Gm Lantander gir bakalım içeri
Re: Gm Lantander gir bakalım içeri
Arkadaş işim yok senin küfürlerini mi foto cekicem küfür ettiğinde şikayet ediyorum susturulma alıosun bu kanıt işte? durduk yere kim susturulma alıyor ki sana ediliyosa sende şikayet et
BySnıpeRs(Eminönü)
XxSnıpeRsxX (Sancak)
BySnİpeRs(Eminönü)
XxSnıpeRsxX (Sancak)
BySnİpeRs(Eminönü)
Ya yapıyorsunuz sonra mecler susturdu diyorusunuz biraz düşünün konuşmalarınız inceleniyor keyfi kimse susturulmuyor bunu bılın
byreal yazdı:Ya yapıyorsunuz sonra mecler susturdu diyorusunuz biraz düşünün konuşmalarınız inceleniyor keyfi kimse susturulmuyor bunu bılın
GÖKxaLoNe(49)
Dost istersen ALLAH yeter!Arkadaş istersen KUR'AN yeter!Düşman istersen NEFİS yeter!Zenginlik istersen KANAAT yeter!Nasihat istersen ÖLÜM yeter!
Tek Çar Tek Bilek Tek Yürek!!!

Dost istersen ALLAH yeter!Arkadaş istersen KUR'AN yeter!Düşman istersen NEFİS yeter!Zenginlik istersen KANAAT yeter!Nasihat istersen ÖLÜM yeter!
Tek Çar Tek Bilek Tek Yürek!!!

- XeDwaRdianXX
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Ettiysem ettim derim , Savunmayın su itleri bana adam qeçen klandan it dedi foto aldım hatta sikayet ettim yemedi sus buna bişi diyin inanmıyorsanız foto var elimde .
- ozgur145353
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
velet seni o it lafını diyecek kadar sen insanmısın eger ortada küfür varsa koyasın foruma foto sonra kendini savunusun.XeDwaRdianXX yazdı:Ettiysem ettim derim , Savunmayın su itleri bana adam qeçen klandan it dedi foto aldım hatta #@!? ettim yemedi sus buna bişi diyin inanmıyorsanız foto var elimde .
Maxsifa
Bedelesareti
Bedelesareti
- DequeL
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Rulers Of The World
~~~~~~~~~~~~
Yalnız bir fikri öpemez…ona dokunamaz veya onu tutamazsınız.Fikirler kan ağlamaz,,acıyı hissetmezler,Sevmezler...
V For Vendetta
V For Vendetta
it dediğim doğru ama demekki hakaret deilmiş
) Sana iltifat gibi bişi:))
BySnıpeRs(Eminönü)
XxSnıpeRsxX (Sancak)
BySnİpeRs(Eminönü)
XxSnıpeRsxX (Sancak)
BySnİpeRs(Eminönü)
ozgur145353 yazdı:velet seni o it lafını diyecek kadar sen insanmısın eger ortada küfür varsa koyasın foruma foto sonra kendini savunusun.XeDwaRdianXX yazdı:Ettiysem ettim derim , Savunmayın su itleri bana adam qeçen klandan it dedi foto aldım hatta #@!? ettim yemedi sus buna bişi diyin inanmıyorsanız foto var elimde .
Aynen koy fotoyu
Snipers yazdı:it dediğim doğru ama demekki hakaret deilmiş) Sana iltifat gibi bişi:))
İltifat :lol: :lol: :lol: :lol:
- XeDwaRdianXX
- Sahaf Yardımcısı
Byreal bu kadar niye yalaka oluyorsunki oyunda niye böle ötemiyon anlamıyorum saten loncanızda 2 3 kişiyi seviyorm geri kalan hepsi mal acımıyorum saten kesiyorum öbürlerinide , Skpers sana bi laf ederim altından kalkamazsın sunucuyu ter edersin dünkü bkum . No Laf Yes İcRaat
Buda Lodoslara edilen büyük hakaret
Ama nedense hepde kendileri kesiliyor (İT) gibi 

Şikayeti ben ettim susturmayıda Ben yedim nası bi oyun
Buda Lodoslara edilen büyük hakaret

Şikayeti ben ettim susturmayıda Ben yedim nası bi oyun