TTNET üyelikleri Sobee'ye aktarılıyor!
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TTNET üyelikleri Sobee'ye aktarılıyor!
ttnet giris sayfasında ara sıra sorun yasıyorum.iyi oldu bu aktarım
Orti yazdı:TTNET üyelik tipi kullanan oyuncularımızın dikkatine
Çok yakında gelecek olan, İKV nin 4. büyük Genişleme Paketi Çemberlitaş ile birlikte TTNET üyelik tipleri tamamen ücretsiz bir şekilde Sobee üyeliklerine aktarılacaktır.
Bu işlem için yakında yapılacak değişiklikler sonrasında oyuna ilk girişinizde karşınıza çıkacak olan sayfadaki yönlendirmeleri takip etmeniz yeterlidir.
Üyelik tipi geçişi ile birlikte eski üyeliğinizdeki tüm plus paket süreniz, kutu yüklemeleriniz, dükkan ürünü vb alışverişleriniz olduğu gibi aktarılacaktır.
Ayrıca TTNET kullanıcılarına sağlanan mini ayrıcalık paketinden de yararlanabilmeye devam edeceksiniz.
NE zaman olacak ve bu işlem ne zamana kadar devam edecek .. Çünkü ben askerde oldugumdan dolayı oyuna giremiyorum ve bitinceye kadar da giremem eve geri dönüş yaptıgımda karakterlerim halen ttnette olacaklardır. yani uzun bir müddet orda olması bu geçişi engeller mi ..
HerkeS KeNdiNe BİrİNİ ÖrNeK aLır aMa beN Kendİmi
AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
XxXszrXxX yazdı:Sevinmedim desem yalan olur..
Ben de ..
Ama umarım yine bir el-classico ( mağduriyet ) yaşanmaz.
- policeman58
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
ORTİ KARDEŞ BİZİ İHYA ETTİN SAĞOLASIN BU İYİ HABER
Göktürklerzweck
- policeman58
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
ReaL yazdı:Orti yazdı:TTNET üyelik tipi kullanan oyuncularımızın dikkatine
Çok yakında gelecek olan, İKV nin 4. büyük Genişleme Paketi Çemberlitaş ile birlikte TTNET üyelik tipleri tamamen ücretsiz bir şekilde Sobee üyeliklerine aktarılacaktır.
Bu işlem için yakında yapılacak değişiklikler sonrasında oyuna ilk girişinizde karşınıza çıkacak olan sayfadaki yönlendirmeleri takip etmeniz yeterlidir.
Üyelik tipi geçişi ile birlikte eski üyeliğinizdeki tüm plus paket süreniz, kutu yüklemeleriniz, dükkan ürünü vb alışverişleriniz olduğu gibi aktarılacaktır.
Ayrıca TTNET kullanıcılarına sağlanan mini ayrıcalık paketinden de yararlanabilmeye devam edeceksiniz.
NE zaman olacak ve bu işlem ne zamana kadar devam edecek .. Çünkü ben askerde oldugumdan dolayı oyuna giremiyorum ve bitinceye kadar da giremem eve geri dönüş yaptıgımda karakterlerim halen ttnette olacaklardır. yani uzun bir müddet orda olması bu geçişi engeller mi ..
AĞA ÇARLARIDA GÖTÜRSEYDİN ASKERE
Göktürklerzweck
hayda ne güzel aylık otomatik alıyoduk plusumzu online işlemlerden , şimdi bi daha akçeyle falanmı uğraşacaz....
Gakgoşbey
- Orti
- Developer
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Sobee
Bu tarz sorunlar yaşanmaması için üyeliğin aktarımı esnasında ücretsiz olarak yeni bir Sobee üyeliği oluşturarak aktarım işlemini gerçekleştireceksiniz.Kurtlarxjunior yazdı:İyide Orti benim sobee hesabında bi karakterim var ttnette 4 tane o aktarımı nasıl yapıcagız ?
Evet, hiç bir sorun yaşamadan ve herhangi bir kayıp yaşamadan TTNET üyeliğinizde bulunan tüm dükkan ürünlerinizi, Akçelerinizi ve Plus paketlerinizi aktarabileceksiniz.Aslanbambam yazdı:bnm ttnet hesabımda ayı var mesala bu ayım ve ttnet hesabımdaki akçelerde söbee ye otomatik aktarılacak mı sorunsuz şekilde...
Aktarım işleminin tamamlanması çok kısa ve zahmetsiz bir şekilde yapılacaktır. Aktarım işleminizi geciktirmeyi gerekecek bir zorluk derecesi bulunmamaktadır. Yinede aktarım işleminin yapılabilmesi için oyuncularımıza yeterince zaman tanınacaktır.ReaL yazdı: NE zaman olacak ve bu işlem ne zamana kadar devam edecek .. Çünkü ben askerde oldugumdan dolayı oyuna giremiyorum ve bitinceye kadar da giremem eve geri dönüş yaptıgımda karakterlerim halen ttnette olacaklardır. yani uzun bir müddet orda olması bu geçişi engeller mi ..
- StylxZorabi
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
ya lutfen mynetleride aktarin cok sorun oluyor charin basina bisey gelince hic bir mynet yetkilisi yardim etmiyor bunu degerlendirin lutfen en garanti uyelik sobee lütfen mynetlerde aktarilsin ..

-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
Ben şahsen mynet üyeliğinden giriyor olmaktan memlunum mynet de güvenli önlemini alanlar için 
lSuSTuRunl yazdı:İnsan gelmişken bi Çemberlitaş'tan haber verir![]()