* 24.05.2011 saat 08.00 tarih ve zamanda gerçekleşen ölüm oyunu etkinliğinin savaşcılar katagorisindeki galibi SoNxKaHraMan olmuştur. Bizlere bu gruru yaşattığı için kendisine teşekkür ederiz.

SoN'u gelmez başarılar devam edecek. İyi forumlar.
Tebrikler kardeşim benimSoNxKaHraMan yazdı:
AF YOK ... D
tşk ederim DSoNxBLooDy yazdı:Tebrikler kardeşim benimSoNxKaHraMan yazdı:
AF YOK ... DSen heyacandan fotoda almamıştın ben alim dedim
![]()
neye istinaden ?Sonxteam yazdı:Zamanx Loncası ile aramızda bulunan antlaşma bugun itibari ile değerini kaybetmiş ve SoN bulmuştur. Saygı çerçevesi içerisinde savaşmak serbesttir. İyi forumlar.
Bakınız.sonxlazz yazdı:neye istinaden ?Sonxteam yazdı:Zamanx Loncası ile aramızda bulunan antlaşma bugun itibari ile değerini kaybetmiş ve SoN bulmuştur. Saygı çerçevesi içerisinde savaşmak serbesttir. İyi forumlar.
burhanabi yazdı:Sonx Loncası ile olan antlaşmamız bugun itibariyle bitmiştir çizgiyi aşmadan savaşmak serbesttir.
MerhabalarSonxteam yazdı:* WaFFeNxBaRoN, SoNxBaRoN olarak aramıza katılmıştır. Ailemiz ve kendisi adına hayırlı olmasını dileriz.
* 24.05.2011 saat 08.00 tarih ve zamanda gerçekleşen ölüm oyunu etkinliğinin savaşcılar katagorisindeki galibi SoNxKaHraMan olmuştur. Bizlere bu gruru yaşattığı için kendisine teşekkür ederiz.
Tavsiyen için teşekkürler fakat, ben bunu biliyorum.HaYaLxIGoRDuNI yazdı:MerhabalarSonxteam yazdı:* WaFFeNxBaRoN, SoNxBaRoN olarak aramıza katılmıştır. Ailemiz ve kendisi adına hayırlı olmasını dileriz.
Kardeşim GMler konu açıyor konuyu düzenlemek isterseniz bize linki ve değiştirilecekleri verin düzeltelim diye konu böle hoş bir hal almıyor. Hem konuyu okuyan kişi direk ilk sayfadakini okuyor yine sana kalmış viewtopic.php?f=28&t=50607 budur. İstersen Önerdiğim şekil yap daha güzel duracaktır. Neyse konuyu değiştirmeyeyim…
Kolay Gelsin
Sonxteam yazdı:* WaFFeNxBaRoN, SoNxBaRoN olarak aramıza katılmıştır. Ailemiz ve kendisi adına hayırlı olmasını dileriz.
= savaştayken kesilecek adam ayıklamak zorunda kalmamakSonxteam yazdı:Bakınız.sonxlazz yazdı:neye istinaden ?Sonxteam yazdı:Zamanx Loncası ile aramızda bulunan antlaşma bugun itibari ile değerini kaybetmiş ve SoN bulmuştur. Saygı çerçevesi içerisinde savaşmak serbesttir. İyi forumlar.
:arrow: viewtopic.php?f=28&t=17752&start=480
''Zaman Loncası Güncel Kadro Ve Lonca Alımları'' İsimli Konu.
burhanabi yazdı:Sonx Loncası ile olan antlaşmamız bugun itibariyle bitmiştir çizgiyi aşmadan savaşmak serbesttir.