Melankolik yazdı:Başın sağolsun Gürkan mekanı cennet olsun ..amasiaa yazdı:arkadaslar bugun saat 04:30 da izmire hareket edecegim COk uzulerek sevdigim Dedecigimi kaybetim yaklasik 4 5 gun oyunda olmayacagim hepinize bol sanslar şimdiden hayırlı oyunlar cuma gunu gorusmek dilegi ile![]()
![]()
![]()
**__Rulers of the World__**
Re: **__Rulers of the World__**
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
Mahmut
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
-ROW-
Gürkan , başın sağolsun.....
Selam _RulerS OF THE WorlD_

25.mayıs.2011 - 27.mayıs.2011 tarihleri arasında Çanakkale'deyim... 28.mayıs.2011 - 31.mayıs.2011 tarihleri arasında İzmir 01.mayıs-02.mayıs Gökçeada 02.mayıs-03.mayıs Bozcaada 04.mayıs 2011 tarihinden itibaren Yalova'dayım ...
İmkanlar el verdiği sürece internete girmeye çalışıyorum.En kısa zamanda tekrar aranızda olmak dileği ile kendinize iyi bakın
ROWxBeRRu

25.mayıs.2011 - 27.mayıs.2011 tarihleri arasında Çanakkale'deyim... 28.mayıs.2011 - 31.mayıs.2011 tarihleri arasında İzmir 01.mayıs-02.mayıs Gökçeada 02.mayıs-03.mayıs Bozcaada 04.mayıs 2011 tarihinden itibaren Yalova'dayım ...
İmkanlar el verdiği sürece internete girmeye çalışıyorum.En kısa zamanda tekrar aranızda olmak dileği ile kendinize iyi bakın
ROWxBeRRu
- Greenbarumas
- İskele Babası
Sa cümleten ;
Öncelikle Gürkan sana ve ailene baş sağlığı dilerim kardeşim,mekanı cennet olsun.
bir süre daha oyunda olmayacağım işlerimin yoğunluğundan ötürü;umarım herşey gönlünüzce olur en kısa zamanda görüşmek üzere
Öncelikle Gürkan sana ve ailene baş sağlığı dilerim kardeşim,mekanı cennet olsun.
bir süre daha oyunda olmayacağım işlerimin yoğunluğundan ötürü;umarım herşey gönlünüzce olur en kısa zamanda görüşmek üzere
Rowxdarp=RoWxHaRp=RoWxBaRuM

- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Hayırlı işler Kemal abi,
fırsat bulduğun bir zaman ara beni dertleşelim.
fırsat bulduğun bir zaman ara beni dertleşelim.
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem

ROWxBeRRu
A.s orhan en kısa zamanda aramıza dönmen dileği ile sende kendine iyi bak
4 5 istek ve alım var bayadır bekletiyorum ve sen gelene kadar beklicek sanırım abi bilgine
Hayırlı İşler

ROWxBeRRu
A.s orhan en kısa zamanda aramıza dönmen dileği ile sende kendine iyi bak
A.s Kemal abi çoktur göremiyorduk seni meğersem iş yoğunluğundan dolayıymış ,Greenbarumas yazdı:Sa cümleten ;
4 5 istek ve alım var bayadır bekletiyorum ve sen gelene kadar beklicek sanırım abi bilgine
Hayırlı İşler
GueNT
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
amasiaa yazdı:Dostlar SAgolsun İyki Siz warsiniz
Gurkan Dostluklar bugun ıcındır . Dost Kara gunde belli olur.. Tekrar BAŞIN SAGOLSUn..
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
Başın sağolsun...amasiaa yazdı:arkadaslar bugun saat 04:30 da izmire hareket edecegim COk uzulerek sevdigim Dedecigimi kaybetim yaklasik 4 5 gun oyunda olmayacagim hepinize bol sanslar şimdiden hayırlı oyunlar cuma gunu gorusmek dilegi ile![]()
![]()
![]()
Кokliฬ - Naczo - ROWxİMaMINKaYI
- Hakxrazejam
- İskele Babası
XoZcAnX yazdı:Başın sağolsun...amasiaa yazdı:arkadaslar bugun saat 04:30 da izmire hareket edecegim COk uzulerek sevdigim Dedecigimi kaybetim yaklasik 4 5 gun oyunda olmayacagim hepinize bol sanslar şimdiden hayırlı oyunlar cuma gunu gorusmek dilegi ile![]()
![]()
![]()
Ne KraLına qiDeriM Ne aLaYıNa Bi DuRuM VarSa KraLıda qeLiR aYaqıma aLaYıDa...
ßiZ Bu aLemDe ÇaydanlıĞa KaN KoyaR ßıçakLa KarıştırırıZ DosT DeriZ CaN VeririZ aNcaK DosT uNutunCa öLürüZ
ROWxBaRiKaT RoWxeQuALizEeR
ßiZ Bu aLemDe ÇaydanlıĞa KaN KoyaR ßıçakLa KarıştırırıZ DosT DeriZ CaN VeririZ aNcaK DosT uNutunCa öLürüZ
ROWxBaRiKaT RoWxeQuALizEeR