Yine Bir Lodos Saçmalığı .. Gereksiz Konu ..
Saygılarımla ...
Herşeye Rağmen KankaX
KankaXUAsman
[ Arz Muhafızı Kesenler ] Loncası
-
- İskele Babası
- STRAZBOURG
- Sahaf Yardımcısı
Re: [ Arz Muhafızı Kesenler ] Loncası
Selam
Loncanın açılımı apaçık ortada A.M.K [Arz Muhafızı Kesenler] bu isim için yönetim onay vermiş saten,şimdi gelelim loncanın ismini eleştirenler siz bu ismi küfüre çekiyorsaniz oda sizin saçmalığınız.
Loncanın açılımı apaçık ortada A.M.K [Arz Muhafızı Kesenler] bu isim için yönetim onay vermiş saten,şimdi gelelim loncanın ismini eleştirenler siz bu ismi küfüre çekiyorsaniz oda sizin saçmalığınız.
Özgürlük kazanilmaz Hak edelir..ve Alinir; Bana gülüyorsunuz çunku Farkliyim ; Bende size gülüyorum çünkü hepiniz aynisiniz !
TLOO Erolçigdem
TLOO Erolçigdem
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
STRAZBOURG yazdı:Selam
../katıl
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
-
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Mesele sizin loncanızın isminin A.M.K olması değilki.Siz zaten loncanızın kuruluş amacını ve içeriğini belirtmişsiniz."Loncamız küfür ve şiddet içeriklidir" diye.Bunun için zaten lonca kurmanıza gerek yok.Küfür ve şiddet fazlasıyla sunucuda var.Haa siz "bunu biz kurumsallaştıracaz,bu tür kişileri loncamızda toplayacağız" diyorsanız o başka.Merak etmeyin sayınız kısa zamanda istediğinizden de fazla olur ama,Kaliteniz (?) işareti...
Raiders of Anatolia
Beberuhi
Raiders of Anatolia
Beberuhi
- YeNiLMeYeNAdaM
- İri Fare Avcısı
Yahu tartışmalar zaten gereksiz bunların ne amaçla açtığı belli loncayı o değil erolun yorumu şaşırttı beni erol değil bence 2-3 sütun önce yorum yapan kişi arkadaşı olabilir.bu velet ahmetin kurdugu başlamadan biten bir lonca zaten.ciddiye alınmıyorlar tek yaptıkları küfretmek zaten oyunda bunun için lonca kurmaları ise saçma gerçekten.zaten kurmadan öncede herkesin ailesine küfrediyordu bu sereften yoksa mahluk amed yani leonar.
leonar yaptıgın hırsızlıklar 1000 i aştı terbiyesizsin küfürbazsın kitap sız sın. 3 paralık adam degilsin katlin vacip
yigenlerin ne yaptı hala devam mı oyuna ? devam ediyonuzmu milleti soymaya ?Hırsız veletler !
YeNiLMeZzZ
leonar yaptıgın hırsızlıklar 1000 i aştı terbiyesizsin küfürbazsın kitap sız sın. 3 paralık adam degilsin katlin vacip
YeNiLMeZzZ
YeNiLMeZzZ
TOPLUMSAL MUHALEFET ENGELLENEMEZ !
Şewder Sorxwin ÖLÜMSÜZDÜR !
Saf gülüşüne,tatlı gözlerine dünyayı YAKARIM ..
TOPLUMSAL MUHALEFET ENGELLENEMEZ !
Şewder Sorxwin ÖLÜMSÜZDÜR !
Saf gülüşüne,tatlı gözlerine dünyayı YAKARIM ..
- PressOKtrot
- Salgın Koruyucusu
#@!? ' Ölüm Bataryası ' güzel isim bulmuşsunuz... Başarılar dilerim 
PRESSOK
KUKLACI
SON SÖZÜN GEÇMEYECEĞİ YER,MAHŞER

KUKLACI
SON SÖZÜN GEÇMEYECEĞİ YER,MAHŞER

- LeoNaRR
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: L E O
Neyin Kafasını yaşıor Bu Çocuk yaYahu tartışmalar zaten gereksiz bunların ne amaçla açtığı belli loncayı o değil erolun yorumu şaşırttı beni erol değil bence 2-3 sütun önce yorum yapan kişi arkadaşı olabilir.bu velet ahmetin kurdugu başlamadan biten bir lonca zaten.ciddiye alınmıyorlar tek yaptıkları küfretmek zaten oyunda bunun için lonca kurmaları ise saçma gerçekten.zaten kurmadan öncede herkesin ailesine küfrediyordu bu sereften yoksa mahluk amed yani leonar.
leonar yaptıgın hırsızlıklar 1000 i aştı terbiyesizsin küfürbazsın kitap sız sın. 3 paralık adam degilsin katlin vacipyigenlerin ne yaptı hala devam mı oyuna ? devam ediyonuzmu milleti soymaya ?Hırsız veletler !
YeNiLMeZzZ
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
Selam,
Hayırlı olsun loncanız isminide gayet güzel koymuşsunuz. 6 ay sonra ins. aranızda olmak dilegiyle a.e.o
Başarılar...
Hayırlı olsun loncanız isminide gayet güzel koymuşsunuz. 6 ay sonra ins. aranızda olmak dilegiyle a.e.o
Başarılar...
Sadocan
Hiç Düşmanım Yok Çünkü Hiç Kimseye İyiLik Yapmadim !!!

Hiç Düşmanım Yok Çünkü Hiç Kimseye İyiLik Yapmadim !!!