lSuSTuRunl yazdı:Demek ki birileri benimle nasıl konuşulacağını öğrenmemiş. :roll: O kadar setin vardı da ben seni neden göremedim bir türlü sahalarda..Madem mete yeğenim bu kadar sağlam bak ne diyorum istediğin charla(loncandan da alabilirsin), istediğin sınıfla karşıma geladımın bana verdiği yetkiyi kullanayım ne dersin?Senin gibi şifacıları çok gördüm..Tekme tokat kestiğim de oldu.Ayrıca sen 5 kuruşluk oynuna günler yatırırken ben mavi çelik dönüştürüyordum :twisted: Evet, zaten char yapacakmışsın..Dediğim gibi istediğin karakterle beklıyorum.Sana müddet te vereceğim.Ayrıca senin senelerce uğraşıp sildiğin o itemleri ben 1 ayda yazdığım fan art hikâyelerimle elde ediyorum lamer :lol:
Allah canını alsın lan fan art da sana kaç tane şah eserli geldi cocuk ?? bi tane şah eser aldın oda sanırsam ejder oması lazım sen milletten dilenip oralarda buralarda şah eser için kendini parçarlarken ben çatır çatır şaheserli karakter siliyordum yeğen.Beklerm savaşçınla ChoosensxSıRTLaN düştük dedikde yıkıldık demedik yeğen )Biz burdayız bekleriz savaşçıya savaşçı..
Önceliklle Ben OğuzHan kendim, taktim edeyim ... Sonrası çar meselesine gelirsek Bu Mete nin oyun içinde yaptıgı işlerdir Artık oyuda bi amacımız kalmadı tekrar hatırlatmak istiyorum. Giden 2 çara olur Ama sunu untmasun kimse Ne ben 2 çar gitti die arkadaşımın yüzene bakma nede o benim Metesiydi Kubisiydi hakanıydı (BetaxDroqba) Biz ölümüne Arkadasız Bi derdim Olunca Anamdan babamdan Önce Arkadaşalrım Kosar Bi ihtiyacın yapabileceğimiz bişey warmı die ben oyunu bunalrdan öğrendim benim için oyun Sadece bir sohbet ortamıydı ben çarımı sildim kubilay banda sen oyuna dön tekrar çar kasarız tekrar üretiriz dedi ve de öle olu ben hiç bir zmn dost diyemeyeceğim kişilere arkamı dönmem saten bunuda hatırlatıyım ve Choosensxteam konusuna glirsek ulan su oyunda kim ne derse desin Eger dursun abisiydi Emre abisiydi *sadıkıydı* resuluydu * emrahıydı kardeşi yasiniydi * abdisi daha nicesi Adm gibi adm yok siz hırsız mı dersiniz diyin Umurumdamı * siz Ezikmi dersiniz tabi bu lafa anca bir gülücük yetr Ama sunu unutmayım derim bu oyun ne kadar gitcek nezaman gidecek yada nezmn sonu bulacak diyim daha dorusu hiç düşündünüzmü ben hayatımda edinmedimğim dostlukları edeinmişim oyun benim gözümde 2. pLanda Kalmıs ben oyuna giriyorum ya 2/3 Laf ediyorsam warya su oyundan alabileceğim en güzel sey çarmı dizmek zor eger ben çar dizmek istesem anında dizerim kasarım ederim benim için budan kolay bişey yok ben arz klanı daha iyi tanır .. ilk başta olmak üzere Mustafa abi (Sokaktakiadam) sonra yasar abi özgürüydü onuruydu böle çok kişi beni banadeil onlara sorun ben diyorunm oyun içinde kimseye kırıcı olmam çünkü biliyorum çok sürmeyecek bu oyun adı üstünde oyun ya oyun buna zmn ayırdıgımız kadar anamıza babamıza ayırmıyoz Artık herşey böle ardı ardına gelir Son sözüm sudur sanaLLL aLemde Size Hayır yok 2 gün SOnra kafanızı taşlara duvarlara vurusunuzda zmnı geçmiş olur Size dost Tavisiyesi Mete sanada burdan sözüm war HACI bizim için bi oyun biter biri başlar Saten biz en büyük Oyunumuzu oynuyoruz .. Ya aaa Biz yasamasını bilen Hayatı zmnıdna kullanan arkadaşlarız sen hiç kafana takma benim çarımın gitsin Lann sana ÇARLARIM KURBAN OLSUN yanı İtin olsun Hepsi itemimi gitmis aynı şekilde Haaa suradanda sölemeden geçmiyim Eger ben 2*3 dostluk edenmişsim ne MUTLU bana daha ne isterimki ../Sevinnnn CAnımı Verecek Arkadaşlarısınız bu oyun sade aracı benim için Facebook / msn / Vb. neyse oyunda artık bu sade muhabbet için giriyorum 2 kelam konusuyorsam daha ne isterm Sen canını sıkma kardeşim giden Sanal alemden olsun hayat devam ediyor Biz en büyük oyunumuzu KAYBETMEYELİMDE Gerisi HİÇ ama Hiç Önemli deildir ......
Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden
Tryagain yazdı:Blok alman 5 gün olması gerek.(Telif İhlali) ama kaç kere ihlal ettiğini bilemem ki bu cezanın süresini katlar.. Bir Choosens için az bile, beter ol.
