Susturulma..!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ruby
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Susturulma..!

Mesaj gönderen Ruby »

Ceza itirazı yapınca da bişe değişmio merak etmeyin bende aynısını yaşadım ne küfür ne flood durup dururken susturuldum ceza itirazında buldum fakat hiç birşey olmadı aradan 2 gün sonra yine sus yedim yine itirazda bulundum yine bişe olmadı millet küfredio çatır çatır biz ağzımızı açmadığımız halde sus yiyoruz bunda bi iş var die düşünüo insan ister sitemez
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...

Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Kullanıcı avatarı
amanedenolmuyor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen amanedenolmuyor »

Kardeşim ben bu susturulmayı anlamadım.3 Gün değil miydi bunun süresi ee ben cuma günnü susturulma cezası aldım.Bugün salı hala açılmadı 4 gün oldu yahu bu ne canım phileostos görevi var yapamıyorum :?
Fenerbahçelı (49) (^)Latif

Resim
Kullanıcı avatarı
DiSMoTi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen DiSMoTi »

yellowred yazdı:Merhabalar,

Hiç bir yönetici birisini kasten susturamaz arkadaşlar bu elinde değildir, çünkü gelen şikayetlerde "Şikayet Eden" ve Şikayet Edilen" oyuncuların isimleri gözükmemektedir. Yani yöneticiler ne birilerinin yandaşçılarıdır, nede egolarını tatmin etmektedir.

Susturulmanızda haksız olduğunuzu düşünüyorsanız Mckerem'in dediği gibi www.istanbuloyun.com/ikvdestek bölümüne "Ceza İtiraz" başlığı altında itirazda bulunabilirsiniz...

İyi Eğlenceler...
Şikayet eden ve şikayet edilen oyuncunun isminin gözükmediğini sen nerden biliyorsun peki?
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
Kullanıcı avatarı
reaLxserto
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen reaLxserto »

Yaslikurt yazdı:Aynısı bana oldu ceza itirazında bulundum ama cevap gelene kadar susturulma açılmıştı :lol: :lol:
:D :D :D :D
Resim

Faça(49)
Kullanıcı avatarı
mahmutxsolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen mahmutxsolmaz »

DiSMoTi yazdı:

Hiç bir yönetici birisini kasten susturamaz arkadaşlar bu elinde değildir, çünkü gelen şikayetlerde "Şikayet Eden" ve Şikayet Edilen" oyuncuların isimleri gözükmemektedir. Yani yöneticiler ne birilerinin yandaşçılarıdır, nede egolarını tatmin etmektedir.

Susturulmanızda haksız olduğunuzu düşünüyorsanız Mckerem'in dediği gibi http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek bölümüne "Ceza İtiraz" başlığı altında itirazda bulunabilirsiniz...

İyi Eğlenceler...
Şikayet eden ve şikayet edilen oyuncunun isminin gözükmediğini sen nerden biliyorsun peki?

yellowred ,Test Takımı denilen olgunun içerisinde olduğundan biliyordur.
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Resim
Kullanıcı avatarı
DiSMoTi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen DiSMoTi »

mahmutxsolmaz yazdı:
DiSMoTi yazdı:

Susturulmanızda haksız olduğunuzu düşünüyorsanız Mckerem'in dediği gibi http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek bölümüne "Ceza İtiraz" başlığı altında itirazda bulunabilirsiniz...

İyi Eğlenceler...
yellowred ,Test Takımı denilen olgunun içerisinde olduğundan biliyordur.
Hmm tamam o zaman.
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]

“Genel Sohbet” sayfasına dön