kardeşlik-birlik-beraberlik orasını anladımda....

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
bbilall
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

kardeşlik-birlik-beraberlik orasını anladımda....

Mesaj gönderen bbilall »

Değerli İKV yetkililer ayarsızca koyduğunuz kadim hidra gerçekten çok abartılı olmuş.Tamam anlıyorum birlik olun beraber olun vs. şeyler çok söyleniyor.Haklıda buluyorum ama yaklaşık 2 saat 4 grup tan dha fazla kişi ile kadim hidrayı kesmeye gittik.Sonunda sinirim bozuldu çıktım.İki veya 3 saatlik uğraş veriyoruz ve kesemeden çıkıyoruz.
Yetkililerin hepsine sesleniyorum varsa çıkarabileceğiniz 4 5 grup çıkarın giyin full yücelenleri kesin bakayım kadim i.Dayanabiliyor musunuz görelim.KADİM hidra çok çok güçlü bir yaratık.Bir an önce bir güncelleme yaparsanız sevinirim.Çünkü bu mesele beni çok sinir etti ve soğuttu..

Teşekkürle -BKöşk---Fazaikam---
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: kardeşlik-birlik-beraberlik orasını anladımda....

Mesaj gönderen Ceviz »

Gayette güzel bence, siz düşünemiyorsanız yetkililer neyapsın? Kişi sayısı önemli değil , düşünce gücü önemli.
Kullanıcı avatarı
WalTRaN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen WalTRaN »

ilk 5 dkda canı 10 a indi sonrasında deprem eflan oldu canı dolunca kesilmedi bidaha
Resim

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wizards »

bbilall yazdı:Değerli İKV yetkililer ayarsızca koyduğunuz kadim hidra gerçekten çok abartılı olmuş.Tamam anlıyorum birlik olun beraber olun vs. şeyler çok söyleniyor.Haklıda buluyorum ama yaklaşık 2 saat 4 grup tan dha fazla kişi ile kadim hidrayı kesmeye gittik.Sonunda sinirim bozuldu çıktım.İki veya 3 saatlik uğraş veriyoruz ve kesemeden çıkıyoruz.
Yetkililerin hepsine sesleniyorum varsa çıkarabileceğiniz 4 5 grup çıkarın giyin full yücelenleri kesin bakayım kadim i.Dayanabiliyor musunuz görelim.KADİM hidra çok çok güçlü bir yaratık.Bir an önce bir güncelleme yaparsanız sevinirim.Çünkü bu mesele beni çok sinir etti ve soğuttu..

onlar zaten kesti defalarca test sunucusunda

sordum yöneticiye yeşil hidraya 8 kişi

kadim hidraya organize 20 kişi giderseniz kesilir dedi...
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Vahit »

bbilall yazdı:Değerli İKV yetkililer ayarsızca koyduğunuz kadim hidra gerçekten çok abartılı olmuş.Tamam anlıyorum birlik olun beraber olun vs. şeyler çok söyleniyor.Haklıda buluyorum ama yaklaşık 2 saat 4 grup tan dha fazla kişi ile kadim hidrayı kesmeye gittik.Sonunda sinirim bozuldu çıktım.İki veya 3 saatlik uğraş veriyoruz ve kesemeden çıkıyoruz.

Yeşil hidra işi bilen kişiler olduğu zaman 3 şifa 7 savaşçı kesiliyor.
Kadim hidra ise biz sancak sunucusu olarak toplandık 25 dk da kestik 4 grup vardı gruplar 3 şifa 3 savaşçıydı resimde gözüken kalabalık daha sonradan merak amaçlı gelen arkadaşlardı . sakın çok kalabalık gözüküyor demeyin :)

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön