Bugun içersindekı adıma Ait Carların hırsız diye suçlaayarak ifitra atan BatıHüseyin ve BATIEMREnın yaptıkalrı .. Bence Foto acıklıyo herşeyii ... Ve batıHüseyinn batı BArışdanadan yazarım dEyip tehitit ETmesi ... Herşey Bi şelit için.. Neyse Foto duruyo SAglıcakla kalın
Aynen Bırakk yyaa Bunalrı Cekemıyolar ECel mazmelerı mcalındı tekrar düzdüm .. Batı barıs SDce x1şelit veri Bwnde ona ep Alcam Diye söz VErdim ... '500 aldım bGun onu istiyolar şelit yerıne Düşün
İşte bu BARIŞ denen KÖPEK böle biri bana hırsızlık yaptın diye suçlamada bulunuyor KÖPEK kendi hırsızlık yapmış olayı geçiştirmek için benim üzerime suç yıkıyorlar :twisted: #@!? veeldleri sizi Cin olmadan adm carpacaklar
adam olsalar cevap verirlerdi adam değillerki milleti soyan milletine anasına bacısına küfür eden hırsızlara destekleyen kendi işleri bitince kaçan adamlardan ne bekliyosun ?
Diger hesap kapatıldı .. Bunun uactımm.. evet analtıgınız akdar varlar ama ben msorunum barsıla degil barıs bnm yakın arkadasşı mbnm sonum batı hüseyın ve batı emreyle .. Adamalrın tek istegini şelit aç adamalr ben uykusuz kaldım cektım kımın umrunda
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "