İKVONLİNE GM Leggenda Röportaj !
- Kralxkerem
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: İKVONLİNE GM Leggenda Röportaj !
Şimdi üye başvuru yapcan msnye gircen bende deepfreze var msn yeni sürüm indir diyo onamı uğraşcam
İmzam yoktur benim gardaş
- ReSeRVoiR
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kuvayi Milliye
Emeği geçenlerin ellerine sağlık.Gm Leggenda'ya da teşekkür etmek gerek.Diğer yetkili isimlerle de röportajlar mevcut sitede merak eden arkadaşlar için de bir not düşeyim.Bu başlık altında da konuyu saptırmak ve emeğe saygısızlık yapmak sadece bireyin kültür düzeyini açığa çıkarır.Gördüğüm kadarıyla bunu yapanlar da var.İyice düşünelim ve ona göre yorum yapalım.
Konuyu açan kişinin isteği üzere Röportaj metninin içeriği silinmiştir.
Bilginize
Bilginize
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Arkadaşlar çaba göstermiş ve fan sitede yayımlamışlar.Bu kolay bir iş değil gerek yönetici gerek röpörtajı yapan kişi yoğun zamanlarından fedakarlık edip paylaşımda bulunmuş bizlerede gerekeni yapıp okumak düşer...
Sizleri empati yapmaya davet ediyorum.
Sizleri empati yapmaya davet ediyorum.

LEPRECHAUN
resmen site reklamı yapıyor, hemde hiç dürüst bir şekilde değil...siteye gidecekmişim de üye olacakmışım da...nasıl olsa ikv oyuncuları koyun nereye derseniz oraya gider dimi? yayınlayacaksan yayınla burdan bu ne yaaa oyun değil ticarethane oldu , para saymaktan da kimsenin derdi şikayeti dinlenmez oldu...
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
muhalif yazdı:resmen site reklamı yapıyor, hemde hiç dürüst bir şekilde değil...siteye gidecekmişim de üye olacakmışım da...nasıl olsa ikv oyuncuları koyun nereye derseniz oraya gider dimi? yayınlayacaksan yayınla burdan bu ne yaaa oyun değil ticarethane oldu , para saymaktan da kimsenin derdi şikayeti dinlenmez oldu...
İkvonline.net sadece fan sitesidir İstanbuloyun'la resmi olarak bağlantısı yoktur.
(Hatırlatma)

LEPRECHAUN
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Organize İşler
Tüm İKVONLİNE röportajlarına ulaşmak için;
Kod: Tümünü seç
http://www.ikvonline.net/roportajlar-b182/?s=2aac7268578008a010dea619917db4580a097fea
2006-2013
Şunu hatırlatmak isterim ki Hotmail adresine girmek için msn yüklemeye gerek yoktur.Kralxkerem yazdı:Şimdi üye başvuru yapcan msnye gircen bende deepfreze var msn yeni sürüm indir diyo onamı uğraşcam
Google'a girip hotmail yazdığında zaten ulaşabilirsiniz.
Ayrıca röportajı yapan arkadaşları tebrik ediyorum ve hoşgörülü olup röportajı okuyup beğenen arkadaşlara teşekkürler.
Eminönü / Meth