TTNET üyelikleri Sobee'ye aktarılıyor!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
CANFEZA
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: TTNET üyelikleri Sobee'ye aktarılıyor!

Mesaj gönderen CANFEZA »

ttnet giris sayfasında ara sıra sorun yasıyorum.iyi oldu bu aktarım :)
Kullanıcı avatarı
ReaL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ReaL »

Orti yazdı:TTNET üyelik tipi kullanan oyuncularımızın dikkatine

Çok yakında gelecek olan, İKV nin 4. büyük Genişleme Paketi Çemberlitaş ile birlikte TTNET üyelik tipleri tamamen ücretsiz bir şekilde Sobee üyeliklerine aktarılacaktır.

Bu işlem için yakında yapılacak değişiklikler sonrasında oyuna ilk girişinizde karşınıza çıkacak olan sayfadaki yönlendirmeleri takip etmeniz yeterlidir.

Üyelik tipi geçişi ile birlikte eski üyeliğinizdeki tüm plus paket süreniz, kutu yüklemeleriniz, dükkan ürünü vb alışverişleriniz olduğu gibi aktarılacaktır.

Ayrıca TTNET kullanıcılarına sağlanan mini ayrıcalık paketinden de yararlanabilmeye devam edeceksiniz.

NE zaman olacak ve bu işlem ne zamana kadar devam edecek .. Çünkü ben askerde oldugumdan dolayı oyuna giremiyorum ve bitinceye kadar da giremem eve geri dönüş yaptıgımda karakterlerim halen ttnette olacaklardır. yani uzun bir müddet orda olması bu geçişi engeller mi ..
HerkeS KeNdiNe BİrİNİ ÖrNeK aLır aMa beN Kendİmi

AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

XxXszrXxX yazdı:Sevinmedim desem yalan olur.. :)

Ben de ..

Ama umarım yine bir el-classico ( mağduriyet ) yaşanmaz. :)
Kullanıcı avatarı
policeman58
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen policeman58 »

ORTİ KARDEŞ BİZİ İHYA ETTİN SAĞOLASIN BU İYİ HABER
Göktürklerzweck
Kullanıcı avatarı
policeman58
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen policeman58 »

ReaL yazdı:
Orti yazdı:TTNET üyelik tipi kullanan oyuncularımızın dikkatine

Çok yakında gelecek olan, İKV nin 4. büyük Genişleme Paketi Çemberlitaş ile birlikte TTNET üyelik tipleri tamamen ücretsiz bir şekilde Sobee üyeliklerine aktarılacaktır.

Bu işlem için yakında yapılacak değişiklikler sonrasında oyuna ilk girişinizde karşınıza çıkacak olan sayfadaki yönlendirmeleri takip etmeniz yeterlidir.

Üyelik tipi geçişi ile birlikte eski üyeliğinizdeki tüm plus paket süreniz, kutu yüklemeleriniz, dükkan ürünü vb alışverişleriniz olduğu gibi aktarılacaktır.

Ayrıca TTNET kullanıcılarına sağlanan mini ayrıcalık paketinden de yararlanabilmeye devam edeceksiniz.

NE zaman olacak ve bu işlem ne zamana kadar devam edecek .. Çünkü ben askerde oldugumdan dolayı oyuna giremiyorum ve bitinceye kadar da giremem eve geri dönüş yaptıgımda karakterlerim halen ttnette olacaklardır. yani uzun bir müddet orda olması bu geçişi engeller mi ..

AĞA ÇARLARIDA GÖTÜRSEYDİN ASKERE :)
Göktürklerzweck
Kullanıcı avatarı
Gakgos
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Gakgos »

hayda ne güzel aylık otomatik alıyoduk plusumzu online işlemlerden , şimdi bi daha akçeyle falanmı uğraşacaz....
Gakgoşbey
Kullanıcı avatarı
Orti
Developer
Developer
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Sobee

Mesaj gönderen Orti »

Kurtlarxjunior yazdı:İyide Orti benim sobee hesabında bi karakterim var ttnette 4 tane o aktarımı nasıl yapıcagız ?
Bu tarz sorunlar yaşanmaması için üyeliğin aktarımı esnasında ücretsiz olarak yeni bir Sobee üyeliği oluşturarak aktarım işlemini gerçekleştireceksiniz.
Aslanbambam yazdı:bnm ttnet hesabımda ayı var mesala bu ayım ve ttnet hesabımdaki akçelerde söbee ye otomatik aktarılacak mı sorunsuz şekilde...
Evet, hiç bir sorun yaşamadan ve herhangi bir kayıp yaşamadan TTNET üyeliğinizde bulunan tüm dükkan ürünlerinizi, Akçelerinizi ve Plus paketlerinizi aktarabileceksiniz.

ReaL yazdı: NE zaman olacak ve bu işlem ne zamana kadar devam edecek .. Çünkü ben askerde oldugumdan dolayı oyuna giremiyorum ve bitinceye kadar da giremem eve geri dönüş yaptıgımda karakterlerim halen ttnette olacaklardır. yani uzun bir müddet orda olması bu geçişi engeller mi ..
Aktarım işleminin tamamlanması çok kısa ve zahmetsiz bir şekilde yapılacaktır. Aktarım işleminizi geciktirmeyi gerekecek bir zorluk derecesi bulunmamaktadır. Yinede aktarım işleminin yapılabilmesi için oyuncularımıza yeterince zaman tanınacaktır.
Kullanıcı avatarı
StylxZorabi
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen StylxZorabi »

ya lutfen mynetleride aktarin cok sorun oluyor charin basina bisey gelince hic bir mynet yetkilisi yardim etmiyor bunu degerlendirin lutfen en garanti uyelik sobee lütfen mynetlerde aktarilsin ..
ResimResimResimResimResim
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen asim3428 »

Ben şahsen mynet üyeliğinden giriyor olmaktan memlunum mynet de güvenli önlemini alanlar için ;)
YENİSAHRA
Asım Küçük
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAKVA »

lSuSTuRunl yazdı:İnsan gelmişken bi Çemberlitaş'tan haber verir :)
:)
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

“Eski Duyurular” sayfasına dön