Sıktı Artık ...
Sıktı Artık ...
Sayın ikv yönetimi şu çemberlitaşı bir getirinde adam gibi oyunumuzu oynayalım . Kaç yıllardır aynı yerlerde dönüpü doLaşıyoruz başka yerLeri keşfetmek istiyoruz
ÇembeRlitaŞın gelmesini bekLioruz
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
- wanxhelsing
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sıktı Artık ...
Öğrencileri düşün birazda bende öğrenciyim şimdi Çemberlitaş gelse meraktan ders felan çalışamam zaten zayıfım var kurtarmam lazım gerek yok daha dursun 
- kafemeze
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Family
Oyunda herşeyi yaptınmıda istiyon yapman gerekenleri hatırlatayım oyun o zmn biter ve yeni bölge istersin
1-)GB lerden tüm itemleri düşürdünmü?
2-)Rütbeni kılıç yaptınmı?
3-)Paranı 999 m yaptınmı?
Bunları yap ondan sonra yapacak birşey kalmayınca isyan et ben mesela gb lerden 1 item daha alcam para kascam ve rütbem 3 yıldız mor daha bitmedi ve ayrıca
OKUL BİTMEDEN ÇEMBERLİ TAŞ GELMEZ
Bunları yap ondan sonra yapacak birşey kalmayınca isyan et ben mesela gb lerden 1 item daha alcam para kascam ve rütbem 3 yıldız mor daha bitmedi ve ayrıca
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
tahmınımce hazıranın sonuna dogru cıkabilir...
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
kafemeze yazdı:Oyunda herşeyi yaptınmıda istiyon yapman gerekenleri hatırlatayım oyun o zmn biter ve yeni bölge istersin
sende salladın he illa yeni bir yer gelecek diye karakteri full yapmak zorunda değil hiç kimse.Üzerini dizmesi yetlerli..Ki çoğu kişi bunu yaptı.Ben bırak çemberlitaşı 59-69 lvl gelse bile rütbeyle parayla uğraşmam oyunda asıl amaç sana yetecek eşyaların olması.Gerisi fantezi.
-
oylebirsey
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bence 10 haziranda falan gelicek zaten etkinlik tekviminde 29 mayısda Facebook bil kazan vardı onuda kaldırmışlar onu bi işaret olarak düşünüyüroum.Çemberlitaş gelince bide bil kazanla kim uğraşıcak öyle değil mi ?
Küfürlü İçerik silindi.Forum hesabınız 14 gün uzaklaştırıldı.turkoxHAMSTER yazdı:kafemeze yazdı:Oyunda herşeyi yaptınmıda istiyon yapman gerekenleri hatırlatayım oyun o zmn biter ve yeni bölge istersin
sende salladın he illa yeni bir yer gelecek diye karakteri full yapmak zorunda değil hiç kimse.Üzerini dizmesi yetlerli..Ki çoğu kişi bunu yaptı.Ben bırak çemberlitaşı 59-69 lvl gelse bile rütbeyle parayla uğraşmam oyunda asıl amaç sana yetecek eşyaların olması.Gerisi fantezi.
Schiller
Bir ZamanLar
-Timurlarxşifacı = MeSuTxTR Ve son Hali ile TürkxxCanTaneM
-Menderesx
-Türkxxkajmeran
-Timurlarxşifacı = MeSuTxTR Ve son Hali ile TürkxxCanTaneM
-Menderesx
-Türkxxkajmeran
- Yurdu savunmanın en ucuz yolu, eğitimdir.