meran sunucusu eminönü arz sancak 26.05.2011 saat 04:00 sıraları
ws diye yırtınan çocuğa Uza başımdan diyip susturma aldım aynı anda yanımda ws atmakta olan arkadaşım kritik yedi "mk " yazıp oda susturma yedi . yanımıza gelen abimizde noluyo la yazınca oda susturma aldı . ayrıca ordan a.s şeklinde selam alan birinin oyundan düşüp tekrar girdikten sonra susturulduğuna şahit oldum .
Normalmidir ? Bi forum yetkilisi çıkıp Lütfen bana Destek takımıyla iletişime geç fln demesin. artık okadar çok Karekter olduki Hangisi için başvuriyim :?:
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
xxJUN yazdı:Direk konuya giriyorum uzatmaya gerek yok .
meran sunucusu eminönü arz sancak 26.05.2011 saat 04:00 sıraları
ws diye yırtınan çocuğa Uza başımdan diyip susturma aldım aynı anda yanımda ws atmakta olan arkadaşım kritik yedi "mk " yazıp oda susturma yedi . yanımıza gelen abimizde noluyo la yazınca oda susturma aldı . ayrıca ordan a.s şeklinde selam alan birinin oyundan düşüp tekrar girdikten sonra susturulduğuna şahit oldum .
Normalmidir ? Bi forum yetkilisi çıkıp Lütfen bana Destek takımıyla iletişime geç fln demesin. artık okadar çok Karekter olduki Hangisi için başvuriyim :?:
Konuya açıklık getirmeye çalışayım.'' Uza başımdan'' kelimeleri ile ceza almassınız.Eğer ceza aldıysanız o kelimelerin yanında farklı bir kelime daha kullanmışsınızdır.Bu kısaltma bile olabilir.Arkadaşınız küfür yazacağına kısaltıp yazmış.Bunu söyle kanalından yazdıysa 7 gün susturma cezası alır.Cezanızın haksız yere verildiğini düşünüyorsanız