Görevi Olanlar Yardım Edecekler Varsa Abilerim Ablalarım Bir Liste Oluştursakta Hani Herhafta Sonu Olmasa da
Yeşille Kadim Kesimine Gitsek Olmazmı ?
Gün Ve Saatleri Bir Türlü Tutturamıyorum yaklaşık 4,5 Aydan beri buradayım.Hala Ejder Üretecem Diye Bekliyorum Sabır Sabır diye diye içimi çeke çeke bekliyorum
Tarih , Gün , Saat Ve Görevi Olan Yardım Edecek Olan Varsa Hani Bir Liste Oluştursak.
Uğur Akçay a sordum geçen hafta sonu kestik dedi gerçi oyundaydım fakat kesilecek diye kimse klan kanalına yazı falanda yazmadı veya gözümden kaçtı neyse hayırlısı olsun bir liste oluşturalım kamil abi özgür abi özcan abi furkan kardeşim
Son güncellemeden sonra kadim baya kolaylaştı gerek maraton gözlükler gerek asitinin az vurması..Bu yüzden sorun olacağını sanmam ama ben kesin bilgi vermeyeyim şuan yazılı haftası oyunda değilim sen adaşlara oyunda görürsen sor istersen.
turkoxHAMSTER yazdı:Son güncellemeden sonra kadim baya kolaylaştı gerek maraton gözlükler gerek asitinin az vurması..Bu yüzden sorun olacağını sanmam ama ben kesin bilgi vermeyeyim şuan yazılı haftası oyunda değilim sen adaşlara oyunda görürsen sor istersen.