştım 16 mile para ve kolye aynı kişide olma ihtimali var ama ondaysada geri vermes sanrım :
ops:
tşkler ilgilendinz için yorum yazan herkese
arsenk ardenller kolye satmıştım 16 mile para ve kolye aynı kişide olma ihtimali var ama ondaysada geri vermes sanrım :
tşkler ilgilendinz için yorum yazan herkese
Merhaba ;coolmann yazdı:itemler gitti paralar gittti sadece benm deil bir cok kişinin gitti itemi ve parası bizi böle magdur etmeye hakkınız yok ben emek verip kasstm aldım o itemle paraları bi çırpıda sldnz gitti düzeltin ltfen geri sarın oyunu yalan oldu itemler ya
İlk önce İkv yönetimini suçlamaktan vazgeçiniz.Onlar bizler için oyunu en kaliteli hale getirmeye çalışıyorlar.Onların sizin eşyalarınızı geri sarmayla yok etmeye ihtiyaçları yoktur.Şu an oyunda eminim onlarca kişi geri sarma mağdurudur ve herkes foruma GERİ SARMADAN MAĞDURUM diye konu açarsa forumun halini siz düşünün
İYİ FORUMLAR
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~