KADİM HİDRA [kesmek isteyen içeri]
- fatihankun
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
KADİM HİDRA [kesmek isteyen içeri]
sLLm arkadaş Kadim Hidra yı kesmek için herkezin KLAN dan çıkması lazım ve karışık bi qrup kurulması lazım ve çabalarınızı qörmek istiyorum ricam olursa yarın pazar qünü Herkez kLandan çıksın ve saat 18:00 da kadim hidra da olsun bu qün bi arkadaşlar denedi kadim in 6 canına kadar indi eğer ki o kadar daha adam olsaydı orda mutLaka kesilirdi şunu unutmayın ki bu birilerinin qörewi değiL KUKLACI SUNUCUSU nun qörewidir eğer sende bu sunuca oynuyorsan desteğini vermek zorundasın ÇOLUK ÇOCUK qeLmesin akıLLı başında adam Lazım bizee +18 diyorum
Re: KADİM HİDRA [kesmek isteyen içeri]
ASİL ORDA TLOO dan baska yani sizden baska kimse olmasaydı hidra kesilmişti Bence hiç bosuna ugrasmayın Cocuk cocuk kestirtmiyor bile bile ölüyor
bu kadimi kesmek için illaki klandan çıkmaya gerek yok saglam loncaların bütün üyeleri orda olsa yeter zaten bi loncada nerden baksan 2-3 grub çıkıyor farzedeleim 10 lonca var o kdr insan bu grvi yapamıyorsa tmm herkz charlarını DeLeTe yapsın baska sunucuya geçelim
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS
Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
- boomerang
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Southwest Wind Guard
Bununla ilgili bir konu açmıştım ama yanılmışımfatihankun yazdı:sLLm arkadaş Kadim Hidra yı kesmek için herkezin KLAN dan çıkması lazım ve karışık bi qrup kurulması lazım ve çabalarınızı qörmek istiyorum ricam olursa yarın pazar qünü Herkez kLandan çıksın ve saat 18:00 da kadim hidra da olsun bu qün bi arkadaşlar denedi kadim in 6 canına kadar indi eğer ki o kadar daha adam olsaydı orda mutLaka kesilirdi şunu unutmayın ki bu birilerinin qörewi değiL KUKLACI SUNUCUSU nun qörewidir eğer sende bu sunuca oynuyorsan desteğini vermek zorundasın ÇOLUK ÇOCUK qeLmesin akıLLı başında adam Lazım bizee +18 diyorum![]()
viewtopic.php?f=26&t=6135
Kardeş brak klandan cıkmayı afedersin bi tarafımızı yırtsak yine olmayacak dün gece bunu anladık bi kaç kendini bilmez görev engellemek için elinden geleni yapıyor herkes benbenci olmuş ilk benim görevim olsun diye kesen adamın elindeki canavarı da kaçırtıyı
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Hayirlisi olsun .
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX