Gm Lantander gir bakalım içeri

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
byreal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Gm Lantander gir bakalım içeri

Mesaj gönderen byreal »

XeDwaRdianXX yazdı:Byreal bu kadar niye yalaka oluyorsunki oyunda niye böle ötemiyon anlamıyorum saten loncanızda 2 3 kişiyi seviyorm geri kalan hepsi mal acımıyorum saten kesiyorum öbürlerinide , Skpers sana bi laf ederim altından kalkamazsın sunucuyu ter edersin dünkü bkum . No Laf Yes İcRaat ;)

Buda Lodoslara edilen büyük hakaret ;)Ama nedense hepde kendileri kesiliyor (İT) gibi ;)
Resim

Şikayeti ben ettim susturmayıda Ben yedim nası bi oyun :x

Gerçekçilik yalakalıksa aklın bazı şeylere ermiyor :)
Kullanıcı avatarı
Snipers
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Snipers »

Allah aşkına bana bi laf et :))) hadi bekliom etsene hırsızmı diycen ? Gecen hırsız dedin kanıt koycam dedm 5 saat gecti diorsun ki ben sana demedim baskası dedi yediremeynce hırsız dersiniz Facede ekledi beni ekledi 13 yaşında cocuk :))
BySnıpeRs(Eminönü)
XxSnıpeRsxX (Sancak)
BySnİpeRs(Eminönü)
Kullanıcı avatarı
saw55
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen saw55 »

XeDwaRdianXX yazdı:Savaşcımı ve onun hesabında olan kp carım sus yemiştir nedenini bilmiyorm ama tek sebebi var onuda meclerle tartıştım diye attılar . Artık ÖLÜM oyunlarında bile gm ler adamları bana yönlendiriyorlar .Bundan dolayı su lafı diorm size Aldıgım plus ve akce ler sizin .... girsn o paralarım haram olsun Aldıgım plusun yarısından cogu anlamsız susturmalarla gitti Gereken cevabı bekliyorm sizden LANTANDER konuyu kitlemeden önce bi cevap ver . Yada Seni SAncak sunucusunda konusmaya davet ediyorum Anlamsız susturmalarınz son bulması için. :evil: :evil: :evil: :evil:

Bİ SİE GİT VELET SESİNİZ GİDİYO MECLER KESTİ DİYONUZ BU KADAR BASİT DİMİ QQ HEMEN İFTİRA 14 GÜNDÜR BENDE BİŞEY DEMEDİGİM HALDE SUSUN SESİMİZ CIKMIYO SUS ALAN MEC YAPTI DİYO FORUMDA İYİ AGLIYONUZ HELAL OLSUN SİZE
MECXPSCHO

DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
Kullanıcı avatarı
XeDwaRdianXX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen XeDwaRdianXX »

Snipers yazdı:Allah aşkına bana bi laf et :))) hadi bekliom etsene hırsızmı diycen ? Gecen hırsız dedin kanıt koycam dedm 5 saat gecti diorsun ki ben sana demedim baskası dedi yediremeynce hırsız dersiniz Facede ekledi beni ekledi 13 yaşında cocuk :))
oLum Sana ne zaman hırsız dedim ben ne zaman eqledim seni facede ne yalancı bi adamsın ,Allah var yukarda carpılırsın.
Kullanıcı avatarı
XeDwaRdianXX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen XeDwaRdianXX »

byreal yazdı:
XeDwaRdianXX yazdı:Byreal bu kadar niye yalaka oluyorsunki oyunda niye böle ötemiyon anlamıyorum saten loncanızda 2 3 kişiyi seviyorm geri kalan hepsi mal acımıyorum saten kesiyorum öbürlerinide , Skpers sana bi laf ederim altından kalkamazsın sunucuyu ter edersin dünkü bkum . No Laf Yes İcRaat ;)

Buda Lodoslara edilen büyük hakaret ;)Ama nedense hepde kendileri kesiliyor (İT) gibi ;)
Resim

Şikayeti ben ettim susturmayıda Ben yedim nası bi oyun :x

Gerçekçilik yalakalıksa aklın bazı şeylere ermiyor :)
aLLaha şükür akLım herşeye eRiyoR.
Kullanıcı avatarı
serserixmustafa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen serserixmustafa »

mecxlerden yediğim küfrü kimseden yemedim forma koydm fotoları formdan bu üyeliğim 14 gün uzaklaştırıldı ne iş birde haksızlık yok diyorsunuz resmen açıktan sövdünüz...............
OXDİLYARASIOX
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
Kullanıcı avatarı
Snipers
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Snipers »

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla Eger birini şikayet ediosanız sizin kayıtlarınızada bakılıyo yani biriyle küfürlü konstusanız arkadaş ortamında ceza yersiniz Adam küfür etti ceza yyen benm dion demekki sen etmişsin sonrada mecler susturulmuo bilmem ne carlarım habire sus gezio aralda öyle meclerden bir cok kişi öyle susturulmuosak nasıl oluoda sus geziyoz?
BySnıpeRs(Eminönü)
XxSnıpeRsxX (Sancak)
BySnİpeRs(Eminönü)

“Genel Sohbet” sayfasına dön