Kendini o arkadaşın yerine koy birde... Birisi şahsına böyle bir şey yapsa sen ne yapardın?.. Özür dileyin konu kapansın...Kaswa yazdı:Abi sorun felan yok bende ztn belirttim onun hırsız olmadığını sadece bize hırsız diye hitap etikleri için azda bizi anlamalarını istedim (Yapmadığın bişey için suçlanmak böyle bişeymiş)
Temiz Bir Tılsım İçin El Ele..!!
- TurkxxSamSunSiFa
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Bizifarklı Clan
Re: Temiz Bir Tılsım İçin El Ele..!!
SamSunŞiFa -> 49 Level
SToRMPoWeR -> 49 Level
SToRMFoRCe -> 49 Level
IIIxAdemxIII -> 49 Level
Lonca başvurusu için tıklayın

SToRMPoWeR -> 49 Level
SToRMFoRCe -> 49 Level
IIIxAdemxIII -> 49 Level
Lonca başvurusu için tıklayın

- serserixemre
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
ben senın için kullanmadım dikkatini çekerse o fotodaki kişi için yorum yaptım ama sen kendi üzerine alındıysan ben bişi demiyorum her zman derim Allahtan korkarım hele kul hakkından daha çok korkarım onun geri dönüşü yoktur
Allah gıybeti de sevmez iftirayı da sevmez hele kul hakkını hiç affetmez
şu hadisi şeri,fi iyi oku ve anla
Allah (c.c) her kulum her türlü günahla gelsin affederim ama kul hakkını affetmem affedemem onu tek hak olan insan affedebilir....
Allah bizleri cehennem azabından korusun...
Allah gıybeti de sevmez iftirayı da sevmez hele kul hakkını hiç affetmez
şu hadisi şeri,fi iyi oku ve anla
Allah (c.c) her kulum her türlü günahla gelsin affederim ama kul hakkını affetmem affedemem onu tek hak olan insan affedebilir....
Allah bizleri cehennem azabından korusun...
BöRTeÇİNexSeRSrİ
Dostxemre
HERKES ADAMLIGI ÖGRETMEYE KALKISIR AMA BİLMEZKİ KENDİSİ ADAM DEGİLDİR
Dostxemre

- MonarChy18
- Sahaf Yardımcısı
Başta yazmıştm cevap vermiyeceğim diye ama dayanamadım.Bu konuyu açarken ben kimseye ne hırsız dedim nede ima ettim .Nerden çıkıyor tüm loncanın hırsız olduğunu anlatmaya çalışmamız bunu çok merak ediyorum.He şu hırsızlık konusuna gelirsek Ramazan TürkxxRamo hırsızdır loncaya o kadar fotoğraf göndermemize rağmen bu adam ne bir ceza aldı ne loncadan atıldı.Buda demek oluyorki siz bu adamı savunuyorsunuz.Kusura bakmayın ama hırsızı savunuyorsanız o kadar şeye rağmen bu hırsızlığa ortak olmaya çalıştığınızı anlamaktan başka birşey gelmez insanların elinden.Napalım hırsızı kabullenmişler içlerine almışlar derler ve bende dedim.Son olarak diyorum bu adamı siz loncadan daha atmazsanız olaylar dahada büyür loncanızın adı dahada kirlenir.Selametle...
''Yenileceğinden Korkan,Daima Yenilir.''
Yıldırım Bayezid
Yıldırım Bayezid
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: [Kan Ve Revan]
Böyle bi konu açarak Okadar insanı birbirine düşürerek mutlu oluyorsan bişey demiyorum ...
Kendine yapılmasını istemediğin yeşi başkasına yapma !!!
Kendine yapılmasını istemediğin yeşi başkasına yapma !!!
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX
(49)Türkxxvakitsiz
Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX
(49)Türkxxvakitsiz
Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
- serserixemre
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
ERTÜRK KARDEŞİM (KASWA VE KANİCANİ) BENİ HIRSIZLIKLA SUCLADI YA PARDON SUCLAMADI HİÇBİR DELİLİ OLMADAN YANİ İFTİRA ATMAYA ÇALIŞTI AMA ERİŞEMEDİ ÇÜNKÜ BU OYUNDAKİ EN TEMİZ İNSANLARDAN BİRİNE ALLAH KULUNUN MALINDA GÖZZÜ OLMAYAN KİŞİYE HIRSIZ DEMEYE KALKIŞTI ARTIK SUSUN YÖNETİMDEN YETKİLİ Bİ ARKADAŞINIZ KONUSSUN SİZİN GİBİ KÜÇÜKLER(KASWA KANİCANİ) KARIŞMASIN KONUYA
BöRTeÇİNexSeRSrİ
Dostxemre
Dostxemre

- mimarzekeriya
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Deliler Ocağı
Bırak abi laf olsun torba dolsun diye konuşuyorlar işte.it ürür kervan yürür biz yolumuza bakalım.sen bunların her yazdığına yorum yaptıkça kendilerini nimetten sayıyorlar.bunlar anca pos kasmak için yazıp duruyolar.niye bunları adam yerine koyup kale alıyosun hala anlamış değilim.bir kardeşin olarak sana tavsiyem bu dingillerin yazdıklarına yorum yapma bak nasıl g*t gibi ortada kalıyorlar.atalarımız çok güzel söylemiş söz uçar yazı kalır diye bu dangalakların yazısıda kalıcı değil uçup gidiyor işte....
Mimarzekeriya-Mimarzeko-Mimarov-UrbanUsta-VvvvVvvvvV-SultanIIBayezid/Mylady