Şu çocuğun yorumlarına bitiyorum ya Laflarını iyi seçemiyor kendi haline bırakın Ben kuklacıdan geldim bi ziyaret için bunun Meranın şebeği oldugunu anladım yazık haline
Tryagain yazdı:Blok alman 5 gün olması gerek.(Telif İhlali) ama kaç kere ihlal ettiğini bilemem ki bu cezanın süresini katlar.. Bir Choosens için az bile, beter ol.
Şu çocuğun yorumlarına bitiyorum ya Laflarını iyi seçemiyor kendi haline bırakın Ben kuklacıdan geldim bi ziyaret için bunun Meranın şebeği oldugunu anladım yazık haline
Bİr yoruma göre laf yapma. O adamı tanısan çok yanlış şeyler söylediğinin farkına varırsın...
Mete gardasım Konuları fazla uzatmamıza Gerekde yok Luzumuda yok herkes işine güzene Baksın SAde diyelim oyun oyun oyun nere kadar Hayatın tadı başka enbüyük oyun Boşwerin
giden burdan olsun bizde warmı bişi yok hani ne aldınız elimden 3*1^i alırsın ya ben yoluma bakarım daha benim için kiçük oyun yokrur Hayatımdaki En büyük Oyunumu Oynamaya bkcam artık Allah Düşnamımı Sizin Gibileirnin Eline düşürmesin derim SON SÖZÜMDÜRRr Herşeye gülüp geçmek lazım oyuna verdiğim para sade aylık 12 TL onada Sigara alırım napak onada wermeyiz benim için daha iyi oldu desem yeridir Dursun abi Sadık * emir gardaslarim abileirm sanmayınki sizi unutacagım SKYPE HErzmn açık Telde werrim ama bu saaten sorna öncesi gibi deilim artık ben Büyük oynuyacam artık hayatıma bakcam sanallık bize göredeil DELİKANLı adamı bozar böle işler :arrow: oyunada girersem Selamın Aleykum aleykum selam bu kadar Sade arayı sogutmamak için :!:
Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden
Bİr yoruma göre laf yapma. O adamı tanısan çok yanlış şeyler söylediğinin farkına varırsın...
Ferdi'cim Biz Bunun Gibilere Biyolojik Terimde Homosapiens Diyoruz
Ferdi'cim Biz Bunun Gibilere Biyolojik Terimde Homosapiens Diyoruz
Bu Servere Dadanan Gerizekalı Çok Malum . . .
Koray biyoloji bilginle artislik yapma Türkçesini söyle Benim biyolojim 1
lSuSTuRunl yazdı:Demek ki birileri benimle nasıl konuşulacağını öğrenmemiş. :roll: O kadar setin vardı da ben seni neden göremedim bir türlü sahalarda..Madem mete yeğenim bu kadar sağlam bak ne diyorum istediğin charla(loncandan da alabilirsin), istediğin sınıfla karşıma geladımın bana verdiği yetkiyi kullanayım ne dersin?Senin gibi şifacıları çok gördüm..Tekme tokat kestiğim de oldu.Ayrıca sen 5 kuruşluk oynuna günler yatırırken ben mavi çelik dönüştürüyordum :twisted: Evet, zaten char yapacakmışsın..Dediğim gibi istediğin karakterle beklıyorum.Sana müddet te vereceğim.Ayrıca senin senelerce uğraşıp sildiğin o itemleri ben 1 ayda yazdığım fan art hikâyelerimle elde ediyorum lamer :lol:
Allah canını alsın lan fan art da sana kaç tane şah eserli geldi cocuk ?? bi tane şah eser aldın oda sanırsam ejder oması lazım sen milletten dilenip oralarda buralarda şah eser için kendini parçarlarken ben çatır çatır şaheserli karakter siliyordum yeğen.Beklerm savaşçınla ChoosensxSıRTLaN düştük dedikde yıkıldık demedik yeğen )Biz burdayız bekleriz savaşçıya savaşçı..
Ejder Asa+Yücelen Solucan ceket*, bayram yarışması ısık hanım takı..Daha düne kadar o ceket için kendini verebilirdin ne yazık ki reçetesi çktı.Ayrıca param yok kim demiş?Loncandaki parayı topla, sadece kendi paramla karşına çıkarım ne dersin?Senin charların gibi hergün siliyoruz biz de sağda solda ''benim param var aga bidaaa dizerim'' demiyorz :arrow:Daha bu hafta DeaTHxRaZoR calndı.Yaptıgım ne mi? Deathxteam Forum konusuna gir bak Neyse belirlin gün, saat belirle, düzgün bir miktar belirle de alayım paranı..
Rapten gelecek para kadar değerin var gözümde. DeaTH..SusTuRun
İKV
M2
benimde bir çarım vardı ban yedi , içinde 30 tane yücelen solucan ceket , 25 tane yücelen solucan ayakkabı sınıf sınıf cins cins hemde , 10 azat bilge ceket , 20 bilge fevzi ceket , 10 bilge cevriye pantolon yüzlerce menekşe gano iridyum şelit , 10 milyar param gitti,
Tek eksiğim senin gibi boş , amele bir arkadaşımın olmayışı