:arrow: :roll:JunqenTR yazdı: Fenevbahçeyi kutlarım fakat hakkıyla almadığını hatta bunun tüm lig boyuncaki maçlarındanda belli olduğu kanaatindeyim.
Fenerbahçe&Trabzonspor
Re: Fenerbahçe&Trabzonspor
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Tonyukukxx yazdı:Bir Beşiktaş Taraftarı Olarak Tüm Fenerbahçe Camiasını Kutluyorum.Trabzonlu Arkadaşlara Gelince Bu Sene Alamadıysanız Daha Alamazsınız))
Aynen bu sene alamadık dahada alamayız.Ama top yuvarlak neyin ne olacağı belli olmaz. :twisted: :twisted: :twisted:
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
ASHABISUFFA yazdı:Ben fanatik bir beşiktaşLı olarak önceLikle her iki takımıda tebRik edeyorum Ayrıca sze benden bir haber seneye sivas kalecisi korcan fenere transfer olursatılmıs bir maç satılmıs bir şampiyonluk tebrikler gerçek şampiyon TRABZONSPOR.
MİRaSDeĞiLaLınTR
Aynen Fenere kim maç satmıssa onu kadrosuna katıyor seneye Korcan Büyük ihtimalle fenerdedir.
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
Sıkı bir Trabzonspor taraftarı olarak memleketimin takımının böyle şaibeli liglerde oynamasını artık istemiyorum. Ne diyeyim tebrik edilecek bir yanı bile yok. Her maç her maç mı olur hatalar anlamıyorum(?) Varsa böyle bir şey Juventus'un sonuna döner ne diyeyim inşallah.

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Arkadaşlar dikkatinizi cektimi bilmem ama fikrimi paylaşıcağım.Fenerbahçenin hertürlürlü önemli maçına Hakem olarak FIrat aydınus atanıyor
örneğin GS-FB maçında Fırat aydınus vardı Karabük-Fenerbahçe maçındada fırat aydunuz vardı siz düşünün 
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]