Efelerxuğur hırsızdır...
-
lordbilgic
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Efelerxuğur hırsızdır...
Dün sığınak yapmak için efelerxuğur ile şifremi takasladık.Kenanı kestik ben şifremi değiştirmeyi unuttum ve Efelerxuğur karakteri aktarıcakken UĞURBEY durumu fark etti ve bize söyledi.Çarda fazladan 1 karakter aktarma vardı ve son anda aktarmayı iptal ettik.İnanmayanlar varsa kendileri bilirler.Durumun RoWxANIL ile ilgisi yoktur ismail çarımı çalmaya çalışmıştır.
-
lordbilgic
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Efelerxuğur hırsızdır...
Efelerxuğur hırsız degildir başka biri bu kusura bakmayın kendisindende çok özür dilerim...
Re: Efelerxuğur hırsızdır...
Bu konu hakkında Olanlardan haberim yok özrünü kabul ediyorum ama Ben 2o lira borcunu ödeyemeyen adam 1 akçe aktarım hakkı alamam 2. olarak Row loncasındayım ve hala isim değiştiremedim para olsa isim alırdım 3. Benim çarım defalarca çalındı aktarmamam gerek onu bile aktaracak para bulamıyorum ve çar çalacağım ha bu çok komik
Beni bilen biliyor Sana tek tavsiyem bilgehan ön yargılı olma burada tüm forum huzurunda Annem ve ölmüş babaannem üzerine yemin ederim ki Ben öyle bir şey yapmadım.. Anıl Dönene Kdr RoWxAniL karakterinde ben varım.. İyi Forumlar.. Tekrardan özürü kabul ediyorum.
All rights reserved. This nickname can not be used in any way without my written permission. Blank ®
Blank © 2012.
-Oyun Bitti. Artık Sadece Forum
Blank © 2012.
-Oyun Bitti. Artık Sadece Forum