Dükkana yeni bür ürün gelse çanta genişletme gibi alırmıydınız , Şahsım adına bu sistem için geç kallındı bile çantanın büyümesi kanatindeyim Dükkana böyle bir ürün bekliyorum açıkcası zaman gösterecek tabi kide bunu peki siz neler düşünüyorsunuz ?
Kadim yolunda ölüp ölüp çanta boşaltmaktan gınalık geldi içime
zgm0 yazdı:Yasin Hocam ben bu durumun artık kesinlikle gerçekleşmesinden yanayım ancak akçe ile değil. Arkadaş listesinin arttırılması bile akçe ile olmamalıydı. Bunlar oyunun temel gereksinimleri eğer banka ve çanta büyüyecekse bunun akçe ile olmaması gerekir diye düşünüyorum...
Aynen katılıyorum mehmet abi ama akçe ile olacaksada yine gelsin karacinlere çanta boşaltmaya eriniyom ya ölünce boşaltıyom
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
zgm0 yazdı:Yasin Hocam ben bu durumun artık kesinlikle gerçekleşmesinden yanayım ancak akçe ile değil. Arkadaş listesinin arttırılması bile akçe ile olmamalıydı. Bunlar oyunun temel gereksinimleri eğer banka ve çanta büyüyecekse bunun akçe ile olmaması gerekir diye düşünüyorum...
Tabi kide bende katılıyorum temel de olması gerekenler bunlar fakat arkadaş ve yasaklı lsitesinin akce ile geldiği bir durumda bunun olması şuan imkansız gibi görünmekte
FaunTLeRoy yazdı:Dükkana gelmesi gereken birçok şey var
:arrow: Saç , sakal ve takı değişikliği
:arrow: Şaheser Transferi
:arrow: Çanta Büyütme
Çanta büyütme bir çok arkadaşımızın isteğiydi ve desteğe tek koldan bir mail yollanmıştı diye hatırlıyorum Eminönü sunucusunda.
Bunun yanında karakterlerin bazı görsellerinde var. Tribal dövmeler çok hoş oluyor; olur diye düşünüyorum